Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

6 50.00%
  • Güney Kore kazanır

0 0%
  • Berabere biter

6 50.00%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Türkiye - Güney Kore [Hazırlık Maçı]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Anlaşılmamaya çalışılan nokta burada şu, bu Emre'nin ilk vukuatı değil. Kulüp takımlarında yaparsın hadi, oynadığın formayı taraftar olarak da tutuyorsundur, yapılan bir şey oyuncu olarak değil de taraftar olarak ağırına gitmiştir, kendini kontrol edemez tepki gösterirsin, profesyonel bir oyuncu bunu yapmamalıdır gerçi ama, yine bir dereceye kadar anlarım.

UEFA Kupası yarı finalinde gördüğü kırmızı kart, İsviçre maçı ardından yapılanlardaki katkısı, ardından Macaristan maçında basın tribününe kol hareketi, Kayserispor maçında yaptığı boğaz kesme hareketi vs. şeklinde sayabileceğimiz bir çok vukuatı zaten var. Bir değil iki değil, bu kadar agresiflik de normal değil. Orası savaş meydanı değil ki, spor meydanı. Neden Metin Oktay, Lefter Küçükantonyadis, Hakkı Yeten büyük futbolcular? Çünkü her ne kadar içlerinde bir taraftarlık olsa da bunun spor olduğunun farkındaydılar. Ve bu nedenle hepsi halen daha saygıyla anılıyor. Emre yaptığının spor olduğunun farkında değil, savaş olarak görüyor ve karşısındakini yaralayacak hareketlerde bulunabiliyor çok rahatlıkla. En bariz örnek, kontrollü ya da kontrolsüz tartışmasına girmeden, Baros'un ayağını kırmasıdır mesela. Orada topa müdahale etme gayesinde olabilir ancak karşısındaki bir insan ve aynı meslekten ekmek yiyorlar? Yarın öbür gün kalkıp bir futbolcu kontrolsüz bir hareketle Emre'ye girse ve ayağını kırsa nasıl olur acaba hiç düşünmüyor. Oysa ki yıllarca yan yana oynadığı bir abisi var bunu sorabileceği, Okan Buruk. Ama Emre bunu aklına bile getirmiyor ki, ne yaparsa ona dokunulmayacağını, kendisine bir zarar gelmeyeceğini düşünüyor. Ve bu yetkinlikte olmayan bir adamın bırak Milli Takım kaptanlığını formasını bile haketmediğine inanıyorum ben. Takıma yararını vs. tartışırız, sabaha kadar da tartışırız bunu, ben o noktada değilim zaten ben mental açıdan yeterlilik noktasındayım ve Emre yeterli değil.

Bu maçta bu hareketi yapan Emre diye üzerinden yazıyorum ama benim anlatmak istediğim Emre değil, genel olarak bu yeterlilikte olmayan tüm oyuncular.
    Last edited by Belgorth : 12.Şubat.2011 at 03:07 Reason: Yazım hatası

Mesaj Yetkileri