Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

neyse önemli değil boşverelim bence.

mehmet ekici tunay torun gibi altyapı eğitimini avrupa'da almış adamlar bizim amaçladığımız oyun sistemini, yani ben öyle sanıyorum en azından; pas futbolunu uygulama konusunda bize çok büyük yardımları dokunacaktır. keza serdar kesimal da bu tarz bir adam, bi de üstüne nuri , ilkay gibi adamlar eklenirse bence milli takım bu yoldaki vizyonunu ve doğrultusunu oturtmuş olacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten o Alman eğitimli oyuncular olmasa milli takımımız kesin 3. sınıf bir ülke takımı olmuştu

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Normal bir hazırlık maçından hiç bir farkı yoktu dün akşamki maçın. Ne doğru dürüst bir pozisyon oldu ne başka birşey. Tribünlerde çok hareketsizdi. Damgayı gene Emre vurdu. Hem kaptan hem bir hazırlık maçında yaptığı hareket hiç hoş değil. Spiker Ertem Şener bile Emre o misafir diyor o derece farkında spiker bile ama Emre sahada adamın hayatına yönelik hareketle girdi resmen. Şimdi çirkef diyecem FB'li arkadaşlar hemen yazacak ama öyle yani yapacak bişey yok. Ligte herkesle kavga eder, hazırlık maçında böyle yapar. Ondan sonra niye Emre'nin üzerine gidiliyor. İstediği kadar iyi top oynasın istediği kadar yarar sağlasın oynadığı takıma yada milli takıma böyle yaptıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor malesef. Birde faul pozisyonunda çok sert Emre'yi sakatlayacak kadar sertlikte bir müdahale yoktu. İki oyuncuda birbirine bir reaksiyon gösterdi. Ceza sahası içinde Servet'lede omuz omuza birbirine vuruyordu Kore'li futbolcu, aynı öyle bişiler oldu. Emre açıklama yapmıştı sanki mili takımı bırakıcam diye ama hayırlısı.

Mehmet Ekici'yi çok beğendim ben. Baya iyi top oynuyor. İleride çok yararlı olacaktır bence Milli takımımıza.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    En tecrübeli ve en iyi Türk orta saha oyuncusu olduğu için Milli takımda , takımı canını dişine takarak mücadele ettiği için bu takımda
    Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Emre'yi kimsenin olduğundan fazla şişirdiği falan yok. Aldığı övgüler oynadığı oyunun, emeğinin karşılığıdır ve sonuna kadar hakediyor. İkinci sarıyı görmemesi gerekiyordu, hata yaptı.
    Arkadaşlar, siz gerçekten Emre'nin hak ettiğine inanıyor musunuz? Canını dişine takarak oynuyor vs. bunları geçelim, bu adam tehlikeli, psikolojik olarak bir sıkıntısı var. El bombası gibi. Hazırlık maçında böyle yapan adam daha ciddi maçlarda çok daha fenasını yapabilir. Farkındasınız değil mi? Peki söyler misiniz bana bu şekilde takımını her an eksik ve dezavantajlı bırakmaya müsait bir oyuncu nasıl hak ediyor Milli Takımda olmayı? Taraftar gözlüğünüzü çıkartın, o şekilde cevap verin bana. Emre yerinde oynayacak bir sürü oyuncu bulunabilir, belki Emre kadar yetenekli ya da hırslı olmazlar ama bu kadar zarar vermeye de meyilli olmazlar. Açıkcası bu içinde bulunduğu psikoloji ve davranışlarla Emre Milli Takımda olmayı hak etmiyor bana kalırsa...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    Arkadaşlar, siz gerçekten Emre'nin hak ettiğine inanıyor musunuz? Canını dişine takarak oynuyor vs. bunları geçelim, bu adam tehlikeli, psikolojik olarak bir sıkıntısı var. El bombası gibi. Hazırlık maçında böyle yapan adam daha ciddi maçlarda çok daha fenasını yapabilir. Farkındasınız değil mi? Peki söyler misiniz bana bu şekilde takımını her an eksik ve dezavantajlı bırakmaya müsait bir oyuncu nasıl hak ediyor Milli Takımda olmayı? Taraftar gözlüğünüzü çıkartın, o şekilde cevap verin bana. Emre yerinde oynayacak bir sürü oyuncu bulunabilir, belki Emre kadar yetenekli ya da hırslı olmazlar ama bu kadar zarar vermeye de meyilli olmazlar. Açıkcası bu içinde bulunduğu psikoloji ve davranışlarla Emre Milli Takımda olmayı hak etmiyor bana kalırsa...
    Evet Emrenin gsye dönmesi gibi haberler çıkıyordu fanatik bir arkadaşımla beraber sürekli konuşurduk bu konuyu milli takımda izliyoduk zira o sıra bende hak veriyordum kendi takımımda olsun benim takımım için canını dişine taksın böyle adamları seviyorum ben futbolda , ayrıca yine aşırı fanatik beşiiktaşlı bir arkadaşım var o da aynısını kabul ediyor emre veya lugano senin takımında olmayınca sevmeyeceğin ama şu iki adamda bizim takımda olsa tapardı taraftar diyor ... bilmem anlatabildim mi ? Ayrıca Emre bütün futbolculara yardım eden , dertlerine koşturan falan bir adam onun için çoğu insan saygı duyar ona yani sandığın gibi bir psikolojik sorunu vb. abarttığın birşey yok adam hırslı aşırı derecede hırslı ve ileri uçta salına salına gezip 10 kişi oynatan adamları göreceğime Emreyi görürüm takımda o sonradan hırsıyla 10 kişi bıraksın daha iyi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kadroya Umut,Burak gibi adamlar sokulmaya başlanacaksa ben eski Milli takıma razıyım açıkçası. Kazım'ı , Sabri'yi çıkarsalar yeterliydi..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Demekki Türkiye'nin yabancılarda dahil kendi mevkisinde en iyi olması ve bu oyuncunun diğer takım formaları yerine Sarı - Lacivert forma giymesi herkesi baya baya rahatsız ediyor.

