-
Evet sonunda bir garanti aldım yetkili bir kişiden.
Türkçe konusunda yazdığım şeyler varsayımsaldı kesin öyle olacak demek değildi.Hak vermeniz lazım sonuçta 70-80 liraya yakın para veriyoruz;oyununuz sadece Türkçe olacak deniliyor ama o Türkçe'yle ilgili ne bir ekran görüntüsü var ne de sizin şu an verdiğiniz gibi net bir bilgi.O kadar sorgulamanın da hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Çıkış tarihi konusunda diğer konuya yazdığım mesaj şöyleydi;
"Oyunun çıkış tarihini açıklamak için daha neyi bekliyorlar cidden merak ediyorum.Her sene orjinal oyun alan birisi olarak hep onların keyfini beklemekten açıkçası rahatsız oluyorum ve daha oyunu sipariş etmedim.Xmas'tan önce çıkacak demek o kadar geniş bir kavram ki oyun 25Aaralık'a kadar çıkabilir manası var.Ya oyun 20 Aralık'ta çııkarsa,ligler yarılanacak biz oyuna öyle kavuşacağız.
Şimdi diyeceksiniz onlar da tam emin değildir yetişecek mi yetişemeyecek mi diye;o zaman 2-3 haftalık bir süreç belirtirsin örneğin 20 Ekim-10 Kasım arası vs. en azından kafamızda net bir tablo belirir.Benim sınav dönemimde çıkacaksa oyun ben niye önsipariş vereyim nasıl olsa sınav dönemi oynayamayacağım beklerim 2.indirim dönemini.SI ile ortak çalışan site yetkilileri bu konuya bir açıklık getirirse sevinirim,sırf bu belirsizlik yüzünden bile oyunu almayabilirim çünkü.Her ön sipariş sitesinde farklı bir tarih var."
Bu demek değil siz biliyorsunuz ama söylemiyorsunuz;bu oyunu yapanların,eylül ortasına gelindiğinde ön sipariş açıp oyunun çıkış tarihini belirleyemeyen firmanın ben ve benim gibileri sürüklediği negatif bir durum.
"Bu forumda şu zamana kadar çok şey gördüm. niye 10 bin tane satış beklediği için sigames'e laf edenler, Türkçeleştirme çalışmayı bıraktığımız için bize laf edenler, araştırma konusunda laf edenler, fiyat konusunda pahalı diye laf edenler, oyundaki hatalar konusunda laf edenler, niye profesyonel çevirmen tutmuyor diye sigames'e laf edenler, Türkçe çıkmadığı için sigames'e laf edenler, sadece Türkçe çıkacağı için sigames'e laf edenler."
Demişsiniz;bu hizmeti para verip satın alan insanların en doğal hakkı eleştirmek(Türkçe yamayı yapmayı bırakmanızdaki eleştiriler hariç),İngilizcesi yeten zaten bu konuları Sigames forumlarında dile getiriyor.Çok büyük kesim ise SI ile açıkladığınız resmi bağlantıdan dolayı size yükleniyor,belki eleştirileri siz ilk ağızdan belirtirsiniz diye.
Yıllardan beri bu oyunu orjinal alıyorum ve İngilizce oynuyorum,açıkçası hiçbir zaman da Türkçe çıkması için de ek bir istekte bulunmadım.Ama oyun daha çıkmadan oluşan bu belirsizlik ve kaos ortamı canımı sıkmadı değil.
Mesaj Yetkileri