Originally Posted by
davidvilla
Benim demek istediğim öyle moraller falan bozuk değil ve son derece ciddiye alıyorlar. Ben de senin yorumlarına katılıyorum. Zaten kendi yorumumu koymadım oraya onlar öyle söylemişler. Mauri,Ledesma, Biava gibi oyuncuların yedek kalması ilk maçta normaldi ama bu maçta en as kadrolarıyla oynayacaklarını söylüyorlar. Aşırı iddialı konuşuyorlar. Yani öyle moraller bozuk ve umutsuz konuşmuyorlar yoksa ben de katılıyorum senin söylediklerine. Ayrıca Petkovic'in dünkü basın toplantısını dinledim, biri şansımız yuzde 50'den az diye haber yapmış digeri şanslar yuzde 50 diye haber yapmış ama adamın tam dedigi 2-0 lık skorla kaybedip içeride oynuyorsanız şansınız yuzde 50'dir dedi, kendim duydum. Yani öyle Lazio umursamıyor, Juve maçını düşünüyor gibi bir durum yok şu an.
Not: Sag kanattaki oyuncu derken heralde Candreva'yı kastettin. Normalde hernanes ile beraber ortada oynuyordu ama sakatlıklar ve eksikliklerden sag kanada çekildi. Ben orada pek tehdit oluşturamadıgını dusunuyorum. Ortada daha etkili bir oyuncu aslında. O da roportajda bayadır gol atamıyorum yarın atmak istiyorum falan dedi.