Kralsın Kral kalacaksın Emre #5
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Emre zaten aciklama yapmamismiydi milli takimi birakicam diye yol yakinken biraksin ugrastirmasin milleti böyle tartismalarla.

Bu arada emre ligde görmedigi kartlari nedense hep avrupada görüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Ne alaka ? Ben Kazımla alakalı birşey mi söylemişim , Milli takıma girip girmemesiyle ilgili olumlu bir yorum mu yapmışım bizde veya sizdeyken ?
    Hayır, hazırlık maçındayız. Kazım meselesini atıyorsunuz ortaya ve milleti tahrik ediyorsunuz o kadar. "şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor" ne demek bu ? Hadi neredesiniz ? Niye konuşmuyorsunuz, biraz saldırın da ceza yersiniz bir güzel demektir bu. Şimdi ben şunu demek istedim diye başlayan cümleler görmek istemiyorum ben. Anlattığınız karşıdakinizin anladığı kadardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'nin lig maçlarında kart görmemesinin nedeni ligde genel olarak sert oyuna izin verilmesidir. Ligde rahatça sert oynayan oyuncular Avrupa'da veya Milli takımda sıkıntı yaşıyor.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Emre'nin lig maçlarında kart görmemesinin nedeni ligde genel olarak sert oyuna izin verilmesidir. Ligde rahatça sert oynayan oyuncular Avrupa'da veya Milli takımda sıkıntı yaşıyor.
    Senin mantiginla Italya milli maclarini 4-5 kisiyle falan tamamlar.

Bu arada anlatilanlara göre futbolumuz cok kötüymüs umarim bu futbol böyle devam etmez Hiddink basarili olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Hayır, hazırlık maçındayız. Kazım meselesini atıyorsunuz ortaya ve milleti tahrik ediyorsunuz o kadar. "şimdi bakıyorum da kimseden çıt çıkmıyor" ne demek bu ? Hadi neredesiniz ? Niye konuşmuyorsunuz, biraz saldırın da ceza yersiniz bir güzel demektir bu. Şimdi ben şunu demek istedim diye başlayan cümleler görmek istemiyorum ben. Anlattığınız karşıdakinizin anladığı kadardır.
    Kazım meselesini veya istediğim meseleyi atabilirim ortaya sonuçta orda da söyledim kimseyi tahrik etmeye çalışmıyorum diye kaç kere belirttim mesaj yazan arkadaşlara da cevap vermeye çalıştım sana da cevap yazdım karşılığında tekrar birşey yazmadın onun için ben birşey atıp çekilmiyorum , konuşuyorum , tartışıyorum bazen farklı bir şekilde yazıyorum çünkü karşımdaki insan bana üstü kapalı yalancı takımıma üstü kapalı şikeci diyor ... Son söylediğiniz cümle de bence biraz komik olmuş benim demek istediğimi anlamıyosanız evet gerçekten de karşımdakinin anladığı kadarmış

