Hiçbir şey olmaz.

Bu toplantıyı zamanında yapacaktınız. Yanınıza Diana'yı alıp yapacaktınız. Basın toplantısında kıza sözleşme uzatma teklifi edecektiniz. "Cezan bitene kadar burada kal, takıma ablalık yap" diyecektiniz. Kınayanın kınamasına aldırmayacaktınız. Kolay olanı seçmeyecektiniz. "Aferin" almak uğruna, "helal olsun, dopinge sıfır toleranslılar" dedirtmek uğruna, popülizm uğruna yangından mal kaçırmayacaktınız.

Sakalımız yok ki, sözümüz dinlensin. Geçmiş olsun. İş işten geçti.

Gelelim toplantının etkisine, söylenenlere...

Bu yönetim hangi basın toplantısında dediklerinin ardında durabilmiş? Fenerbahçe'nin yenilen hangi hakkının takipçisi olabilmiş? Kime ve hangi kişiye, kuruma Fenerbahçe'ye yaptığının bedelini ödetmiş? "Peşine düşeceğiz" dedikleri hadiselerden iki örnek:

-Fatih Söylemezoğlu halen hakemlik yapıyor mu? Yapıyor. Üstelik çıkıp Fenerbahçe maçlarını dahi yönetebiliyor.

-Selçuk Dereli TRT'de, yani biz Fenerbahçe'lilerin de vergileriyle yaşayan bir kurumda yorumculuk yapıp para kazanabiliyor mu? Kazanıyor.

Misaller yüzlerce... Bir örnek gösterin ki, "takipçisi olacağız" dedikleri herhangi bir konuda Fenerbahçe lehine karar çıkmış olsun. Fenerbahçe yönetimi ve başkanının gücü sadece bize yeter. Ölenin öldüğü yanına kâr kalır. Yapanın ise yaptığı... Kimse pembe hayale kapılmasın.

Yönetim adam olacak. Açacak tazminat davasını... Ayrı ayrı, hem Atasü'ye, hem Hacettepe'ye... Öyle üçlük beşlik değil. Düşecek peşine... Ta kalkıp buradan benim mahkemeye verecek halim yok.

Mukaddes ölçüdür: Neye layıksan öyle idare edilirsin.

Biz taraftarlar olarak sesimizi çıkaramadığımız için biraz da kendimiz hakediyoruz bu kadar sahipsiz kalmayı.

Bu yönetimden bu hak-hukuk arama konularında hiçbir şey olmaz. Kameralara oynuyorlar.

Dün başbakanla görüşmelerine gelince... Konuşmanın genelde arazi konularıylada ilgili olduğu haberleri var , Sazakçeşme, Fener Center gibi ... Tam bir aydır bilinen bir görüşme. Taurasi sadece aynı güne denk geldi. Aslında bizimkilerin ne kadar umrunda ki Taurasi!?! Varsa arazi yoksa arazi, tapu, tesis. Taurasi bonus oldu, mağdur edebiyatı yapıyoruz. O istifa etsin bu istifa etsin. Lan ağlayıp sızlanacağına yıksana ortalığı, komplo desene, bunlar istifa etmesin hapse girsin, suçları yanlarına kâr kalmayacak desene...

Öte yandan Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr.Turgay Atasü ise şaşkın olduğunu belirterek, “Böyle bir şey görülmedi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın beni istifaya davet etmesine bir anlam veremedim” dedi.

Bu özne bu kadar yüzsüzlük yapabildiyse, karşısında hak arama konusunda tarihin en aciz Fenerbahçe yönetimi olduğu içindir. Artist olmak için mi kameraların karşısına geçiyorsunuz? Madem topladınız kameraları, topluca mahkeme kapısına gidip dava dilekçesini sunsanıza! Ocaklarına incir ağacı dikecek bir bedelle tazminat davası ve ayrıca komplo iddiası ile ceza davası açsanıza!

Boşuna konuşuyoruz, boşuna sinirlerimizi bozuyoruz. Kimin umrunda ki? Hakkın, hukukun ırzına geçilmiş, Fenerbahçe'nin onuruyla oynanmış, kimin umrunda? Hafta sonu birde Beşiktaş maçından iyi bir sonuç çıkarsa, ooooh, "büyük başkan, anamız babamız feda olsun sana!" Yazzık, yazzık, vallahi yazzık!