Originally Posted by
DisCo
Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.
Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.
Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.