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İkisi farklı şeyler. Yani cevap verdiğimiz ilk mesajla bu mesaj Emre'nin farklı yönlerinden bahsediyor. İlk mesajınızda Emre olduğundan fazla şişiriliyor diyorsunuz. Bu mesajda ise Emre'nin agresifliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi, Emre'nin geldiğinden beri üstüne koyarak ilerlediğini, özellikle 2. sezonundan itibaren tekrar zirveye tırmandığını görür. Yani Emre'nin oyun olarak şişirildiği yok, aksine hakettiği övgüleri taraftar verse de medyanın görmezden geldiğini düşünüyorum.

TFF'nin sitesine girip Emre milli maçlarda kaç kırmızı görmüş diye bir bakayım dedim. 8-9 yılda sadece dünkü G.Kore maçında kırmızı kart yemiş. Hadi gözümden bir kartı da kaçmış olsun. Evet dünkü ikinci sarıyı görmemesi gerekiyordu. Ama bu kartı kullanarak fırsatı bulmuşken Emre'ye çakayım mantığına gerek yok. Açıkçası bana da pek samimi gelmiyor. Gerçi son dönemlerde milli takım mevzusunda da halk olarak kimse samimi değil, orası da ayrı. 1 kırmızı kartla oyuncu asmaya kalkarsak milli takımda iyi oyuncuyu geçtim, oynayacak adam bulamayız. En çok merak ettiğim husus dünkü kartı Emre değil de herhangi başka bir oyuncu görseydi yorumlar nasıl olacaktı, bunu hakkaten merak ediyorum.

Gelelim niye Avrupa'da görüyor ligde görmüyor meselesine. Avrupa maçlarında hakemler ligimizdeki hakemler kadar sertliğe ve itiraza müsade etmiyor. Keşke ligimizin hakemleri de öyle olsa, sertliğe müsade etmeseler. Ancak ligimizin kimliği artık sertlik olduğundan Emre'ye niye ligde verilmiyor denilen kartlar verilse maçları 11 kişiyle tamamlayacak takım sayısı 2'yi geçmez.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İkisi farklı şeyler. Yani cevap verdiğimiz ilk mesajla bu mesaj Emre'nin farklı yönlerinden bahsediyor. İlk mesajınızda Emre olduğundan fazla şişiriliyor diyorsunuz. Bu mesajda ise Emre'nin agresifliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi, Emre'nin geldiğinden beri üstüne koyarak ilerlediğini, özellikle 2. sezonundan itibaren tekrar zirveye tırmandığını görür. Yani Emre'nin oyun olarak şişirildiği yok, aksine hakettiği övgüleri taraftar verse de medyanın görmezden geldiğini düşünüyorum.

TFF'nin sitesine girip Emre milli maçlarda kaç kırmızı görmüş diye bir bakayım dedim. 8-9 yılda sadece dünkü G.Kore maçında kırmızı kart yemiş. Hadi gözümden bir kartı da kaçmış olsun. Evet dünkü ikinci sarıyı görmemesi gerekiyordu. Ama bu kartı kullanarak fırsatı bulmuşken Emre'ye çakayım mantığına gerek yok. Açıkçası bana da pek samimi gelmiyor. Gerçi son dönemlerde milli takım mevzusunda da halk olarak kimse samimi değil, orası da ayrı. 1 kırmızı kartla oyuncu asmaya kalkarsak milli takımda iyi oyuncuyu geçtim, oynayacak adam bulamayız. En çok merak ettiğim husus dünkü kartı Emre değil de herhangi başka bir oyuncu görseydi yorumlar nasıl olacaktı, bunu hakkaten merak ediyorum.

