1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Mesajların silinmesi...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Seninle İsrail ile PKK kıyasına girmeyeceğim

Şikayet ettin mi ?
    Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Abi ben neden şikayet edeyim günlük yaşantıda sanki bana ceza veren yönetici hiç lan lafını kullanmıyormuş gibi hareketler yapıyor benim ters kaldığım konu bu.
    Dostum herhalde forum içinde lan kullanmadığı için öyle yapmış.Şikayet etsen hakkını bulurdun bence
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Yeri geliyor bende kullanıyorum, hatta araba kullanırken bazen küfürler ediyorum ama burada düzenin sağlanması için bir adap olmalı kararı verdik, kullanmayı yasakladık ve bunu kurallara yansıttık.

Kendine yapılan hak etmediğini düşündüğün bir davranışı bizlere iletirsen, seni kimse dinlemese ben dinlerim
    Abi bunu Ö.M ile belirtemez mi acaba bak kardeşim lan yazdığını gördüm bu seferlik burdan seni uyarayım bir daha yazarsan ceza sistemini kullancam diye. Nedir yani ceza vererek kendilerini tatmin etme duygusundalar mı acaba?

Mesaj Yetkileri