1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kayserispor maçını seyredemedim dün akşam.Yorumlara baktım biraz ve özeti seyrettim.Takım pozitif bir futbol sergilemiş.Hadi bakalım iyi olur inşallah bu sezon.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=07ED8z8iZdM&feature=player_embedded"]Kayserispor - Beşiktaş[/YOUTUBE]

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Adamlar zaten bir dünya para alıyor, oynayarak almaktansa yatarak almak belkide daha çok işlerine bile gelir. Yapılması gereken kampa götürülüp samimi bir şekilde indirim için görüşmekti. Ne kadar indirilebiliyorsa indirilecek, oynatılacak ve ilk teklifte gönderilecekti ama ne yazık ki oyuncular bildiğin mundar ediliyor. Şimdi bu oyuncu ilk maaşı geciktiğinde yasal yollara başvurmazmı?
    Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Abi Quaresma bunlar yapılmadan önce de,gecikme olur olmaz ihtarname çektiriyormuş kulübe,başkan böyle söylüyor.Belki de yönetim bu tavrına kıl oldu Quaresma'nın,işi inada bindirdiler.Yine de bu kadar amatörce davranmamaları gerekirdi.Quaresma'yı maksimum alacaklarına karşılık serbest bırakabiliriz bu şartlar altında.O da zor gibi gözüküyor.Bakalım inşallah en hayırlısı olur bu konuda.
    Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Şemsi, şimdi ne olacak? Sizin başkan bonservis almadan bırakmayacağız diyor. Bedava bıraksalarda yıllık 4 mil. euro kimse vermez Quaresma'nın şu haline, tazminatı verip gönderelim deseler en az 10 mil. eurodur. Quaresma gayet rahattır şu anda eminim, her harukarda alacak parasını, maddi olarak kendini garantiye almış. Yapılacak en mantıklı iş ya maaşı veya en azından maaşının bir kısmı karşılığı kiraya vermek yada Aybaba'nın alıp karşısına konuşması kendisinden yararlanmaya bakması olur(buna sizinkiler şu ana kadar yaptıkları açıklamalarla hiçbir şekilde yanaşmayacaklarını gösterdiler, transfer sezonu kapanıp elde patlarsa ne olur durum bilemem).
    Şöyle düşünüyorum da,her türlü zararlı çıkıyoruz bu politika sonucunda.Ne Quaresma bu tavırdan sonra indirime yanaşır,ne de kalsa eskisi kadar bile performans sergiler.Alacaklarına karşılık göndersek zarar,bir miktar bonservisle göndersek yine zarar.Zarar oğlu zarar yani.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Aybaba acemiliğini belli ediyor her konuda.
    Malesef.. Yazık ediyorlar hem paralara hem oyuncuya..
    Şöyle düşünüyorum da,her türlü zararlı çıkıyoruz bu politika sonucunda.Ne Quaresma bu tavırdan sonra indirime yanaşır,ne de kalsa eskisi kadar bile performans sergiler.Alacaklarına karşılık göndersek zarar,bir miktar bonservisle göndersek yine zarar.Zarar oğlu zarar yani.
    ve yine malesef.

İzlemekte okadar zevkli ki bu adamı keşke Kasımpaşa'ya falan gitse de izlesek. Gitmese A2 maçlarına falan çıkarmı acaba
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kayserispor maçını seyredemedim dün akşam.Yorumlara baktım biraz ve özeti seyrettim.Takım pozitif bir futbol sergilemiş.Hadi bakalım iyi olur inşallah bu sezon.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=07ED8z8iZdM&feature=player_embedded"]Kayserispor - Beşiktaş[/YOUTUBE]

O zaman tüm takımı yollasınlar, çünkü maaşı geciken futbolcuların hepsi ihtarname çekti kulübe. Şu adamla alıp veremedikleri nedir, neden en çok Quaresma'ya bu kadar acımasızca yaklaşılıyor anlamıyorum. Sanki, diğer futbolcular çok az paralar alıyor, baba hayrına oynuyor da bir tek Quaresma parasını alıp yatıyor. Bunu, yöneticiler açısından söylüyorum. Taraftarın büyük çoğunluğu (hepsi demiyorum), Quaresma'yı çok seviyor. Quaresma da taraftarı tabii. Adam bas bas bağırıyor, taraftarla arama girmeye çalışıyorlar; beni yem ediyorlar; ama benim Beşiktaş taraftarıyla aramda sıkı bir bağ var, bunu bozamazlar diye. Maalesef, bunu yok etmek için ellerinden geleni yapıyor bazı boşboğazlar. Başta Tamer Kıran.

Mesaj Yetkileri