Sayfa 86 / 220 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sen daha fazla yararlı olmasına hangi açıdan bakıyorsun merak ettim doğrusu. Hadi beni geçtim bütün tv programlarında adamın yetersizliğinden ve beklentilerin çok çok altında kalmasından bahsediliyor. Bence sen biraz hayranlıkla bakıyorsun futbolcuya. Tarafsız açıdan bakacak olursan ne kadar yetersiz olduğunu göreceksin.
    Uefada bizi gruptan çıkartan en önemli adam oluşundan , avrupadaki rakiplerin tanıdığı (korktuğu) 1-2 isimden birisi oluşundan gerçekten bize yararlı bir oyuncu.Türkiyede Quaresmaya beklenti Barcelonada Messiye beklentiyle aynı.Messi 40 küsür gol atar beklentiyi karşılar Quaresma bizi gruptan çıkartır İstenmeyen adam olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Uefada bizi gruptan çıkartan en önemli adam oluşundan , avrupadaki rakiplerin tanıdığı (korktuğu) 1-2 isimden birisi oluşundan gerçekten bize yararlı bir oyuncu.Türkiyede Quaresmaya beklenti Barcelonada Messiye beklentiyle aynı.Messi 40 küsür gol atar beklentiyi karşılar Quaresma bizi gruptan çıkartır İstenmeyen adam olur.
    Bu takım her maç sahaya 11 kişi çıkıyor unutma. Belki bazı maçlarda etkili oldu ama tek başına etkili olmadı bunu bil. Bu adam zorlu maçların çoğunda, top rakipteyken elini beline atarak takımını yalnız bıraktı. Kaybettiyse de o zaman Quaresma sayesinde kaybetti UEFA kupasını değil mi? O zaman bende bunu derim sana. Adam ligde yoktu adeta. Bazı maçlarda resmen bile bile kırmızı kart görüp takımını satmıştır bu adam. Beşiktaş'a böyle adamlar yakışmaz. Beşiktaş'a duyarlı, profesyonel adamlar lazım. Adamın tek derdi bir iki adam geçip seyirciye oynamak. Bizim seyircimizde ne yazık ki kanıyor bu hareketlere. Biraz geniş düşünmek lazım. Adamın tarafından değil, takımın tarafından bakmak lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

lazovic kiralık olarak gelebilir çok büyük aşama kaydedilmiş..2. ihtimal mutu..diğer isimler gündemdışı.

quaresma a.madride gidebilir bonservisi 3-4 civarına..holosko kalıcı gibi indirime razı yönetimle anlaştı ama hoca istemiyor onuda sanırım bir sorun var net değil...
    Eğer bunlar doğru çıkarsa, söyleyecek söz yok. Quaresma'yı satın aldığın paranın yarısına yollayıp Holosko'yu takımda tutmakla, Lazovic'i kiralayıp belli bir külfetin altına girmekle hedeflerine ulaşacaklarsa ve içleri rahat edecekse bu yöneticilerin buyursunlar, devam etsinler.

