Quote Originally Posted by Belgorth View Post
Arkadaşlar, siz gerçekten Emre'nin hak ettiğine inanıyor musunuz? Canını dişine takarak oynuyor vs. bunları geçelim, bu adam tehlikeli, psikolojik olarak bir sıkıntısı var. El bombası gibi. Hazırlık maçında böyle yapan adam daha ciddi maçlarda çok daha fenasını yapabilir. Farkındasınız değil mi? Peki söyler misiniz bana bu şekilde takımını her an eksik ve dezavantajlı bırakmaya müsait bir oyuncu nasıl hak ediyor Milli Takımda olmayı? Taraftar gözlüğünüzü çıkartın, o şekilde cevap verin bana. Emre yerinde oynayacak bir sürü oyuncu bulunabilir, belki Emre kadar yetenekli ya da hırslı olmazlar ama bu kadar zarar vermeye de meyilli olmazlar. Açıkcası bu içinde bulunduğu psikoloji ve davranışlarla Emre Milli Takımda olmayı hak etmiyor bana kalırsa...
Evet Emrenin gsye dönmesi gibi haberler çıkıyordu fanatik bir arkadaşımla beraber sürekli konuşurduk bu konuyu milli takımda izliyoduk zira o sıra bende hak veriyordum kendi takımımda olsun benim takımım için canını dişine taksın böyle adamları seviyorum ben futbolda , ayrıca yine aşırı fanatik beşiiktaşlı bir arkadaşım var o da aynısını kabul ediyor emre veya lugano senin takımında olmayınca sevmeyeceğin ama şu iki adamda bizim takımda olsa tapardı taraftar diyor ... bilmem anlatabildim mi ? Ayrıca Emre bütün futbolculara yardım eden , dertlerine koşturan falan bir adam onun için çoğu insan saygı duyar ona yani sandığın gibi bir psikolojik sorunu vb. abarttığın birşey yok adam hırslı aşırı derecede hırslı ve ileri uçta salına salına gezip 10 kişi oynatan adamları göreceğime Emreyi görürüm takımda o sonradan hırsıyla 10 kişi bıraksın daha iyi