-
20.Ağustos.2012, 16:22
#11
@CRaCPoT
Oyunu geride tutmak için ayağında iyi top tutabilen oyunculara sahip olman gerek. Maçları ne sıklıkla veya ne dikkatle takip ediyorsun bilmiyorum ama öne geçtiğimiz bir kaç maçı ve oyuna sonradan giren Selçuk Şahin'i hatırlarsan söyleyeceklerim yerini bulur.
Eğer sen oyuna hakim bir anlayışı düşünüyorsan ve tercihin Selçuk'sa zaten geriye bir şey söylemek düşmüyor. Geçen FB TV'de canlı verilen antrenmanı izleme fırsatı buldum. 3'e 3 küçük sahada çift kale maçlar yapılıyordu. Şu Selçuk'a bir bakayım dedim, biz maçtan maça bakıyoruz belki antrenmanlarda farklı şeyler yapıyordur, ondan tercih ediliyordur diye.
Yine pas hataları, top kaptırmalar ve aşırı zayıf ofansif yönü.
Aksine karşı tarafta Sezer 1'e 1'de rahat adam çalımlayıp, attığı gollerle göz doldururken maçları ya stattan ya da evinden takip ediyor.
Tercihleriniz futbol oynama anlayışınızın göstergesidir. Tercihleri böyle olan bir hocadan fazlasını beklemeyin, fena hayal kırıklığına uğrarsınız.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules