Fenerbahçe kazanır
Galatasaray kazanır
Berabere biter
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Hemen silin mesajları.Sabahtan beri yazılmayan şey kalmamış Gs hakkında 2 şey yazdık silinir tabi normal.Fenerli değiliz ya iyikide değilsin.
Originally Posted by M.O.S.H iyikide değilsin. Ya yazmıyım diyorum sen gibiler oldukça duramıyorum.Sana fikrini sordum mu ya.Ayrıca olsaydım sen gibi bi renktaşım olduğu için utanırdım.
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Ya yazmıyım diyorum sen gibiler oldukça duramıyorum.Sana fikrini sordum mu ya. Biz Fenerbahçeliler yarım saattir senin saçma sapan kışkırtıcı yorumlarını dinliyoruz birazda sen bizi dinlede sus bence.
Originally Posted by M.O.S.H Biz Fenerbahçeliler yarım saattir senin saçma sapan kışkırtıcı yorumlarını dinliyoruz birazda sen bizi dinlede sus bence. Biz(Galatasaraylılar)dün akşamdan beri dinliyoruz o kışkırtıcı yorumları onu ne yapcaz beyefendi.
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Biz(Galatasaraylılar)dün akşamdan beri dinliyoruz o kışkırtıcı yorumları onu ne yapcaz beyefendi. Sende susacaksın bende susacam daha fazla gerginlik çıkmayacak.
Originally Posted by M.O.S.H Sende susacaksın bende susacam daha fazla gerginlik çıkmayacak. Bu forumda beni tanıyanlar az çok nasıl biri olduğumu bilir.Sen sus gör bak tartışma çıkacakmı
Originally Posted by KaRaBükLü KraL Bu forumda beni tanıyanlar az çok nasıl biri olduğumu bilir.Sen sus gör bak tartışma çıkacakmı Neyse bu davranışlarını yaşına veriyorum daha fazla muhabbet uzamasın herkese iyi forumlar.
Forum Rules