Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
1 ile 30 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Pardonda ben diğer arkadaşa yazmıştım noluyo hemen bi laf sokma çabası içindesin acaba

Ne alışkanlığı ne endişesi tırnak yemek stresli anlarda olan bişey genelde hem göbek atsın diyen olmadıki yenilmekten korktuğu besbelli ve bunun için sterese giriyo dolayısıyla tırnak yiyiyo

Dua konusuna gelelim.Kendi sahanda 10 senedir yendiğin bi takım ve yarım yamalak kadro ile karşına çıkıyo.Rahat olması gereken Fenerbahçe değilmi.Niye dua ediyolar yahu adamlar kaybetme korkusuna dua ediyo.Tugay'ın uğur yapması olayını resim olarakta verebilirsen görürüz yedek klübesine mum falan yaktıda biz mi görmedik ne uğuruSen kazanmak için dua ediyo dersen sadece gülerim ilk yarı Fenerbahçe'nin kaç atağı vardı maçı kazanmak içinde kazanmak için dua edecek
    Bu konuda sana katılmıyorum Ümit.

Stresli anlarda tırnak yemek doğrudur ve bir derbi maçı rakibin sahaya PAF takımla çıksa bile streslidir, korkmak gerekmez. Mesela ben heyecanlandığımda da elim direkt olarak tırnağıma gider.

Hiçbir derbi maçta rahat olunmaz Ümit, açık ve net. Adamın dua etmesine ben de güldüm, benim de hoşuma gitti ama ne için dua ettiğini bilemeyiz o an. Belki kazanmak için ediyorlar duayı, nereden belli? Nice FB-GS maçları bilirim Galatasaray bastırırken maçı Fenerbahçe'nin kazandığı. Mesela Galatasaray'ın 5-1 kazandığı Türkiye kupası maçı. O maç var ya Mondragon çoşmasa 5-6 Fenerbahçe kazanırdı belki ama ne oldu fark oldu..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Bu konuda sana katılmıyorum Ümit.

Stresli anlarda tırnak yemek doğrudur ve bir derbi maçı rakibin sahaya PAF takımla çıksa bile streslidir, korkmak gerekmez. Mesela ben heyecanlandığımda da elim direkt olarak tırnağıma gider.

Hiçbir derbi maçta rahat olunmaz Ümit, açık ve net. Adamın dua etmesine ben de güldüm, benim de hoşuma gitti ama ne için dua ettiğini bilemeyiz o an. Belki kazanmak için ediyorlar duayı, nereden belli? Nice FB-GS maçları bilirim Galatasaray bastırırken maçı Fenerbahçe'nin kazandığı. Mesela Galatasaray'ın 5-1 kazandığı Türkiye kupası maçı. O maç var ya Mondragon çoşmasa 5-6 Fenerbahçe kazanırdı belki ama ne oldu fark oldu..
    Ben ne dedimkiDerbi maçında karşındaki GS'nin pafı bile olsa bi çekinirsin bi stres olurE haliyle tırnak yersin falan insandan insana değişir o

Mesaj Yetkileri