Öncelikle Galatasaray yattı falan bunları geçiniz efendim. Öyle birşey yoktu maçta zira yatmaya kalkışsak orta saha çıkarıp Baros'u oyuna alarak çift forvete dönmezdi Fatih Terim. O yüzden Galatasaray yattı demeyi doğru bulmuyorum.
Maça gelirsek, maçın genelinde Beşiktaş bizden daha etkili oynadı. İlk 20 dakika biz istediğimizi yapan taraftık ama bir anda rüzgar terse döndü ve öyle de devam etti. Maçta gol olmayışı tamamen Galatasaray'lı oyuncular sayesinde oldu. Muslera ve Semih Beşiktaşlı oyunculara geçit vermezken, öbür taraftan Hakan Balta başta olmak üzere yakaladığımız pozisyonları yine bizim oyuncularımız gole çeviremedi.
Görünen o ki Semih Kaya bu senenin en iyi "transferi". Bu maç onun için çok önemli bir maçtı ve neredeyse hatasız oynadı, üstüne bir de gol kesti. Daha ne yapsın ? Maçın diğer kahramanı olan Muslera'ya da değinmemek olmaz. Rakibin Quaresma, Simao ve Almeida gibi gol yollarında çok etkili ayakları varken ve birçok net gol pozisyonu yakalamışken onları durdurdu bugün. Maçın adamıydı zira.
Çarşı grubuna değinmeden de geçemeyeceğim maalesef. Bu kadar şovenist bir grup olamaz yani. Maçın başında Van'daki vatandaşlarımızın sıkıntısına ortak olduğunu gösteriyorsun iyi güzel de Fener ve Galatasaray maçları arasında evinde oynadığın Sivasspor maçında neredeydiniz diye sorarlar adama. Tamamen reklam amaçlı bir hareket. Yardım yapacaksanız reklam yapmadan yapın arkadaş
Yapılan ırkçı saldırıya, edilen toplu küfüre ve sahaya atılan yüzlerce yabancı maddeye değinmedim bile...








Ayrıca, sahaya atılan yabancı maddeler ve edilen küfürler her maçta olabilecek şeyler, sanki siz tiyatro izler gibi maç izliyormuşçasına konuşmayın. O anda taraftarın içinde bulunduğu psikolojiyi de biraz düşünün ve ona göre eleştirinizi yapın (Sahaya atılan maddeleri kesinlikle tasvip etmiyorum, bunu önceki yorumumumda da belirttim zaten).
Sahaya atkı atıyoruz, Van için soyunuyoruz; fakat adı reklam oluyor. O halde siz de aynı reklamdan yapın da, biz de alkışlayalım sizi.
