1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Mesajların silinmesi...

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

Üyelerimizin rahatsız olduğu konular için destek masası adını verdiğimiz bir alan kurduk. Bunu bir yöneticinin bilmemesi beni şaşırttı. Ama madem bunu tüm forum ile paylaşmak istedi, bu mesajı silmeyeceğiz.

Biz forum kurallarını yumuşatmak için adım atmaya razıyız, kimseyi forumdan soğutmak niyetinde değiliz. Maksadımız tartışma olsun ama hoşgörü sınırları içerisinde, malesef çoklu taraftar gruplarının yer aldığı bir platformda bunu uygulamak çok zor. Yıllardır konuşuluyor, yeri geliyor kurallar sert yeri geliyor kurallar yetersiz. Kuralları uygulama biçiminde hatalar olabilir, kendine haksızlık yapıldığını düşünen bunu üst yönetim ekibine belirtebilir, değerlendiririz, öncesinde de yaşandı, ileride de yaşanabilir. Biz sizi dinlemeye razıyız.
    Abi herşey iyi güzel de bunu tüm forum üyeleri ile konuşmadan bir sonuca varamazsınızki.Haksızmıyım yoksa ?

Bir üye gelir ofise konu açar sonra konu orada kapanır.Diğer üyelerin bundan haberi bile olmaz.Doğal olarak hergün en az 10 kişinin böyle konu açması lazım ofise kaldı ki bu 10 kişinin konusuda kapanır gider.Ama genel olarak konuşulduğu zaman en azından herkesin şikayeti ortaya konulmuş olur.

CeNTeR_TR kaç kere bu forumdan uzaklaştırıldın ben sayamadım ama nasıl davranman gerektiğini öğrenmen sevindirici : )
    Abi laf mı dokunuyor , yoksa hakketten takdir mi anlamadım ama şu konuya mesaj atan arkadaşların hiçbirine gelin msn'den saldıralım konuya gibi saçma bir düşünce içinde olmadım.Kaldı ki bu konuyu açan sizin yönetiminizden bir arkadaş Herkesde şikayetini dile getiriyor.

Bende düşüncelerimi yazdım ama dediğin gibi '' birçok kez ban yediğim için '' ben 1 dersem diğer arkadaşların 5 demesine gelir o yüzden küçük harflerle yazıyorum.Kaldı ki bir sakıncası yokdur heralde bunların
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Abi herşey iyi güzel de bunu tüm forum üyeleri ile konuşmadan bir sonuca varamazsınızki.Haksızmıyım yoksa ?

Bir üye gelir ofise konu açar sonra konu orada kapanır.Diğer üyelerin bundan haberi bile olmaz.Doğal olarak hergün en az 10 kişinin böyle konu açması lazım ofise kaldı ki bu 10 kişinin konusuda kapanır gider.Ama genel olarak konuşulduğu zaman en azından herkesin şikayeti ortaya konulmuş olur.
    Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.

Abi laf mı dokunuyor , yoksa hakketten takdir mi anlamadım ama şu konuya mesaj atan arkadaşların hiçbirine gelin msn'den saldıralım konuya gibi saçma bir düşünce içinde olmadım.Kaldı ki bu konuyu açan sizin yönetiminizden bir arkadaş Herkesde şikayetini dile getiriyor.
    Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.

Bende düşüncelerimi yazdım ama dediğin gibi '' birçok kez ban yediğim için '' ben 1 dersem diğer arkadaşların 5 demesine gelir o yüzden küçük harflerle yazıyorum.Kaldı ki bir sakıncası yokdur heralde bunların
    Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide abi öyle bakarsan forumda pkklıda olabilir. Birbirimize düşmeyelim diye birşey yazamayacakmıyız.
    Seninle İsrail ile PKK kıyasına girmeyeceğim

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Mustafa abi '' lan '' yazdım diye ceza aldığımı bilirim.

Peki o cezadan sonra tonlan ulan-ulen- vs. lafları duydum şimdi onlarda aynı şekilde ceza aldılar mı ya da o kişilerin mesajları silindi mi? Varmıdır böyle bir anlayış stili?
    Şikayet ettin mi ?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şikayet ettin mi ?
    Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.
    Dostum herhalde forum içinde lan kullanmadığı için öyle yapmış.Şikayet etsen hakkını bulurdun bence
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Abi bunu Ö.M ile belirtemez mi acaba bak kardeşim lan yazdığını gördüm bu seferlik burdan seni uyarayım bir daha yazarsan ceza sistemini kullancam diye. Nedir yani ceza vererek kendilerini tatmin etme duygusundalar mı acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi tamam biraz farklı şeyler ama israil konusunda o kadar ayrıntılı düşündüğünüzü görünce bu konu da da düşünürsünüz diye düşündüm

