1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Kişisel İzlenim Paylaşma Başlığı

Hybrid View

1. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Herkesin oyunu oynayış şekli farkı ama hazırlık dönemi ile ilgili düşüncelerine katılmadığımı belrtmeliyim.

Hazırlık maçını yapma amacına göre de değişiklik gösterir tabii ki, sen para kazanmak istiyorum dersen yaparsın popüler kulüplerle maç. Ama amaç yeni sezona olabildiğince hızlı ve iyi hazırlanmak olduğunda benim tercihim zayıf rakipler, hemde olabildiğince zayıf rakipler
    Neden diye soran olur belki kendimce tercih sebebimi açıklayayım.

1) Zayıf rakibe karşı oyuncuların fazla efor sarfetmek zorunda kalmaz.
    2) Hazırlık maçı/resmi maç fark etmez, takımın maç kazandıkça oyuncularının morali yükselir. Kaybettikçe düşer. (Biraz oyuncuların mental durumuna da bağlı tabii ki, sıradan oyuncular çok daha hızlı moral düşüşü/kazancı sağlar, profesyonel oyuncularda bu daha yavaş)
    3) Sen kendi oyun anlayışını Barcelona'ya mı kabul ettirebilirsin? Yoksa Özçamdibispor'a mı? Taktik uyumluluğunu en hızlı zayıf rakiplerle pratik yaparak geliştirilir. Hatta yönetiminiz imkan veriyorsa tura çıkın, taktik uyumluluk çok daha hızlı yükseliyor.

Ne kadar çok hazırlık maçı, o kadar hızlı maç kondisyonu ve taktik alışkanlığı kazanımı diyorum. Taktik-antrenman bir yere kadar, elinizde mutlu bir oyuncu topluluğu olmadıktan sonra başarıya ulaşmanız çok zor.
    hepsine katılıyorum. yalnız sormak istediğim bir soru var. yeni bir kariyer açtığımız zaman otomatik olarak düzenlenmiş hazırlık maçlarını mı oynayalım, yoksa hepsini iptal edip dediğiniz gibi bi hazırlık programımı düzenleyelim?

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    hepsine katılıyorum. yalnız sormak istediğim bir soru var. yeni bir kariyer açtığımız zaman otomatik olarak düzenlenmiş hazırlık maçlarını mı oynayalım, yoksa hepsini iptal edip dediğiniz gibi bi hazırlık programımı düzenleyelim?
    Menajer sensin usta Kendini gerçek bir menajer gibi hissedeceksin ki oyundan aldığın tat da artsın. İster sen belirle, istersen asistanın, olmadı bırak diğer takımlar sana hazırlık maçı teklif etsin, karar senin

Stoperlerin durumu konusunda bende bazen sıkıntı yaşıyorum, özellikle bir takıma yeni gelmişsem. Benim oynatmak istediğim anlayışa alışana kadar ne çılgınlıklar yapıyorlar Stoperlerin ve varsa ön liberonun "closing down"ı nı (tam Türkçe karşılığı aklıma gelmedi şu an) "own area/kendi alanında"nın üst sınırına getirip bırakıyorum genelde. Ayarlara dokunmamışsam ve tactic creator ile hazırlamışsam taktiğimi kenar direktiflerinden "stand-off opponents" ve "stay on feet"i aktif yaptığımda körü körüne rakibin üzerine koşmaları azalıyor

Mesaj Yetkileri