Şu önceki sayfaları okudum da.. Ne kadar bağnaz düşünceli üyelerimiz var bu beni üzdü gerçekten.. Üzmek bi yana biraz da sinirlendim açıkçası..
Dua etmiş, tırnak yemiş.. Ne var yani ben de dua ettim devre arasında, messi de maça çıkarken dua ediyor.. Afrikalı Ftubolcuların maçtan önceki dualarını hatırlayın.. Onlar korktuğu için mi ediyo? Ha doğru yıllar sonra burdan puan almak eksik kadroyla zor işte bravo tebrik etmek lazım.. Ama unutmayın ki bizi yusuflar içinde izlemedik maçı.. Ben de tribündeydim hiç de yusuf etmedim maçta..
Bi çift sözümde 60. dakkadan itibaren zaman geçirmeye çalışan futbolcular içindi.. Misimoviç'i çıkarıp Barışı, Elano'yu çıkarıp Serkan'ı sokan teknik heyetin de amacının galibiyet olduğu da belli olmuştu zaten o dakkalarda.. Aslında forvetsiz oynayarak belli etmişti düşüncesini ama bunlarda cabası oldu.. Diceksiniz ki Forvet mi vardı ki? Mehmet Batdal kimdir necidir.. Sakat mı değil? Devre arasında çıktı çatır çatır ısındı emre çolakla beraber.. Forvetin yokken bu maçta onu kullanmayacaksan neden alıyosun kadrona..
Belli ki Galatasaray yenmeye değil yenilmemeye gelmiş.. Bunu da başardılar.. Hem de açık söylüyorum bizden de gayet iyi oynadılar.. Hagi sadece dünü kurtardı.. Bakalım haftaya da 8 savunmayla forvetsiz çıkabilecek mi?
Puan aldıkları için Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum.. Şunu da belirteyim benden alıntı yapan olursa da cevap vermeyeceğim bu konuda..
Son olarak konuyu yine Tribünlerimize getirmek istiyorum.. Bi an önce kendimize gelmemiz lazım.. Böyle taraftarlık olmaz.. Sabriye küfrederek, ultraslana saldırarak, Galatasaray ataktayken lay lay lay diyerek olmaz..
Sağıma bakıyorum bi grup ıslıklıyo, soluma bakıyorum lay lay bağırıyolar, önüme bakıyorum "Fenerbahçem benim" diyenler.. Migros deseniz içler acısı, tiyatro seyreder gibi izliyolar maçlarını, çekirdek çitleyerek.. Maraton ve feneriumlara diyecek laf bulamıyorum zaten.. Dakka 80 olmuş bir derbi maçında staddan erken çıkma uğruna 10 dakka önce çıkıyolar.. Ayağa kalkanları göremiyoruz diye oturtuyolar, hepsini görüyoruz bunların.. Hepsine/Hepimize yazıklar olsun.. Bizi bu duruma getirenlere de lanet olsun.. İstediklerini başardılar Taraftar kültürü yok oldu seyirci kültürünü oturttular..
Artık bundan sonraki maçlarda, maç günlüğünün orta sayfasındaki sarı-laci kağıdı yırtıp takım sahaya çıkarken onları fırlatırız ve bu müthiş coşkuya hep beraber ortak oluruz (!) Şahsen büyük haz duydum..