Lazovic'e karşı değilim; ama kiralık golcü getireceksen genç birini kirala bari. Edu gibi olmaz en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu zaten yapılan en saçma transferimizden biri oldu. Almeida gibi ağır bir adamımız var ve yanına bir de Edu geliyor. Komedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu takım her maç sahaya 11 kişi çıkıyor unutma. Belki bazı maçlarda etkili oldu ama tek başına etkili olmadı bunu bil. Bu adam zorlu maçların çoğunda, top rakipteyken elini beline atarak takımını yalnız bıraktı. Kaybettiyse de o zaman Quaresma sayesinde kaybetti UEFA kupasını değil mi? O zaman bende bunu derim sana. Adam ligde yoktu adeta. Bazı maçlarda resmen bile bile kırmızı kart görüp takımını satmıştır bu adam. Beşiktaş'a böyle adamlar yakışmaz. Beşiktaş'a duyarlı, profesyonel adamlar lazım. Adamın tek derdi bir iki adam geçip seyirciye oynamak. Bizim seyircimizde ne yazık ki kanıyor bu hareketlere. Biraz geniş düşünmek lazım. Adamın tarafından değil, takımın tarafından bakmak lazım.
    Sahaya 22 Kişi Çıkar sahanın yıldızı 1 Kişi olur.Quaresma'nın İngiltere'deki Stoke City Maçı İsraildeki Maccabi Tel-Aviv Maçları yeter kaliteyi , performansı anlamaya.Geçen Senenin Aklımda kalan kadrosunu yazıyorum
    Cenk-İ.Köybaşı- Sivok - Egemen - Hilbert(Toraman) - Ernst - Fernandes- Veli(Necip) - Quaresma-Simao-Almeida
    Bu kadrodan kaç kişi o büyük maçlarda Top rakipteyken Quaresmadan farklı birşey yaptı.Bazı maçlarda Resmen Kırmızı kart yemiş olabilir.Fakat yere göğe sığdıramadığımız Fernandes Kaç derbi maçında oynamış (Normal Sezonda ) ? Geçen sene kadroda kalmayı hakeden Egemen , Ernst , Fernandes gibi koşan oyunculardı bu sene kalan Fernandesten başka birisi mi var ? Quaresma hertürlü bu takımın banko oynatacağın yatsada kalksada oynatacağın bir oyuncudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sahaya 22 Kişi Çıkar sahanın yıldızı 1 Kişi olur.Quaresma'nın İngiltere'deki Stoke City Maçı İsraildeki Maccabi Tel-Aviv Maçları yeter kaliteyi , performansı anlamaya.Geçen Senenin Aklımda kalan kadrosunu yazıyorum
    Cenk-İ.Köybaşı- Sivok - Egemen - Hilbert(Toraman) - Ernst - Fernandes- Veli(Necip) - Quaresma-Simao-Almeida
    Bu kadrodan kaç kişi o büyük maçlarda Top rakipteyken Quaresmadan farklı birşey yaptı.Bazı maçlarda Resmen Kırmızı kart yemiş olabilir.Fakat yere göğe sığdıramadığımız Fernandes Kaç derbi maçında oynamış (Normal Sezonda ) ? Geçen sene kadroda kalmayı hakeden Egemen , Ernst , Fernandes gibi koşan oyunculardı bu sene kalan Fernandesten başka birisi mi var ? Quaresma hertürlü bu takımın banko oynatacağın yatsada kalksada oynatacağın bir oyuncudur.
    Sana tek bir şey soracağım; sence burada doğru olan, bir futbolcunun kalitesi mi yoksa takıma kattığı verim mi? Futbol bir takım oyunudur ve ben ve benim gibiler de takım oyuncusu olan oyuncuların oynamasını istiyoruz. Quaresma'nın değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçenlerde Rize ile oynadığımız hazırlık maçının özeti.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=aj0T-4gb7Eo&feature=player_embedded"]Beşiktaş - Rize[/YOUTUBE]
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

footballer33

Benim Forza'da üyeliğim yok.

Quaresma konusunda taraftar birine sallayacak ise hocaya değil yönetime sallasın. Samet Aybaba'nın yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum. Bir önceki mesajlarım da yazmıştım. Yönetimin Quaresma'yı satmak istemesini doğru buluyorum ama izlenilen yol yanlış oldu. Yönetimin yıldırma politikası işe yaramadı (yanlış bir tavırdı). Oyuncu elde patladı. Bundan sonra Quaresma konusunda ne olacağını açıkçası merak ediyorum. Bunu zaman gösterecek ama affedilip takıma geri dönerse ben kesinlikle bu saatten sonra faydalı olacağını düşünmüyorum. Bana göre zaten geçen iki sezonda hiç bir yararı olmadı. Mesele hocaysa onun oynadığı sürede bu takım dört kez hoca değiştirdi. Aldığı paraları hak edecek bir performans sergilemedi. Avrupa'da başka bir takımda kazanamayacağı parayı Beşiktaş'ta kazanıyor ve bu yüzden yönetimin istememesi halinde takımda kalma konusunda diretiyor. Yoksa oyuncunun derdi takımı,taraftarı sevdiğinden değil.

Beşiktaş'ın sözleşmeli bir oyuncusuna niye karşı olayım hem? Ben taraftar olarak oyuncunun takıma katkısına bakarım. Geçen sezon Carvalhal Fernandes'i disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktığı zamanlar şu an Quaresma'nın satılmasını istemeyip hocaya,yönetime sallayan kesim o zaman da Carvalhal'e sallıyordu. Carvalhal'ın Fernandes'e olan tavrı takıma artı olarak geri döndü. Fernandes taraftarın en değerli oyuncusu konumunda. İki sezondur dile kolay Avrupa ligi maçları dışında Quaresma yattı. Avrupa Ligi maçlarını vitrin olarak gördü. Evet yetenekli bir oyuncu olduğu gerçek ama takım oyununu baltalamakta Quaresma'nın üstüne yok.

