Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
Ben Beşiktaş pozisyonlar kaçırmadı demedim ki. Bizim de kaçırdığımız pozisyonlar oldu onları atamamıza yandım atsaydık 3 olurdu dedim. Beşiktaş hakkında konuşmadım.
Eğer ben maç hakkında hiçbir fikri olmayan birisi olsaydım,yorumundan maçta sadece pozisyon bulan taraf Galatasaray'ın olduğu anlamını çıkartırdım.O mantıkla yaklaşacaksak,o zaman Beşiktaş da yakaladığı pozisyonları atsaydı 5-3 olurdu deriz ki çok sağlıklı bir yorum değil kanımca.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
Eboue'nin kafasına birşey gelmediğini nereden biliyorsun. Hasan Şaş'ta da cisim görünmüyor, ya da Eboue'de atılan para görünmüyor ama yerden sektiğinde görebiliyorsun. Bende sana sorayım suya neden odaklanıyorsun.
Abi ben seyrettim ligtv'deki videoyu ve kafasına gelen bir şey göremedim ki daha önceden başka bir Fildişi'li Keita da böyle sahtekarlıklar yaparken Galatasaray'lılar genelde seslerini çıkartmıyorlardı.