Gelelim niye Avrupa'da görüyor ligde görmüyor meselesine. Avrupa maçlarında hakemler ligimizdeki hakemler kadar sertliğe ve itiraza müsade etmiyor. Keşke ligimizin hakemleri de öyle olsa, sertliğe müsade etmeseler. Ancak ligimizin kimliği artık sertlik olduğundan Emre'ye niye ligde verilmiyor denilen kartlar verilse maçları 11 kişiyle tamamlayacak takım sayısı 2'yi geçmez.
    Oyun olarak mı olduğundan fazla mı demişim bir tekrar okur musunuz? Ben kötü oyuncu dedim mi? Hayır demedim, ama olduğundan fazla şişiriliyor, kimse bana bu konuda tersini ispat edemez. Paşam ligde dokunulmaz, saha içinde istediği haltı yer, istediğine hareket çeker istediğine kabadayılık yapar en ufak bir ceza almaz, bırak kırmızı kartı lütfen sarı kart görür. Bütün bunlar sonucu da şişer ama kazın ayağı öyle değildir, onu tanımayacak, sallamayacak birisi çıkar karşısına hakem olarak, dünkü gibi, aklını alır, 2 dakikada 2 sarı kartla kırmızıyı gösterir yollar soyunma odasına. Ayrıca Emre'nin ligde buna benzer çok pozisyonlarda kart bile görmediğini hepimiz biliyoruz, daha sonrasında kameralarla tespit edildiğinde bile ceza almıyor, doğal olarak da kendisini olduğundan çok daha fazla bir şey olarak görüyor. Yazdığım bir cümleyi bu kadar açıklamak zorunda kalmam da olaya taraftar psikolojisinden ayrılarak yorum yapılamadığını da gösteriyor ya neyse.

STSL çok sert olabilir ama birkaç oyuncu hariç (Yalçın Ayhan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu ve eskilerden İsmail Güldüren bunlara örnek gösterilebilir) psikolojik olarak sorunlu statüsüne konulamaz. Birkaç maç sarıları, kırmızıları gösterirsin akıllanır yapmamaya başlarlar ama bu saydığım örneklerdeki gibi adamlar akıllanmazlar, hep böyledirler.

Son olarak şöyle bitireyim, Emre B.'yi ta 1996'dan beri bilirim, lise takımlarında karşılıklı oynamışlığımız da vardır, Galatasaray'dayken de aynı şeyi söylerdim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar kendini olduğundan fazla görmeye başlaması Zeytinburnuspor'dan Galatasaray'a o zamanda 500 bin $'a transfer olmasıyla başlar. Bu psikolojiyi atmadıkça da üzerinden, oynadığı takım için bir el bombasıdır. Bunu Galatasaray'da oynarken UEFA kupasını aldığımız sene gördüğü kartlarla ve takımı yalnız bırakmasıyla da gösterdi, dün de gösterdi. Şu ana kadar Fenerbahçe'de böyle bir şey olmamasının nedeni de -ne hikmetse- ligdeki dokunulmazlığı ve Emre geldiğinden beri Fenerbahçe'nin Avrupa'da ileri turlara gidememesidir. Ve bana göre Emre Milli Takım formasını bu nedenlerle hak etmemektedir. Ayrıca aynı şeyi Ayhan için de düşünürüm bu gibi hareketleri yapacak başka futbolcular için de...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Millet Emre'ye olan kinini kusuyor resmen başlıkta. Bizim mesajlarımız silinirken bu mesajara gözyumuluyor... Burada milli maç harici şeyler konuşulacaksa bizimde mesajlarımızın durması lazım. Silinecekse de herkesinkinin silinmesi gerekir..

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Millet Emre'ye olan kinini kusuyor resmen başlıkta. Bizim mesajlarımız silinirken bu mesajara gözyumuluyor...
    Kin filan kustuğum yok, ilk olarak anlatmak istediğimi açıklamak zorunda bırakılmam sonucunda yazdığım bir mesajdır yukarıdaki. Lütfen taraftar psikolojisinden çıkıp bir sakin kafayla okur musunuz yazdıklarımı? Halen daha öyle düşünüyorsanız ben kendim sileceğim o mesajları...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadece sizin için yazmadım bunu genel anlamda Emre kırmızı kart gördü diye herkes içindekini Emre'ye sallamış.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyun olarak mı olduğundan fazla mı demişim bir tekrar okur musunuz? Ben kötü oyuncu dedim mi? Hayır demedim, ama olduğundan fazla şişiriliyor, kimse bana bu konuda tersini ispat edemez. Paşam ligde dokunulmaz, saha içinde istediği haltı yer, istediğine hareket çeker istediğine kabadayılık yapar en ufak bir ceza almaz, bırak kırmızı kartı lütfen sarı kart görür. Bütün bunlar sonucu da şişer ama kazın ayağı öyle değildir, onu tanımayacak, sallamayacak birisi çıkar karşısına hakem olarak, dünkü gibi, aklını alır, 2 dakikada 2 sarı kartla kırmızıyı gösterir yollar soyunma odasına. Ayrıca Emre'nin ligde buna benzer çok pozisyonlarda kart bile görmediğini hepimiz biliyoruz, daha sonrasında kameralarla tespit edildiğinde bile ceza almıyor, doğal olarak da kendisini olduğundan çok daha fazla bir şey olarak görüyor. Yazdığım bir cümleyi bu kadar açıklamak zorunda kalmam da olaya taraftar psikolojisinden ayrılarak yorum yapılamadığını da gösteriyor ya neyse.

