1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Anket, oynayanların keyfine göre yapılmadı ki? Perpetua yukarıda açıklamış. TFF net bir bilgi vermedi, oyunu oynarken ilerleyen yıllarda sıkıntı olduğunu söyledi. Yoksa belirli kriterler varken, oyuncuların keyfine göre yapılmadı anket, "Türkiye ligi nasıl oynansın?" diye.

İkincisi, Fenerbahçelilere bıraksak işi; Stoch, Dia, Sow, Gökhan Gönül dünya yıldızı olacaklar. Siz sadece "bizim dediğimiz olsun" diyorsunuz, bizler doğru olanı seçmeye çalışıyoruz.

Fenerbahçeyi en çok kimin oynadığı önemli değil. Öyle olsaydı araştırma izole bir yapıya bürünür, gerçekçiliğini yitirirdi.

Aziz Yıldırım'a muhalefet etti diye Fenerbahçe'de 400 maçın üzerinde oynamış bir adamı efsanelikten çıkarmak bana saçma geliyor.

Bu konuyu Perpetua ile ilk paylaşan ve çıkarılması gerektiğini savunan da bendim sizden önce. Ancak tutarlı bir yanının olmadığını gördüm sonraları...
    Anket, oynayanların keyfine göre yapılmadı ki? Perpetua yukarıda açıklamış. Ziya Şengül'ün Fenerbahçe efsanesi kısmında olup olmaması gerektiği hakkında bir kesinlik yok. Bu da ilerleyen yıllarda Fenerbahçe'yi oynayanların canını sıkabiliyor. Yoksa bir kesinlik varken oyuncuların keyfine göre yapılmadı anket, "Ziya Şengül Fenerbahçe efsanesi mi" diye. Fenerbahçe efsanesini en iyi bilen Fenerbahçelilierin görüşü alınmak istendi sadece yani.

bu herkesi ilgilendiriyor, rakiplikten dolayı. ama efsane olayı galatasaraylıyı nasıl ilgilendirsin? bu konuyu kimin bileceği açık net. bu konuyu fenerbahçeliler bilir. ben nasıl galatasarayın efsanesini galatasaraylılardan iyi bilemezsem diğer takım taraftarları da fenerbahçenin efsanesini taraftarından iyi bilemez. yani bu futbol bilgisinin fazla olmasına bağlı bir şey değil ki, anlaşılmayan nokta yoktur. sebepsiz sevgiler olduğu gibi tam tersi de olabilir.
    ziya şengül, Aziz Yıldırım'a değil, tüm Fenerbahçe camiasına o masada oturarak ve haklarını savunmayarak zaten her hafta en az 2 kez muhalefet ediyor.

Quote Originally Posted by malpince View Post
    ziya şengül, Aziz Yıldırım'a değil, tüm Fenerbahçe camiasına o masada oturarak ve haklarını savunmayarak zaten her hafta en az 2 kez muhalefet ediyor.
    Ben ne zaman izlesem Fenerbahçe'yi savunuyor bu adam. En son programda Fenerbahçe'den sebep Ermana "ne gülüyorsun ulan" dedi mesela.

Fenerbahçeye muhalefet ettiği bir video linki falan varsa koyabilir misin? Ayrıca "o masada oturması" ne demek? Fenerbahçe'nin hangi haklarını savunmamış? Muhalefet etmek, eleştirmek kötü bir şey mi?

Mesaj Yetkileri