-
08.Aralık.2012, 02:37
Ben bazi arkadaslarin yazdiklarina katilmakla beraber eklemek istedigim bazi seyler var.Ilk olarak altyapi dedigimiz kavram artik cok genis bir kavram.Yani Kroos 13 yasina kadar bi takimda oynadi sonra munihin altyapisina katildi diye munihin altyapisinda yetismedi demek bence mantiksiz aynisi messi icinde gecerli messi barcelonaya gelmeden once newells formasi giyiyordu.Bence bizim buyuk takimlarin yapmasi gereken real madrid chelsea gibi buyuk paralara yabanci almak degil cunku bizde o maddi guc ve mentalite yok bence bizim yapmamiz gereken sey porto benfica bilbao sunderland gibi ozellikle porto gibi nispeten yetenekli ama daha asagida kalmis kaliteli oyunculari bulup onlari parlatip satmaktir.Zira artik oyuncu yetistirmekte satin almakta pahali oldugu icin gelecekte kar etmesi yuksek bir iki transfer icin bi takim paralar verip daha sonra daha fazla kazanmak bana daha mantikli geliyor.
Bende bunun icin yabanci sinirina karsiyim bizim turk oyuncular yabanci oyuncularin arkasinda kalmak istemiyorsa daha cok calismali bi sezer senelerdir alexin yerine gecemiyorsa semih yillardir yedek klubesinden cikamiyorsa bu yabanci futbolcunun sucu degildir diye dusunuyorum.
Mesaj Yetkileri