-
Ümit Karan Disco'nun dediği gibi kendi işine ihanet etmiş , bu onun şike yaptığının göstergesi kesinlikle olamaz.
Ancak bizim dediğimiz şey de , bundan daha basit ifadelerle , Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım 11 aydır yargılanıyor , işte en büyük sorun , adaletsizlik sorunu burada başlıyor.
Her zaman söylüyorum , ben takımımın nasıl mücadele ettiğini gördüm , bize karşı nasıl mücadele edildiğini , Ümit Karan'ın dediğinden söylemiyorum ama aynı takımların rakibimize nasıl mücadele ettiğini gördüm.
Türk futbolundaki hiçbir kimse için , bu tertemizdir demem , diyemem , hele o kadar parası olan insanların , kirli işlere bulaşmamış olmasına ihtimal dahi vermiyorum.( Çok söz yalansız , çok para haramsız olmazmış )
Bunun , Fenerbahçe'yi ele geçirmek için yapılan bir operasyon olduğunu düşünmemin nedeni de sadece Fenerbahçe üzerine oynanılması , Can Dündar'ın bir yazısı vardı her iktidar Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalışır diye onu da 3 temmuz civarı yazmıştı daha bu muhabbetler dönmeden sanırım , onu tavsiye ederim.
Kendi takımım dahil , hiç bir takım için temiz diyemem ama adil yargılanma olmadığı sürece , ben takımımın ve başkanım sonuna kadar arkasındayım...
Mesaj Yetkileri