4 farklı firmanın örneğini verdim. elektroworld ile dr yada vatan arasında 10tl lik bir fark var. Sadece elektrowordu içinden seçmeniz ilginç. Vatandamı 3 günlük indirim yaptı yada dr? 3 gün sonra görürsünüz kaç günlük indirim olduğunu. Yeni çıkan avatar oyununun 210tl ye satıldığını gördüm bazı sitelerde. Bu durumda 110tl lik fiyat bence çok uygun. Sonuçta bir indirim olmuş. Yeterlimi değil tabi ama bunu yapamayanlarda var...
Yamaları hazırlayanlar birşey beklemezken SI'nin satışların artmasını beklemesi başlı başına komedi olur. Böyle bir düşüncelerinin olduğunu zannetmiyorum. Sizin görüşünüzse saygı duymak zorundayız.
Şu verdiğim örneğe bir türlü x oyunu ve y oyunu olarak bakamadınız. Burda firmalara değil oyunların satış politikasına dikkat çekmeye çalışıyorum olay yine nerelere geldi. Kaç paraya satıldıklarıda şu durumda önemli değil. Önemli olan şu: Bir oyun Türkiyede nasıl satar?
Bende diyorum ki işte böyle satar. Bana katılmazsanız anlarım. Ne zaman hemfikir oldukki zaten. Bir kaç ay sonra resmi satış rakamları açıklanır. O zaman sizin küçümsediğiniz 3 günlük indirim işe yaramışmı yaramamışmı görürüz.
Ha bu arada Sony 3 gün yapacağı indirim için o kadar reklam yapmaz demedi demeyin![]()