Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek forvet sisteminde oynuyoruz Galatasaray olarak, Elmander'in yanlarında (hani yanlarında da değiller ya) olan adamlar Kazım ve Engin. Böyle bir sistem olur mu allah aşkına? Sabaha kadar oynasak gol atamaz ki bu takım. Ben mi çok yanlış görüyorum. Arkadaş tek forvetin Elmander'se kenarlara içeri kat eden, sprinter oyuncular olacak ki elmanderin boşalttığı alanları değerlendirsinler, veya verkaçlar yapabilsinler, çizgiden içeriye hareketlenebilsinler. Kazım ve Engin'le bunları yapmak imkansız olur. E diyeceksiniz ki elimizde Messi mi var Di Maria mı var? Şahsi düşüncem o kenarlardan birine mesela AMR'ye Baros koyulabilirdi. Riera veya Engin zaten golden ziyade asist yapmaya yönelik oyuncular. Sol açık için gole yönelik oyuncumuz yok maalesef. Ama Engin(Riera)-Elmander-Kazım üçlüsüyle oynadığımız sürece Selçuk öyle boş yere uzun pas atar araya yine bir şey olmaz yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Onlar genel yorumlar.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Tek forvet sisteminde oynuyoruz Galatasaray olarak, Elmander'in yanlarında (hani yanlarında da değiller ya) olan adamlar Kazım ve Engin. Böyle bir sistem olur mu allah aşkına? Sabaha kadar oynasak gol atamaz ki bu takım. Ben mi çok yanlış görüyorum. Arkadaş tek forvetin Elmander'se kenarlara içeri kat eden, sprinter oyuncular olacak ki elmanderin boşalttığı alanları değerlendirsinler, veya verkaçlar yapabilsinler, çizgiden içeriye hareketlenebilsinler. Kazım ve Engin'le bunları yapmak imkansız olur. E diyeceksiniz ki elimizde Messi mi var Di Maria mı var? Şahsi düşüncem o kenarlardan birine mesela AMR'ye Baros koyulabilirdi. Riera veya Engin zaten golden ziyade asist yapmaya yönelik oyuncular. Sol açık için gole yönelik oyuncumuz yok maalesef. Ama Engin(Riera)-Elmander-Kazım üçlüsüyle oynadığımız sürece Selçuk öyle boş yere uzun pas atar araya yine bir şey olmaz yani.
    Benim bahsettiğim tam olarak bu tarz bir yorumdu.(tam zamanında geldi.)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

maç için diyebileceğim, 0-0 ı hak etmiyordu bence. özellikle Quaresma ile etkili olan Beşiktaş açısından. Galatasaray da pozisyonlar buldu ama Beşiktaş kadar etkili değildi. özellikle semih in çıkardığı ve simao nun direğe vurduğu pozisyonlar tansiyonu yükseltti. hakan balta nın özgüven eksikliğinden vurmadığı pozisyonda burada gösterilebilir. GS iki ağır kanadı olduğu sürece bence zorlanacak.. ben olsam sağ açıkta sercan ı denerdim. abi adam hızlı.. hiçbirşey yapmasa top sürer etkili olur. kazım alıyor topu, aldığı gibi kaybediyor.. Beşiktaş bence çok iyi.. aurelio yerine necip yerleştiğinde çok can yakacağa benziyor.. sadece Quaresma biraz, fazla değil sadece biraz takım oyunu oynasa daha iyi olur. ama bu haliyle de gayet iyi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri