Quote Originally Posted by footballer33 View Post
Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra.

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.
Sana katiliyorum geçen sene takima bakarsak Quaresma faydali oldu ama aldigi ücretin hakkini vermedi ve sanirim herkes bu yönetimin uyguladigi politikayi elestiriyor. Quaresma mesela hazirlik maçlarinda oynayip iyi performans sergileyip bir kaç takimin gözüne girebilirdi. Holosko içinde ayni sey geçerli takimda kalacak ama takim ile birlikte kampa götürülmedi.

Maçi izleyemedim, golü izledim ve güzel organizasyon olmus. Olcay, Oguzhan ve Fernandesli orta saha güzel olur