Aynı şeyleri konuşmaya gerek yok. Sayfalarca tartışıldı bunlar. Siz dediniz alan yok. Bir başkası fiyat yüksek dedi. Siz steam dediniz. Başkası başka birşey dedi. Böyle uzadı gitti.
Ben sadece önünüze bir örnek koydum. Türkiyede oyun satmak isteyen adam bunları bunları yapmış dedim. Fiyatı kırmış reklamı yapmış karşılığınıda almış dedim. Satış rakamları 3-5 ay sonra açıklandığında bu indirim işe yaramışmı yaramamışmı herkes görür. Böylece SI de 1 haftalık indirimlerle ülke insanımızı ölçme cehaletinde bulunmaz.
Kullanıcıların yaptığı yamalar yatırım olarak görülmemeli. İnsanlar bunları zevk için karşılık beklemeden yapıyor. Bende zamanında pes serisi için TSL yaması yapımına katıldım. Bir dönem sizin yama ekibindede bunlundum. Ama bunları pes yada fm çok satsın diye yapmadım. Ben o yamayı yaptım diye insanlar orjinal alacak diye bir şey yok. Sonuçta resmi olmayan birşey.
Kısa vadede olay tıkanmış zaten. İnsanlar ne kadar örnek verirse versin kafa yapısı aynı değişmiyor. Söylenecek birşey yok. SI daha çok bekler 10bin rakamını. Bizde daha çok konu açarız Türkçe fm için. Uzun vadede de FM populeritesini yitirir kaybolur gider...