Quaresmaspor'lu yazmamdaki amaç oyuncuyu takımdan üstün görenlere. Quaresma satılırsa forma almam,maça gitmem tarzı düşünen taraftarlara karşılıktı o mesajım. Ha belki bu forumda öyle düşünen Beşiktaş taraftarı yoktur. Onun içinde o kısmı es geçin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

@Meireles,

Ben hocaya da sallarım kardeşim. Çünkü onu oraya bostan korkuluğu diye dikmemişler. Her şeyin kararında ve açıklamasında yöneticiler etkili olacaksa Samet Hoca ne işe yarar, sorarım.

Dediğim gibi, Quaresma'nın verimliliği kişiden kişiye değişir; fakat istatistiklerine bakarsanız, oynadığı maç sayısına göre öyle çok da yerlerde sürünmediğini görürsünüz gol ve asist sayısı bakımından. Pektemek ve Almeida'dan sonra takımın en golcü, skora en çok katkı yapan futbolcusu Quaresma. Disiplinsiz hareketleri var, kabul ederim; fakat sanki hiçbir katkısı olmamış, 50 maç yapıp 2 gol atmış gibi de muamele etmeyin adama. Haksızlık oluyor zira. Neyse, dün gece üstte yazdığım ve Forza'da gördüğüm duyumun ilk ayağı gerçekleşti. Hayırlı olsun. Yönetimin vizyonuna kanıt işte.

lazovic kiralık olarak gelebilir çok büyük aşama kaydedilmiş..2. ihtimal mutu..diğer isimler gündemdışı.

quaresma a.madride gidebilir bonservisi 3-4 civarına..holosko kalıcı gibi indirime razı yönetimle anlaştı ama hoca istemiyor onuda sanırım bir sorun var net değil...
    "Futbolcumuz Filip Holosko ile 15.01.2010 tarihinde imzalanan, 31.05.2013 tarihinde sona erecek olan ve 2012-2013 sezonu için 2.000.000 Euro garanti ücret ödemesini içeren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Futbolcumuz ile bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre Futbolcumuza yıllık sadece 1.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir."

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52892..._sozlesme.html

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Holosko ancak Cift forvet oynarsak faydali olur ama hoca dusunmuyor fazla oynamaz bence

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    "Futbolcumuz Filip Holosko ile 15.01.2010 tarihinde imzalanan, 31.05.2013 tarihinde sona erecek olan ve 2012-2013 sezonu için 2.000.000 Euro garanti ücret ödemesini içeren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Futbolcumuz ile bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre Futbolcumuza yıllık sadece 1.100.000 Euro garanti ücret ödenecektir."
    Yeni fark ettim.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yeni fark ettim.
    Çok mu az mi? mesajda az gözüksün diye 'sadece' yazmislar . Ben niye herkese garanti ücret verdiklerini anlamiyorum, bir kisim Johan Cruijf herzaman önerdigi gibi maç basi olmasi lazim. Böylece futbolcular oynamak için elinden geleni yaparlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko benim gözümde artık yararı olmayacak bir oyuncu ama yaptığı hoşuma gitti. Umarım yanılırım ve beni utandırır bu sene.

Edit :

Beşiktaş Kulübü'nde, 2012-2013 sezonu kombine kart satışları devam ediyor.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Şu ana kadar Siyah Beyazlı taraftarlar tarafından ;4800 Kombine kart satın alındı. Satılan kombine kartlardan 4200 tanesinin VİP ve Yeni Açık Tribünü, 600 tanesinin ise Kapalı Alt-Üst tribünlerinden olduğu öğrenildi.
    Last edited by Ralph : 10.Ağustos.2012 at 16:15
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Holosko'ya yeteri kadar şans tanınsa daha iyi olabilirdi. 5 maçta 1 oynatarak tabii faydası görülmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Çok iyimser bir bakış açısıyla Holosko'nun sözleşmesinin yenilenmesine yaklaşırsak,çift forvet sisteminde faydalı olabilir.Play-off'un son 2 haftasını boş geçmemişti.İnşallah aldığı paranın hakkını verir,ne diyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