Neyse benim ana şikayetim konu dışı mesajlar bölümü hakkındaydı. Onun dışında gözüme takılan birşey yok. Zaten gerekli önerileri anlayışla karşılayıp yerine getiriryorsunuz. Bunun içinde tekrar teşekkür ederiz

Biz burada eleştiri yazarken sizi veya herhangi bir modu yargılamak amacıyla yazmıyoruz. Forumun daha iyi yerlere gelmesi için uğraşıyoruz Yani en azından ben böyle düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda bu düşünceyle mesaj atıyorlardır umarım. Şu andasite zaten iyiye doğru gidiyor. Ama biz burayı kendi evimiz gibi gördüğümüz için her zaman en iyiyi istiyoruz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkesin kendi penceresinden haklı olduğunu dile getirerek başlamak en doğrusu diye düşünüyorum.

Bu tarz konularla ilgili olarak destek merkezi çağrımızı tam olarak anlatamadık. Bir yöneticinin yapması ayrı bir değerlendirme konusudur. Ancak Rind-i Şeyda'yı üye olarak değerlendirdiğimizde konuyu açma nedeni nedir bakalım. Kendi değerlendirmesi içerisinde gereksiz yere silinmesidir. Normalde bu başlığın bu anlamda devam etmesi gerekmez mi? Bence gerekir. CeNTeR_TR gelerek karatahtadan bahsetmiştir. Bu konunun açılan bu başlıkla bir alakası var mıdır? Bence yoktur. Mesaj silme bambaşka bir konudur, kara tahta alanı bambaşka bir konudur. Sonra Börk ve kalemci atılan üye kim diye sormuşlar. Konu turnuva alanında yapılan bir noktaya girmiştir. Peki bunun açılan konu ile alakası var mıdır? Bence yoktur. Turnuva alanında verilen bir ceza ile mesajların silinmesi farklı konulardır. Sonra Achelous hesabından William Rookwood gelip aldığı cezayı tartışmaya açmıştır. Bunun mesajların silinmesi ile bir alakası var mıdır? Bence yine yoktur. Onun cezası ayrı bir konudur, mesajların silinmesi bambaşka bir konudur.

Şimdi bizler destek merkezini kullanalım dediğimizde herkeste şu düşünce oluşuyor.

"Ulu orta konuşamıyorlar."

Hayır yukarıda bahsini ettiğim gibi açılan konuyu herkes kendi derdi üzerinden yorumlayarak cepheyi genişlettikçe genişletiyor. Konu mesajların silinmesi diye açılmıştı. Alınan cezalardan, forumdaki başlıkların işlevselliğine kadar gitti. O yüzden herkes sorununu destek merkezinden açarsa konular sapmadan konuşulur. Tabi bu arada örnek olarak isimlerini verdiğim arkadaşlarımız yanlış anlamasınlar. Sadece örneği çok güzel denk geldiği için belirtme ihtiyacı hissettim.

Umarım bu kez destek merkezine neden yönlendiriyoruz anlatabilmişimdir.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    CeNTeR_TR gelerek karatahtadan bahsetmiştir. Bu konunun açılan bu başlıkla bir alakası var mıdır?
    He birde şöyle bir durum var ;

Forum'da açılan bir alt başlık var '' Kara Tahta '' diye http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=406

Açılma sebebini ceza alan üyelerin neden ceza alındığına dair , neden atıldığına dair sebepler yazılıyor ve oradan isteyen istediğini görebiliyor cezalarla ilgili ama boşa açılmış gibi duruyor.Bugün dün gece forumda olan bir üyenin atıldığı gördüm ama sebebi nedir ne bilen var ne eden (:

Burasıda aktif hale getirilmeli bence.
    Ayrı bir konu mu açsaydım Disco ? Yoksa bu şekilde hazır bir konuda dile getirmem mi daha uygun olurdu ? Kaldı ki ayrı bir konu açsam '' silinecek '' bunu benim bildiğim kadar sende iyi biliyorsun.

Şuanda bu konunun silinmemesi bile şaşırtıcı gerçekten takdir edilesi bir durum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayrı bir konu mu açsaydım Disco ? Yoksa bu şekilde hazır bir konuda dile getirmem mi daha uygun olurdu ? Kaldı ki ayrı bir konu açsam '' silinecek '' bunu benim bildiğim kadar sende iyi biliyorsun.

