Quote Originally Posted by perpetua View Post
Turkiye Avrupa futbolunun gobeginde degil, kenarinda. O yazdigin Falcao, Aguero, Mascherano vs. Turkiye'ye gelmek istemiyor. O oyuncular daha 17-18 yasindayken ileride milli takimin futbolcusu olacaklari belli. Ve milli bu onemli takimlarin futbolcusu olacaklarina gore hic biri gidip Avrupa'nin 11. liginde oynamayi kabul etmiyor. Ne kadar para verirsen ver. Ne o yasta Turkiye'ye gelerek butun kariyerlerini cope atacak kadar ahmaklar, ne de menajerleri buna izin verecek kadar ahmak..
Ben yukarıda yazan yıldızların isimlerini yazarak şunu kastetmiştim bu oyuncuları transfer eden kulüpler bu oyuncuları genç yaşta transfer ediyor, kendi ülkesindeki hatta kendi alt yapısındaki yaşıtlarının olmasına rağmen yani transfer etme yoluna gidiyor yetiştirme değil uğraşmıyor. Ayrıca son 5-6 yıldır ligde 3 büyüklerden tut anadolu takımlarına kadar çok iyi oyuncular geliyor artık dediğin gibi çıkmalar değil bence biraz haksızlık ediyorsun ki hel bu sene çok kaliteli yabancılar var bir BJk bile küçülme politikasında bir Mc Gregor ve Escude transferi yapıp ara transferde Nene'den bahsedebiliyor. Ligimizdeki oyuncuların hemen hemen hepsi milli takımlarında. Biz ise hala Recep Niyaz Özgür Çek Orhan Şam için Gökhan Gönül'ün Caner'in yedeği diye şans bulamadı diye yakınıyoruz as olsa ne yazar belli sıradan oyuncu işte hatırlatırım Arda bir Uefa maçında parladı formayı kaptı Dünkü FB'den Egemen, Stoch Krasic hariç hangisine yetiştirmek adına şans verirsin yada başka türlü sorayım bu topçular için mi yabancı kontejanı azalsın diyorsunuz? yapmayın lütfen yapmayın haa olsun Birer Arda yada bir tık altı eyvallah derimki asları çok sağlam ama dünkü FB de bir tek üzüldüğüm nokta Sezer ÖZTÜR'ÜN OLMayışı işte bak mesela o çocuktan olur yetenekte var en azından ışık var ama değil Arda'lar bana sıradan oyuncu yeter, yeterki yerli olsun diyorsanız onu bilemem...