1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Olayı yine kişiselleştiriyorsun. Sonra cezayla tartışmalarla ben uğraşıyorum. Demogoji de yapmadım detayada inmedim. Aksine diyorum ki tüketici senin bahsettiğin detaylara girmez fiyata bakar ürüne bakar, iyide tanıtılmışsa ürün satar. Bu kadar basit.

Madem gerisi boş laf bu konuyu neden açtınız. 10bin tane alırsanız Türkçe olacak diyip konuyuda kitleseydiniz. Sizinde boş konuşmada üstünüze yok.

Gün gelir 5 değil 15 örnekte veririm ama bunların hiçbiri "siz 10bin alırsanız türkçe olur" diyen firmalardan olmaz..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Olayı yine kişiselleştiriyorsun. Sonra cezayla tartışmalarla ben uğraşıyorum. Demogoji de yapmadım detayada inmedim. Aksine diyorum ki tüketici senin bahsettiğin detaylara girmez fiyata bakar ürüne bakar, iyide tanıtılmışsa ürün satar. Bu kadar basit.

Madem gerisi boş laf bu konuyu neden açtınız. 10bin tane alırsanız Türkçe olacak diyip konuyuda kitleseydiniz. Sizinde boş konuşmada üstünüze yok.

Gün gelir 5 değil 15 örnekte veririm ama bunların hiçbiri "siz 10bin alırsanız türkçe olur" diyen firmalardan olmaz..
    Yazismanin sen dedin, ben dedim evresine gecmis oluyoruz bir defa daha.

Ugrasmayacagim. Sen kendine gore haklisin, ben de kendime gore.

Benim yazdiklarim gecmiste gozle gorulmus gerceklere ve mantikli oldugunu orneklerle gosterebildigim varsayimlara dayanmaya calisiyor. Seninkiler ise su olursa, bu olursalara. Tabii bence.

Turkiye'de yilda 10 bin tane satan 5 oyun goster, bunu nasil basardilar tartisalim ve ders cikartalim. Bunu basaran yoksa, demek ki sorun satislari yukseltmeyi deneyen veya denemeyen sirketlerde degilmis demek gerekli artik.

Mesaj Yetkileri