Originally Posted by
TR.CaPTaiN
İkisi farklı şeyler. Yani cevap verdiğimiz ilk mesajla bu mesaj Emre'nin farklı yönlerinden bahsediyor. İlk mesajınızda Emre olduğundan fazla şişiriliyor diyorsunuz. Bu mesajda ise Emre'nin agresifliğinden bahsediyorsunuz. Ben de diyorum ki Fenerbahçe maçlarını izleyen bir kişi, Emre'nin geldiğinden beri üstüne koyarak ilerlediğini, özellikle 2. sezonundan itibaren tekrar zirveye tırmandığını görür. Yani Emre'nin oyun olarak şişirildiği yok, aksine hakettiği övgüleri taraftar verse de medyanın görmezden geldiğini düşünüyorum.
TFF'nin sitesine girip Emre milli maçlarda kaç kırmızı görmüş diye bir bakayım dedim. 8-9 yılda sadece dünkü G.Kore maçında kırmızı kart yemiş. Hadi gözümden bir kartı da kaçmış olsun. Evet dünkü ikinci sarıyı görmemesi gerekiyordu. Ama bu kartı kullanarak fırsatı bulmuşken Emre'ye çakayım mantığına gerek yok. Açıkçası bana da pek samimi gelmiyor. Gerçi son dönemlerde milli takım mevzusunda da halk olarak kimse samimi değil, orası da ayrı. 1 kırmızı kartla oyuncu asmaya kalkarsak milli takımda iyi oyuncuyu geçtim, oynayacak adam bulamayız. En çok merak ettiğim husus dünkü kartı Emre değil de herhangi başka bir oyuncu görseydi yorumlar nasıl olacaktı, bunu hakkaten merak ediyorum.
Gelelim niye Avrupa'da görüyor ligde görmüyor meselesine. Avrupa maçlarında hakemler ligimizdeki hakemler kadar sertliğe ve itiraza müsade etmiyor. Keşke ligimizin hakemleri de öyle olsa, sertliğe müsade etmeseler. Ancak ligimizin kimliği artık sertlik olduğundan Emre'ye niye ligde verilmiyor denilen kartlar verilse maçları 11 kişiyle tamamlayacak takım sayısı 2'yi geçmez.