Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 69.57%
  • Berabere biter

2 8.70%
  • Antalyaspor kazanır

5 21.74%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Fenerbahçe - MP Antalyaspor | STSL 9. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sezer , Özer , İlhan Parlak , Hasan Ali , Okan Alkan , Olcan Adın falan
    Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.

Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.

Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?

Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.

Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.

Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rsa View Post
    Sezer oynamıyor kabul, ama kendisi pek genç bir oyuncu sayılmaz 1985 doğumlu. Geçen sene sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda rezalet olduğunu da söylemek lazım.

Özer fazlasıyla şans aldı, değerlendirememesi kendi sorunu.

Hasan Ali her maç 11'de, nasıl harcanmış oluyor ?

Olcan pişmesi için 2 defa kiraya yollandı, iki takımdan da bir gram kendini geliştirmeden döndü.

Okan Alkan şans bulduğu maçlardan sonra şımarıp disiplinsiz davrandığı için gönderildi.

Ha Özgür Çek deseydin haklıydın. O adama niye şans verilmiyor bende anlamıyorum.
    oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    oyuncu performanslarındaki değişimde takım ve teknik direktörle alakalı değilmidir ? ben uzun süredir fenere gelipte kendini geliştiren bi oyuncu göremiyorum gökhan gönülü belki sayabiliriz belki geldiğinde ardayla kıyasladığınız özer eğer oyunun üzerine koyamayıp gerilemişse bu hem futbolcuyla hem takımla alakalıdır kendini geliştiremediyse kendi sorunu kendi hatası diyip üstünü örtmek çok yanlış sezer genç değil ama yetenekli bi isim en azından selçuk şahinden iyidir türkiyede de tüm anadolu takımlarında oynar genç olmasada harcanan bi yetenek bence hasan ali bence potansiyelli biri değildi okan alkan a nolduğunu bende bilmiyorum özgürü ilk seferinde yolladınız geri geldi gene oynatmıyosunuz olcana zaten hiç girmiyim ilhanda gelmeden önce büyük forvet olucağı söylenen biriydi gene başarısız oldu daha bunun abdül kadiri orham şamı vs. bi ton oyuncusu var aklıma gelmeyen ama bence bunun en somut örneği serdar kesimal gelmeden önce ileride türkiyenin en iyi stoperi kim olucak diye sorsaydık herkez serdar kesimal derdi noldu da bu çocuk bu kadar geriledi ben anlamadım tabi yanlış anlaşılmasın bunu tamamen kulübe bağlayamayız oyuncu çalışmıyodur vs. ama oyuncu üzerinde disiplini sağlayıp oyuncuyu gerek antrenmanlarda gerekse şans verdiği maçlarla kendisini geliştircek olanda kulüptür 1-2 olsa neysede fenerbahçeye büyük umutlarla gelip hiç bi şey olmayan genç potansiyelli futbolcuların sayısı bi hayli ki bunların bazıları ayrıldıktan sonra büyük yükselişe geçti burak olsun olcan olsun
    Teknik direktör sorumludur tabi ki de ama tek sorumlu o değildir. Hatta sorumluluğun büyük çoğunluğu oyuncudadır. Mesela Özer; Daum'da, Aykut Kocaman'da ona çok şans verdiler. Sol açık, sağ açık, forvet arkası, merkez orta saha her bölgede şans verdiler nerdeyse. Sürekli oynamasına rağmen kendini geliştiremedi. Özer konusunda teknik direktörleri suçlamak yanlış. Özer'in kendi suçu.

Sezer'le Selçuk'u karşılaştırmak yanlış. Tarzları, mevkileri farklı oyuncular. Aslında Selçuk Şahin konusuna girmemek en iyisi

Orhan Şam potansiyeli kısıtlı bir oyuncu. Fenerbahçe'ye geldiğinde kimse GG'yi kesmesini beklemiyordu. Serdar Kesimal'da büyük takım stoperi için gereken sertliği sağlayamadı. Ama daha ikinci sezonu Fenerbahçe'de ve yaşı da 23. Stoperlerin en verimli yaşlarının 25-26 yaşlarından sonra olduğunu hepimiz biliyoruz. Onun için hala umut var.

Bu genç oyuncu harcama olayını bir tek Fenerbahçe yapıyor gibi gösterilmesine karşıyım. Fenerbahçe'de şans bulamayan gençler oldu; Abdülkadir, Özgür gibi. Ama büyük takımların hepsi harcıyor genç oyuncuları. Büyük takımlarda uzun zamandır altyapıdan çıkıpta veya başka bir takımdan transfer olup takımın banko oyuncusu olan genç bir oyuncuya -Semih Kaya dışında- rastlamadım. Herkes ezberlemiş Fenerbahçe genç oyuncuları harcıyor diye. Ne zaman böyle birşey olsa aynı şeyleri söyleyip söyleyip duruyorlar, sanki bir tek Fenerbahçe gençlere şans vermiyormuş gibi.

Mesaj Yetkileri