1 ile 30 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Threaded View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Dilimin ucunda kelimeler
    Bir türlü söyleyemiyorum
    Dilimin ucunda kelimeler
    Nerden başlasam bilmiyorum

Sezen Aksu'nun şarkısını dinlerken aklıma geldi,nasılsa konuda yiyecek içecek her şeyin üzerinden yorum yapıldı birazda olaya şarkı katmak lazım

Ben bu mutlu tabloyu gördükten sonra boşuna niye öyleydi niye böyleydi diye sorop durmayın sevenleri ayırmayın çünkü onlar birbirini bir şekilde sevmişler bir kere,ne yaparsanız yapın o kişinin fikri değişmez diyorum

Siz bir dere görürsünüz en uygun nereye köprü yapılır diye düşünürsünüz derenin aktığı en dar alana ulaşıma en yakın noktaya yaparsınız yaparsınız köprüyü,ama diğer taraftan bir zihniyet gider köprünün diğer ayağını karşıya yerleştirmez,bunun yerine derenin üzerinden paralel geçen bir köprü yapar ve size en iyisi budurun ispatını yapıp kabul ettirmeye çalışır.

Yani uzun lafın kısası dilimin ucunda kelimeler şöyle diyor,boşa nefes tüketiminde bulunmayın idareli kullanın

Çünkü sözleriniz her zaman değerlidir,değerini bilene harcayın
    Sonunda okunmaya deger bir sey yazdin. Tebrik ederim. Her ne kadar bana karsi bir yazi olarak yazdigini bilsem de, ben kendi lehime de yorumlamaktan cekinmiyorum. Benim yazdigim bu mesaj ise ictenlikle yazilmistir. Altinda bir sey aramana gerek yok.
    Last edited by perpetua : 23.Mart.2010 at 23:02

Mesaj Yetkileri