1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Burda savunacağın son firma Aral. Bakın Sega yada SI demiyorum Ama bu örnekte olduğu gibi aralda bu oyunu ucuza satıyor. Nasıl oldu bilmiyorum pekde umurumda değil. Sonuçta bu adamlar bu işin altından kalktı. Fiyatın düşük olacağı öğrenildiğinde kimse sportçudan almadı oyunu yada yurt dışından. Forumlarda birlik beraberlik oluştu kampanyalar yapıldı. Sırf insanlar yurt dışından değilde Türkiyeden alsın diye.

Bu forumda ise tam tersi kimse Türkiyeden almıyor. Zavvi steam gibi altarnatifler düşünülüyor.

Öyle bir şey yapacaklarki insanlar aynı bu olayda olduğu gibi oyunu gidecek raftan alacak. İlla sinemalara tvlere reklam vermeyede lüzum yok. Elini sallasan Gow reklamına çarpar oldu zaten. Bu kadarıda abartı tabi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Burda savunacağın son firma Aral. Bakın Sega yada SI demiyorum Ama bu örnekte olduğu gibi aralda bu oyunu ucuza satıyor. Nasıl oldu bilmiyorum pekde umurumda değil. Sonuçta bu adamlar bu işin altından kalktı. Fiyatın düşük olacağı öğrenildiğinde kimse sportçudan almadı oyunu yada yurt dışından. Forumlarda birlik beraberlik oluştu kampanyalar yapıldı. Sırf insanlar yurt dışından değilde Türkiyeden alsın diye.
    Umurunda degilse, SI'a veya Sega'ya sallayamazsin yukarida yaptigin gibi. Dikkat et, elestiremezsin demiyorum. Sallayamazsin diyorum. Elestiri hem iyi, hem de kotu yonleri de icermelidir.

Sallayacaksan da sallayacagin kurum, yurt disindan 60 TL'ye alabildigin oyunu sana 90 TL'ye satan kurumdur. Bir oyun icin dogruyu yapiyorsa, digeri icin neden yanlis yapildigini cozmeye niyetin yoksa ozellikle.

Bu forumda ise tam tersi kimse Türkiyeden almıyor. Zavvi steam gibi altarnatifler düşünülüyor.

Öyle bir şey yapacaklarki insanlar aynı bu olayda olduğu gibi oyunu gidecek raftan alacak. İlla sinemalara tvlere reklam vermeyede lüzum yok. Elini sallasan Gow reklamına çarpar oldu zaten. Bu kadarıda abartı tabi.
    Oyle bir sey yapmalari demek, Turkiye'de oyunun dagitimini Sega'nin kendisinin ustlenmesi demek.

Hadi EA bunu yapiyor cunku oyun yelpazesi buyuk ve tek bir oyun uzerinden cikartmaya ugrasmiyorlar butun gelirlerini.

Sony yapiyor cunku zaten baska sektorlerde Sony var Turkiye'de.

Bu durumda elestirilecek, Sega'nin neden aynisini yapmadigi. Bu da demektir ki SI'in olayla en ufak alakasi yok. Zira SI sadece oyunun uretimini yonetiyor. Satis ile ise Sega ilgileniyor.

Peki Sega neden Turkiye'ye EA'nin yaptigi gibi Turkiye'ye girmiyor? Belki de henuz sira Turkiye'ye gelmedi. Belki de Sega'nin urun yelpazesi yetmiyor.

Ne de olsa EA'nin 20'den fazla oyun studyosu var. Sega'nin ise yanilmiyorsam 7.

Kahraman bakkal, supermarket'e karsi.

Mesaj Yetkileri