-
Yarı Türkçe, yarı İngilizce. O da iyiymiş 
Arkadaşlar oyun %100 Türkçe çıkacak.
SIgames'e laf atıyorsunuz ama oyunun yapımcısı SIgames. Dağıtıcısı SEGA. Fiyat politikası vs. gibi şeylerle ilgilenen SEGA iken SIgames'e boşuna laf söylüyorsunuz. SIgames oyunu yapar, SEGA oyunu satar.
Bu forumda şu zamana kadar çok şey gördüm. niye 10 bin tane satış beklediği için sigames'e laf edenler, Türkçeleştirme çalışmayı bıraktığımız için bize laf edenler, araştırma konusunda laf edenler, fiyat konusunda pahalı diye laf edenler, oyundaki hatalar konusunda laf edenler, niye profesyonel çevirmen tutmuyor diye sigames'e laf edenler, Türkçe çıkmadığı için sigames'e laf edenler, sadece Türkçe çıkacağı için sigames'e laf edenler.
Türkler olarak zaten garipliklerimizle biliniyoruz az çok ama hakkaten garibiz yani. Bu konuyu SIgames'teki oyunun dillerinden sorumlu kişiye sorduğumuzda "Koreliler ve Ruslar'a da aynısını uygulamayı yapıyor SEGA, onlardan ses yokken sadece Türkler bu konudan şikayetçi" dedi.
mertayasava, daha adamlar bile tarih vermiyor oyunun ne zaman çıkacağı konusunda, bu soruya bizim nasıl cevap vermemizi istiyorsun ki? Hadi diyelim SI için çalıştığımızdan dolayı bizim oyunun çıkış tarihini bildiğimizi varsayıyorsun. Seninle bunu paylaşmıyorsak, bunun saklı tutulması gerektiğinden olmasın? Böyle bir şey yok ama bu konudaki isyanını biraz gereksiz görüyorum.
2. olarak oyunun nasıl bir Türkçe ile çıkacağını merak ediyorsun. Bu gayet doğal. Demoda Türkçe'nin yer alacağını sanmıyorum ama demoyu bekleyebilirsin ya da oyun çıktıktan sonra gelecek tepkilere göre hareket edersin.
Sana şu sordukların arasında garanti verebileceğim tek şey oyunda yarı Türkçe yarı İngilizce şeyler görmeyeceğindir.
Mesaj Yetkileri