footballer33

Hocam anlaşamıyoruz galiba. Eğer benim mesajlarımı dikkatli bir şekilde okuyorsan Quaresma'nın sürekliliği olmamasından yakınıyorum. Yetenekli evet şahsen takımda kalmasını istemediğim halde takımın en değerli oyuncusu konumunda hatta Fernandes isminden bile değerli kabul ediyorum. Ama istikrar yok. İstatistikleri bir kenara koyarsak takımın yıldız oyuncusu konumunda olan bir oyuncunun sürekliliği olacak. Diğer takımlardaki yıldız oyuncular böyledir. Samet Aybaba konusunda evet yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum malesef.

İşin gerçeği Quaresma kalıcı gibi. Quaresma kalır ve yine beklentileri karşılayamazsa Quaresma değil bugün olduğu gibi yine takımın başında olan hoca Quaresma'yı kullanamamakla,yönetememekle eleştirilecek. Ouaresma'da üçüncü sezonunda altıncı hoca değişikliğini görecek.

Holosko'nun takımda kalacağını hiç düşünmüyordum. İndirime de yanaşmış. Bir bakıma kalması iyi oldu. Samet Aybaba Holosko'dan forvet hattında faydalanır inşallah.
    Last edited by Mamadou : 10.Ağustos.2012 at 20:45

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'la 21.30'da maç var sanırım. Hangi kanalda bilen var mı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayserispor'la 21.30'da maç var sanırım. Hangi kanalda bilen var mı?
    Smartspor, D-Smartta yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü oynuyoruz çok. Ne pas yapabiliyoruz, ne organize bir atak...
    Last edited by Ralph : 10.Ağustos.2012 at 23:14
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sana tek bir şey soracağım; sence burada doğru olan, bir futbolcunun kalitesi mi yoksa takıma kattığı verim mi? Futbol bir takım oyunudur ve ben ve benim gibiler de takım oyuncusu olan oyuncuların oynamasını istiyoruz. Quaresma'nın değil.
    Kalitesiz oyuncu takım oyunuyla arada kaybolur.Örneğin Veli Kavlak.Adam sahada koşmaktan başka birşey yapmıyor ama as oynuyor.Quaresma ? Kaliteli takım oyunu oynamıyor diye eleştiriliyor.Eğer Takım oyunundan kastınız ayağına gelen topu pas olarak nitelendirmekse Takım oyunu oynmasın arkadaş.Adam 2 kişi geçiyor sonra Almeida'ya harika paslar çıkartıyor.Quaresma takımda kalmazsa ilk 5 Zor .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalitesiz oyuncu takım oyunuyla arada kaybolur.Örneğin Veli Kavlak.Adam sahada koşmaktan başka birşey yapmıyor ama as oynuyor.Quaresma ? Kaliteli takım oyunu oynamıyor diye eleştiriliyor.Eğer Takım oyunundan kastınız ayağına gelen topu pas olarak nitelendirmekse Takım oyunu oynmasın arkadaş.Adam 2 kişi geçiyor sonra Almeida'ya harika paslar çıkartıyor.Quaresma takımda kalmazsa ilk 5 Zor .
    Taaaabi kardeş

Edit: Olcay Şahan adamın dibi. Sonunda Quaresma'dan kurtulmanın sinyallerini alıyoruz çok şükür.
    Last edited by Ralph : 10.Ağustos.2012 at 23:58
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    footballer33

Hocam anlaşamıyoruz galiba. Eğer benim mesajlarımı dikkatli bir şekilde okuyorsan Quaresma'nın sürekliliği olmamasından yakınıyorum. Yetenekli evet şahsen takımda kalmasını istemediğim halde takımın en değerli oyuncusu konumunda hatta Fernandes isminden bile değerli kabul ediyorum. Ama istikrar yok. İstatistikleri bir kenara koyarsak takımın yıldız oyuncusu konumunda olan bir oyuncunun sürekliliği olacak. Diğer takımlardaki yıldız oyuncular böyledir. Samet Aybaba konusunda evet yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum malesef.

İşin gerçeği Quaresma kalıcı gibi. Quaresma kalır ve yine beklentileri karşılayamazsa Quaresma değil bugün olduğu gibi yine takımın başında olan hoca Quaresma'yı kullanamamakla,yönetememekle eleştirilecek. Ouaresma'da üçüncü sezonunda altıncı hoca değişikliğini görecek.