Şuanda bu konunun silinmemesi bile şaşırtıcı gerçekten takdir edilesi bir durum
    Tabi ki ayrı konu açmalısın. Bu konu mesajların silinmesiyle ilgili hali hazırda bir konudur. Forumdaki başlıklarda eksik kalan yönlerin veya alınan farklı cezaların konuşulacağı yer değildir. İki farklı konuyu açtıktan sonra bunlar neden destek merkezinde olmalıdır. Çünkü herkes olaya kendi derdinden yaklaşıyor. Gönül isterdi ki herkes mesajların silinmesiyle ilgili konuşsun. Alınan cezalarla ilgili açılan bir başlıkta herkes cezasından bahsetsin. O zaman destek merkezi olmazdı.

Zaten yukarda anlattıklarımdan sonra hala birşeyleri ifade edemediysem onda da benim hatam vardır.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Önyargılarla hareket etmeyi bırakalım artık, uygun gördüğün için burada getirmenide sorgulamıyoruz sadece uygun olmadığından bahsetmiş Disco. Sen sıkıntın olan konuyu açtında seni cezalandırdık mı veya kızdık mı ? : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu konunun açılmasına neden olan mesajı ben sildim. Konu içinde yazan arkadaşlardan bazılarının mesajlarını da yine ben sildim. Neden sildiğim konusunda açıklama yapmayacağım. Forum kuralları belli. Aşağıda bahsettiğim mesajların sahipleri benle iletişme geçebilir. Onlara gerekli açıklamayı yaparım.

Konu silinen mesajlardan farklı bir boyuta yürümüş ama silinen mesajların içeriğine ve detayına girmeden birkaç şey yazmak istedim. Irkçılık ülkemizde de çokça karşılaştığımız bir durum. Irkçılıkla alakalı bir konuya, konuda bahsi geçen ülkenin sorun yaşadığı zümreye gönderme yapmak normal bir yorumdan ziyade, bu konuda hassas olan kişileri kışkırtmaya sebep olabilecek bir mesajdır bence. Aynı konuda bir ülkeyi ve tabii olan insanları genelleme yaparak suçlayıcı ithamlarda bulunmak da bir nevi ırkçılıktır, nefret söylemidir.

Belki de forum içinde özel bir durumla ilgili açılıp da en çok mesaj yazılan konulardan birisi 3 Temmuz'la başlayan sürecin konuşulduğu konudur.

Bu konu fazlasıyla hassas bir konu. Benim bu süreçte çocukluğumdan beri büyük bir aşkla bağlandığım kulübümün de adının geçmesi nedeniyle neler yaşadığımı, neler hissettiğimi anlatmam çok zor. Bu operasyonla ilgili ben de mesajlar yazdım. Operasyonun siyasi olduğunu düşündüğümü belirttim. Gördüm ki birçok Fenerbahçe taraftarı da böyle düşünüyormuş. Ama bu düşüncenin dayanağı benim aklımın, mantığımın ve algımın yorumundan başka birşey değil. Öznel bir düşünce yani, objektif değil. Zaten siyasetin yasak olduğu bir ortama siyasi içerikli yazılan mesaj hassas zaman geçiren en azından benim yaşadıklarımı yaşayan kişilerde farklı yorumlanmaya neden olacaktır. O konunun orada tartışmaya açılmasının amacının bir kanı yaratmak, düşünce empoze etmek değil, yaşananlarla ilgili yapıcı ve bilgilendirici yorumlar yapılması, konu ile ilgili haberlere yer verilmesi olduğunu düşünüyorum. Bir maçta yaşananlarla ilgili söylemin, vurgu yapılan kısmının konuyla ilgisi yoktu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.
    Abi tartışmakdan kasıt konuşmakdır bana göre , Kaldı ki burda laf yetiştirme gibi bir durum söz konusu değil bence.İşin daha da açık kısmı herkesi tek tek ikna edebilirsiniz çünkü o kişi sadece o an kendine yapıldığını düşünür ama bakın burada kaç kişi mesaj attı şu ana kadar kaç kişi rahatsız yani Ön yargı değil bu abi lütfen yapmayın bunu 10 kişi de 20 kişi de mi ön yargılı ? son 1 senedir forumda aktiflik oranı düşük olduğu için bu konudaki mesaj sayısının şikayet sayının fazla olacağını düşünmüyorum ama 1 sene öncesine dönsek bu konu şimdiden 5 sayfaya ulaşmıştı.Peki o zaman sormak gerekmez mi herkes mi ön yargılı ? :=

Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.
    Ben kimseyi kışkırtmadığımı veya forum kurallarına aykırı konuşmadığım için olumlu yönününü düşünmek istiyorum.Hayır ben zaten msn olayını bir örnek olarak verdim , kısacası şikayet eden kısmın birbirinden habersiz hür görüşleri olduğunu belirtmek için.

Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok
    Kurallar uyuyoruz abi problem yok , en basitinden spor alanını göremiyorum en basit kural da bu ya zaten

Mesaj Yetkileri