Quote Originally Posted by Meireles View Post
footballer33

Hocam anlaşamıyoruz galiba. Eğer benim mesajlarımı dikkatli bir şekilde okuyorsan Quaresma'nın sürekliliği olmamasından yakınıyorum. Yetenekli evet şahsen takımda kalmasını istemediğim halde takımın en değerli oyuncusu konumunda hatta Fernandes isminden bile değerli kabul ediyorum. Ama istikrar yok. İstatistikleri bir kenara koyarsak takımın yıldız oyuncusu konumunda olan bir oyuncunun sürekliliği olacak. Diğer takımlardaki yıldız oyuncular böyledir. Samet Aybaba konusunda evet yönetime göre hareket ettiğini düşünüyorum malesef.

İşin gerçeği Quaresma kalıcı gibi. Quaresma kalır ve yine beklentileri karşılayamazsa Quaresma değil bugün olduğu gibi yine takımın başında olan hoca Quaresma'yı kullanamamakla,yönetememekle eleştirilecek. Ouaresma'da üçüncü sezonunda altıncı hoca değişikliğini görecek.

Holosko'nun takımda kalacağını hiç düşünmüyordum. İndirime de yanaşmış. Bir bakıma kalması iyi oldu. Samet Aybaba Holosko'dan forvet hattında faydalanır inşallah.
Aslında anlaşmışız da; sen sürekli, her maç bir şeyler bekliyorsun; ben ise, genele bakıyorum, istatistiklerini göz önünde bulunduruyorum. Kaldı ki, yeryüzündeki en iyi futbolcu bile süreklilik sağlayamaz; illa ki düşüş dönemi, formsuzluğu vs. olur. Onun dışında söylediklerimiz aynı şeyler şu son yazını görüp okuduktan sonra.

Kayserispor maçında oynanan futbolu ben beğendim. Maça çok kötü başladık; fakat sonradan dengeledik ve üstünlüğü ele geçirdiğimiz anlar da oldu. İlk yarıda iki topumuz direkten döndü şanssız bir şekilde, hem de net pozisyonlardı.

Maçın en iyisi, Olcaydı bence. Bu seneki en yararlı transferimiz olacak gibi. Böyle devam eder umarım.