Holosko'nun takımda kalacağını hiç düşünmüyordum. İndirime de yanaşmış. Bir bakıma kalması iyi oldu. Samet Aybaba Holosko'dan forvet hattında faydalanır inşallah.
    Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Kaldı ki, yeryüzündeki en iyi futbolcu bile süreklilik sağlayamaz; illa ki düşüş dönemi, formsuzluğu vs. olur. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra.

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra.

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.
    Sana katiliyorum geçen sene takima bakarsak Quaresma faydali oldu ama aldigi ücretin hakkini vermedi ve sanirim herkes bu yönetimin uyguladigi politikayi elestiriyor. Quaresma mesela hazirlik maçlarinda oynayip iyi performans sergileyip bir kaç takimin gözüne girebilirdi. Holosko içinde ayni sey geçerli takimda kalacak ama takim ile birlikte kampa götürülmedi.

Maçi izleyemedim, golü izledim ve güzel organizasyon olmus. Olcay, Oguzhan ve Fernandesli orta saha güzel olur

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Sana katiliyorum geçen sene takima bakarsak Quaresma faydali oldu ama aldigi ücretin hakkini vermedi ve sanirim herkes bu yönetimin uyguladigi politikayi elestiriyor. Quaresma mesela hazirlik maçlarinda oynayip iyi performans sergileyip bir kaç takimin gözüne girebilirdi. Holosko içinde ayni sey geçerli takimda kalacak ama takim ile birlikte kampa götürülmedi.

Maçi izleyemedim, golü izledim ve güzel organizasyon olmus. Olcay, Oguzhan ve Fernandesli orta saha güzel olur
    İşte mesele de bu. Madem göndermek istiyorsun, o zaman kampa da alacaksın; maçta oynatıp vitrine de çıkaracaksın ki, teklif gelsin futbolcuna. Bu şekilde, adam yollanmaz. Hele Quaresma veya Ernst, hatta Simao ise hiç olmaz.

İşte mesele de bu. Madem göndermek istiyorsun, o zaman kampa da alacaksın; maçta oynatıp vitrine de çıkaracaksın ki, teklif gelsin futbolcuna. Bu şekilde, adam yollanmaz. Hele Quaresma veya Ernst, hatta Simao ise hiç olmaz.
    Adamlar zaten bir dünya para alıyor, oynayarak almaktansa yatarak almak belkide daha çok işlerine bile gelir. Yapılması gereken kampa götürülüp samimi bir şekilde indirim için görüşmekti. Ne kadar indirilebiliyorsa indirilecek, oynatılacak ve ilk teklifte gönderilecekti ama ne yazık ki oyuncular bildiğin mundar ediliyor. Şimdi bu oyuncu ilk maaşı geciktiğinde yasal yollara başvurmazmı?
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kayserispor maçını seyredemedim dün akşam.Yorumlara baktım biraz ve özeti seyrettim.Takım pozitif bir futbol sergilemiş.Hadi bakalım iyi olur inşallah bu sezon.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=07ED8z8iZdM&feature=player_embedded"]Kayserispor - Beşiktaş[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adamlar zaten bir dünya para alıyor, oynayarak almaktansa yatarak almak belkide daha çok işlerine bile gelir. Yapılması gereken kampa götürülüp samimi bir şekilde indirim için görüşmekti. Ne kadar indirilebiliyorsa indirilecek, oynatılacak ve ilk teklifte gönderilecekti ama ne yazık ki oyuncular bildiğin mundar ediliyor. Şimdi bu oyuncu ilk maaşı geciktiğinde yasal yollara başvurmazmı?
    Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quaresma , Simao , Alves ve Holosko takıma alınmayıp yollanamazlarsa senede19 M TL zarar edecekmişiz.Ayrıca Pektemeğe Moskovanın 5 M € teklif ettiği geçiyor internette.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.
    Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).
    Burak

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aybaba acemiliğini belli ediyor her konuda.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).
    Şöyle düşünüyorum da,her türlü zararlı çıkıyoruz bu politika sonucunda.Ne Quaresma bu tavırdan sonra indirime yanaşır,ne de kalsa eskisi kadar bile performans sergiler.Alacaklarına karşılık göndersek zarar,bir miktar bonservisle göndersek yine zarar.Zarar oğlu zarar yani.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri