Emre geçen sezonun iyilerindendi ama bu seneye çok daha iyi başladı. Engin, bana göre geçen sezonki Emre Çolak kadar oynayamadı. Emre, geçen sene Engin'den çok daha iyi basıyor ve topları daha iyi kazanıyordu. Ofansif olarak da daha teknik olduğu için etkili. Bu yüzden Engin çok gerekli değil. Gerekli değilken, cezası yüzünden oynamadığı ve kötü sonuçlar aldığımız süreçte herkes Engin oynamıyor ondan yeniliyoruz diye tepki gösterdiler. Sözüm sadece sana değildi yani. Engin savunmanın çok yanlış olduğunu düşünüyorum hala. Engin kimdir yahu?
Neyseki Yekta var artık
Milli takımda şuan oynamıyor. Oynamayı da haketmiyor benceYine de Hasan Ali Kaldırım'da orda olmayı hak etmiyor. Neyse hiç o konuya girmeyeyim. Türkiye Milli takımının 2008 harici ne durumda olduğu ortada. Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı. O bir imparator, kötü bir teknik direktör değil ve ben bu durumu görmesininden dolayı çok mutluyum. Sen Misimovic sakız çiğniyor diye gönderen Hagi'den böyle bir hareket bekler miydin? Skibbe, Cevat Güler, Bülent Ünder, Bülent Korkmaz dan ne bekliyorsun ki sen? Bir Frank Rijkaard gördü bu durumu onu da anlatayım biraz.
Zamanında Kaptity Livily gibi bir takıma elendiğimizde (Frank Rijkaard dönemi) bu adam 90. dakikada çok aptalca bir hata yapmıştı. Hata yaptığında da geri dönmedi koşmadı bile yürüdü ve golü yedik elendik. Frank Rijkaard, her yenilgiyi üstüne alan adam bile, ben yönetime bin kere sol bek alın dedim beni dinlemediler diye basın açıklamasında söylemişti. En azından bu durumun Frank Rijkaard da farkına varmış; fakat Adnan Polat yönetimi yüzünden transfer gerçekleşmemişti.
Hamit- Umut- Burak(Her ne kadar sevmesem de) bana göre de nokta atışı transferler. Savunma bölgesinde genelde yabancı oyuncular oynadığı için(Muslera- Dany- Eboue-Melo) Hakan Balta gibi Türk pasaportlu biri önemli, kabul ediyorum. Orduspor'da oynayan Atilla Turan da Türk ve hiç fena bir oyuncu değil. En azından şunu söyleyeyim tekniği hem Hasan Ali'nin hem Hakan Balta'nın tekniğini döver. Çok izlemedim ama Galatasaray-Orduspor maçında çok iyi oynamıştı ve daha sonra pek izlemedim Orduspor maçlarını ama tekniğinin iyi olduğundan eminim. En azından o alınabilir, denenebilir.
Yararından fazla zararı var, yararından fazla zararı...

Alıntılı Yanıtla