Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Öncelikle Galatasaray yattı falan bunları geçiniz efendim. Öyle birşey yoktu maçta zira yatmaya kalkışsak orta saha çıkarıp Baros'u oyuna alarak çift forvete dönmezdi Fatih Terim. O yüzden Galatasaray yattı demeyi doğru bulmuyorum.

Maça gelirsek, maçın genelinde Beşiktaş bizden daha etkili oynadı. İlk 20 dakika biz istediğimizi yapan taraftık ama bir anda rüzgar terse döndü ve öyle de devam etti. Maçta gol olmayışı tamamen Galatasaray'lı oyuncular sayesinde oldu. Muslera ve Semih Beşiktaşlı oyunculara geçit vermezken, öbür taraftan Hakan Balta başta olmak üzere yakaladığımız pozisyonları yine bizim oyuncularımız gole çeviremedi.

Görünen o ki Semih Kaya bu senenin en iyi "transferi". Bu maç onun için çok önemli bir maçtı ve neredeyse hatasız oynadı, üstüne bir de gol kesti. Daha ne yapsın ? Maçın diğer kahramanı olan Muslera'ya da değinmemek olmaz. Rakibin Quaresma, Simao ve Almeida gibi gol yollarında çok etkili ayakları varken ve birçok net gol pozisyonu yakalamışken onları durdurdu bugün. Maçın adamıydı zira.

Çarşı grubuna değinmeden de geçemeyeceğim maalesef. Bu kadar şovenist bir grup olamaz yani. Maçın başında Van'daki vatandaşlarımızın sıkıntısına ortak olduğunu gösteriyorsun iyi güzel de Fener ve Galatasaray maçları arasında evinde oynadığın Sivasspor maçında neredeydiniz diye sorarlar adama. Tamamen reklam amaçlı bir hareket. Yardım yapacaksanız reklam yapmadan yapın arkadaş

Yapılan ırkçı saldırıya, edilen toplu küfüre ve sahaya atılan yüzlerce yabancı maddeye değinmedim bile...
    Bana Kazım'ın bir pozisyon esnasında top bizdeyken yere yatmasına ve kalkıp oyuna devam edecekken tekrar topun Beşiktaş'ta olduğunu görünce yeniden yere yatmasına ne diyeceksin? Ayrıca son dakikalarda Eboue'nin sırtına çarpan pet şişe sonrası yüzünü tutmasına ne demeli? Yatmaktan kastımızın ne olduğunu anlamamamışsın.

Hepimiz Eto'oyuz diyen bir taraftar grubunun ırkçı söylemde bulunduğunu neye dayanarak söylüyorsun burda. Küfürü maymun Eboue olarak çevirme yeteneğine hayran kaldım. İngilizce seviyen süpermiş yani. Ayrıca, sahaya atılan yabancı maddeler ve edilen küfürler her maçta olabilecek şeyler, sanki siz tiyatro izler gibi maç izliyormuşçasına konuşmayın. O anda taraftarın içinde bulunduğu psikolojiyi de biraz düşünün ve ona göre eleştirinizi yapın (Sahaya atılan maddeleri kesinlikle tasvip etmiyorum, bunu önceki yorumumumda da belirttim zaten).

Reklam yapmadan yardım edin lafına ise yorumum yok, yazık. Gerçekten bu şekilde düşünüyor olman çok talihsizce. Sahaya atkı atıyoruz, Van için soyunuyoruz; fakat adı reklam oluyor. O halde siz de aynı reklamdan yapın da, biz de alkışlayalım sizi.
    [/B]
    Last edited by DisCo : 21.Kasım.2011 at 14:25

Mesaj Yetkileri