STSL çok sert olabilir ama birkaç oyuncu hariç (Yalçın Ayhan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu ve eskilerden İsmail Güldüren bunlara örnek gösterilebilir) psikolojik olarak sorunlu statüsüne konulamaz. Birkaç maç sarıları, kırmızıları gösterirsin akıllanır yapmamaya başlarlar ama bu saydığım örneklerdeki gibi adamlar akıllanmazlar, hep böyledirler.

Son olarak şöyle bitireyim, Emre B.'yi ta 1996'dan beri bilirim, lise takımlarında karşılıklı oynamışlığımız da vardır, Galatasaray'dayken de aynı şeyi söylerdim, şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Bu kadar kendini olduğundan fazla görmeye başlaması Zeytinburnuspor'dan Galatasaray'a o zamanda 500 bin $'a transfer olmasıyla başlar. Bu psikolojiyi atmadıkça da üzerinden, oynadığı takım için bir el bombasıdır. Bunu Galatasaray'da oynarken UEFA kupasını aldığımız sene gördüğü kartlarla ve takımı yalnız bırakmasıyla da gösterdi, dün de gösterdi. Şu ana kadar Fenerbahçe'de böyle bir şey olmamasının nedeni de -ne hikmetse- ligdeki dokunulmazlığı ve Emre geldiğinden beri Fenerbahçe'nin Avrupa'da ileri turlara gidememesidir. Ve bana göre Emre Milli Takım formasını bu nedenlerle hak etmemektedir. Ayrıca aynı şeyi Ayhan için de düşünürüm bu gibi hareketleri yapacak başka futbolcular için de...
    Bir kişiyi olduğundan fazla şişirir, yaptığı her hatayı görmezden gelir el üstünde tutarsan ortaya çıkan Emre Belözoğlu oluyor. Bu adam daha 2 sene önce rakibine baş parmağıyla boğazını çizerek, protokol tribününde oturanlara ve basın mensuplarına küfür anlamında hareket çekebilen bir kişi. Ve halen daha milli takımda yer bulabiliyor. Ben bunu anlayamıyorum açıkcası, bu adamın külliyen zarar olduğunu görmüyor mu hiç kimse...
    Şöyle bir cümleyi hangi açıdan algılamamız gerek ? Emre'yi hangi konuda olduğundan fazla şişirebiliriz. Bahsettiğimiz bir oyuncuysa, şişiriliyor denildiğinde akla futbolu gelir. Taraftar psikolojisinden ayrılıp yorumlar atılmıyor diyorsunuz ama milli formayla yaklaşık 10 yılda sadece 1 kırmızı kart görmüş oyuncu için saatli bomba diyebiliyorsunuz. Bu ülkede kameralarla tespitten ceza alma rekoru kırmış (3 maç) bir oyuncu için kameralarla tespit edilmiş görüntülerden sonra bile ceza almıyor diyorsunuz.

Ligimizde her takımda diğer oyunculardan daha agresif oyuncular var. Kadroları açın illa ki her takımdan birer oyuncu çıkacaktır. Hakemlere yüzüne karşı her maç istisnasız küfür eden oyuncular var. Kameralar yakalıyor, Türkçe edenleri de görüyoruz İngilizce malum küfürü edenleri de görüyoruz.

Emre gerek Fenerbahçe'de gerekse milli takımda katkısı belli, yetenekleri belli oyuncudur. Hazırlık maçındaki karttan dolayı ceza verilecekse Hiddink veya federasyon keser cezasını.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

"Bir kişiyi" demişim, "Bir oyuncuyu" değil. Kişi, yani kişilik olarak şişirilmiş. Ama doğrudur, bu benim yanlış yazmamdan kaynaklanan bir hatadır, daha anlaşılır bir cümle kurmalıydım. Sonuç olarak anlatmak istediğimi anlatabildiğime inanıyorum.

