Quote Originally Posted by perpetua View Post
Herkes icin kulup uyeliginden cikartilma bir cozumdur demedim hic bir zaman. Bu ornek icin soyledim. Bana kalsa hic bir sekilde cikmaz efsaneler listesinden Ziya Sengul ama sizi de mutlu etmek icin bir ortak notka teklif ettim. Bu kadar basit.

Inatin nedeni isin dogrusunun Ziya Sengul'un o listede olmasi. Birisini eklerken ne gibi kriterler kullandigimizi, bunda taraftar gorusunun ne kadar onemli oldugunu anlattim.
Birisinin farklı fikirlerine tahammülsüzlük dğeil. Yıllarca formasını giydiği, kaptanlığını yaptığı takımı karalayan bir adamı sadece muhalefet diyerek geçiştiremezsiniz. Şike suçu bu. Henüz süreç başında, hiçbirşey belli değilken, sanki suçluymuşcasına saldırması, şikeci yaftası yapıştırması hafife alınabilecek bir durum mu? Sportif başarısızlık eleştirilmiyor. Sadece oyunculuk dönemleri etkili ise neden Sinan Engin Beşiktaş favori listesinde değil, neden Ogün Temizkanoğlu, Gökdeniz Karadeniz Trabzonspor'da değil.

Yine aynısını yapıyorsunuz. Daha önce taraftar görüşü günlük değişir diye ciddiye almamıştınız. İşinize gelince kulüp üyeliğinden çıkarılması nihai kriter oluyor. Ama aslında çözüm değildir. Ben kaybettim. Çekiliyorum. Üstte de yazdığım gibi, egonuzu tatmin edebilirsiniz. Kolay gelsin.