Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Abi herşey iyi güzel de bunu tüm forum üyeleri ile konuşmadan bir sonuca varamazsınızki.Haksızmıyım yoksa ?

Bir üye gelir ofise konu açar sonra konu orada kapanır.Diğer üyelerin bundan haberi bile olmaz.Doğal olarak hergün en az 10 kişinin böyle konu açması lazım ofise kaldı ki bu 10 kişinin konusuda kapanır gider.Ama genel olarak konuşulduğu zaman en azından herkesin şikayeti ortaya konulmuş olur.
Biz bu tip konuları diğer üyelerin ortasında tartışmayı tercih etmediğimiz için açtık dediğim gibi, 10 üye ile tartışmak ile 1 üye ile tartışma sonrası ortaya çıkan tablo aynı olmuyor, herkese laf yetiştirmek gibi : ) tabi sonuçta hatalarımızdan pay almasını biliriz fakat şu ön yargıyı bırakmak gerekiyor.

Abi laf mı dokunuyor , yoksa hakketten takdir mi anlamadım ama şu konuya mesaj atan arkadaşların hiçbirine gelin msn'den saldıralım konuya gibi saçma bir düşünce içinde olmadım.Kaldı ki bu konuyu açan sizin yönetiminizden bir arkadaş Herkesde şikayetini dile getiriyor.
Hangi hissi verdiyse sana o olsun MSN'den saldırılsa ne olabilir ki ? Dilersen haber ver bizim tarzımız bu şekilde bir tartışma platformunda bulunmak değil. Daha öncede yaşandı bu tip şeyler.

Bende düşüncelerimi yazdım ama dediğin gibi '' birçok kez ban yediğim için '' ben 1 dersem diğer arkadaşların 5 demesine gelir o yüzden küçük harflerle yazıyorum.Kaldı ki bir sakıncası yokdur heralde bunların
Düşüncelerini yazmakta her zaman serbestsin, kurallara uyduktan sonra sorun yok