Fenerbahçe kısmı beni ilgilendirmez açıkcası, orası Fenerbahçe'lilerin bileceği iş. Ben burada Milli Takım olarak bakıyorum ve (psikoloji demeyeyim saldırganlık diyeyim hadi) saldırgan yapısı nedeniyle yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum. Aynı şeyi Ayhan için de düşünüyorum dediğim gibi. Üzerine düşünsem Milli Takımda oynamış başka oyuncular da bulurum ama gerek yok. Saldırgan yapı kontrol edilemezse ki saydığım iki kişide edemiyorlar, faydadan çok zarar getirir. Ve futbol oynanması amacıyla aşırı sertliğe müsade edilmeyen maçlarda, dünkü gibi, %90 kırmızı kart görür bu oyuncular. STSL'de maçlar böyle yönetilse bu iki oyuncu da hiçbir maçı 90 dakika oynayamazlar. Ki bana kalırsa seyir zevki açısından daha da iyi olur
    Last edited by Belgorth : 10.Şubat.2011 at 17:08 Reason: Ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre bu ülkede en fazla eleştirilen oyunculardan bir tanesi. İyi oyununa rağmen, işte bu tip hareketleri en fazla göze batan oyuncu. Olabilir, normaldir; çünkü Avrupa'da top koşturmuş olması, küçük yaştan itibaren popüler bir insan olması ve kendinin de bazı hataları nedeniyle Emre'nin bazı kusurları daha önplana çıkıyor, daha doğrusu çıkarılıyor. Ama insan olarak da şişirildiğine katılmıyorum.

Geçmişten örnekler vererek kart sayısından bahsettik. Yani aşırı sertliğe müdahale edilmeyen milli maçlarda da rakamlar sorun yok diyor. Yaklaşık 10 yılda 1 kırmızı anormal değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

o kadar antifenerbahçeli kişi emre'yi hazmedemediğine göre demek ki gerçekten iyi oyuncu. umarım iyi oyununa devam eder. gereğinden fazla şişirilmişmiş... emre eğer yeteneklerinin farkında olsaydı yanında gerrard'ın, lampard'ın esamesi okunmazdı. neyse, bir takımın 11 tane böyle agresif oyuncusu olsun, o takımın sırtı yere gelmez.

emre sırf agresif olduğu için takımına zarar veriyorsa aynı düz mantıkla hagi'nin ya da bülent kormaz'ın çok çok daha fazla zarar vermesi lazımdı. öte yandan hagi'nin romanya'yı, bülent'in türkiye'yi haketmiyor olması lazımdı. benzer şekilde lugano'nun uruguay'ı... geçiniz.

dünkü maçta emre'ye küfrettim çünkü kartı kişisel sebeple ve bilerek gördü. hiddink'e de saygısızlık etmiş oldu. ama bir oyuncuyu yargılamak için hazırlık maçını baz almak sağlıklı değil. ancak hazırlık maçında bu davranışları sergilediyse diğer maçlarda bunun daha fazlasını yapacağı sadece düz mantıktır. bordo kart görsün o zaman?

yok emre ligde korunuyormuş... geçiniz bunları. kendi takımınızdaki atılmayan, atılamayan futbolculara bakın. bu tür polemiklerden nefret ediyorum ama emre'ye karşı gerçekten bir kin beslenmesi durumu söz konusu.

diğer yandan, fenerbahçe'nin neredeyse yarısı emre'dir. emre'siz fenerbahçe çekilmiyor gerçekten.

daha önce belirttiğim gibi milli takımı emre'nin hak etmediği söyleniyor ve emre'nin yerine nuri oynasın deniyor. nuri büyük bir yetenek ama kabul etseniz de etmeseniz de emre futbol olarak şimdiki nuri'den özellikle mücadele yönünden ve defansif anlamda daha iyi. kimse kusura bakmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu bu adam değil mi Norveç maçında golü atan? Katkısı yok demek ihanettir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre hazırlık maçında gördü kartı.Ama yorumlara falan bakarsak sanki eleme maçlarında da oynadığı her maçta görüyor kartı.Milli takıma zarar veriyormuş...Bundan başka örnek göstersin biri lütfen...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Tamam arkadaşlar ben Emre'ye karşı kin besliyorum, bu nedenle yazdım tüm yazdıklarımı. Mutlu oldu mu herkes?

Söylemek istediklerimi anlamaya çalışmayın, bakın görün birkaç maç sonra sizde aynı şeyleri yazacaksınız çünkü Emre illaki sizi de yakacak bir maçta. Benim Emre özelinde söylediğim tek şey gereğinden fazla şişirilmiş olması, bunun dışında söylediğim şeylerin tamamı Ayhan'ı da kapsar, ben tavırdan bahsediyorum çünkü, kişilikten. Ama sanırım anlaşılamayacağım...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.

Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Emre hazırlık maçında gördü kartı.Ama yorumlara falan bakarsak sanki eleme maçlarında da oynadığı her maçta görüyor kartı.Milli takıma zarar veriyormuş...Bundan başka örnek göstersin biri lütfen...
    DisCo örnek göstermiş. O yazıyı okuyabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Emre Galatasaray'lı olarak anılırken Avrupa'da oynamasına rağmen her milli takıma çağrılışında Fenerbahçe'lilerin başta olduğu bir grup bu adamın ne işi var, Fatih Terim'in manevi oğlu gibi yorumları görüyorduk. Hem kendi çevremde hem bu forum içerisinde ben çok karşılaştım.

Bugünde Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu ve roller değişti. Galatasaray'lıların başta olduğu kişiler Emre'yi eleştirirken zamanında Galatasaray'lıların savunduğu gibi Fenerbahçe'liler savunmaya geçtiler. Konuyu bu anlamda değerlendirirsek olaya sığ bakmış oluruz.

Emre oyunu ile şuan Türkiye'nin en iyi ortasahalarından birisi. Futbol yönüyle eleştirilecek kısımları mutlaka vardır. Mesela bana göre hücuma o kadar katkı sunmuyor. Mevcut yeteneği ile ligi 10-15 gol arası kapatabilecek bir oyuncu iken bunu yapamıyor. Kişilik olarak baktığımızda ise kabadayılık tavrı var. Büyük takım oyuncularında bunu görmek şaşırtmamalıdır fakat ligde bazen yükselen bu kabadayılık tavrını Avrupa zemininde yaptığında atıldığını görebiliyoruz.
    Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    DisCo örnek göstermiş. O yazıyı okuyabilirsin.
    Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kendi üstüne alman beni şaşırttı. Herkes fikirlerini belirtmiş bende kendi fikrimi yazdım. Belki senin mesajından sonra denk gelmesi veya arkadaşımızın benim mesajımı örnek olarak göstermesi seni böyle düşündürmüş olabilir. Ben örnek istedin diye örnekleme yapma veya sana cevap olması anlamında yazmadım.

Dediğim gibi ben kendi fikrimi yazdım. Yine bence haklılık payım %100. Bugün Beşiktaş'a geçsin, Beşiktaş taraftarı Emre'yi savunmaya başlayacaktır. Buda taraftarlığın getirdiği birşeydir. Senin takımın en büyüktür, senin takımın hep doğru işleri yapar, senin formanı giyen her oyuncuyu savunman gerekir gibi.

Şuan Emre'nin yaptığı en ufak hatanın destanlaşması veya en büyük hatalarının bile savunulması gayet normaldir. Savunanlar Fenerbahçe'liler, en ufak hatayı bulanlar diğer takımlılardır. Bende olaya böyle bakmamak lazım diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Serdar Kesimal'ı çok beğendim. 3 büyüklerden biri transfer etmeli. Sezon başından bu yana sağlam görüntüsünü devam ettirtiyor.

Bundan sonra İddaa'da Türkiye maçlarına 0&rakip takım oynayıp 100 misli basmak gerek. Gol atamıyoruz ki maçı kazanamıyoruz.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Avrupa'da oynuyordu da bu performansı mı vardı ? Ben de demiş olabilirim o zaman ama sırf performans için diyorduk,Norveç maçında da bizi yanılttı zaten.Şimdi Emre neredeyse her maç oynuyor,üst düzey performans sergiliyor.Ortada bir iki yüzlülük varmış gibi yazman çok saçma.

Ben göremedim.Yanlış anladın sanırım ben Emre'nin başka verdiği zarar örnek istemiştim.
    Isvicre'yle Istanbul'daki macta tekme falan savurmustu rakip oyunculara mac sonunda

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri