Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Hawkins olayınca Fenerbahçe vazgeçince Galatasaray anlaştı. Onu iyice araştırın önce.

Transferde son dakikada her şey değişir. Bunların cımbızla toplayarak bir şeyler ima ettiğinizi sanıyorsunuz? Gerçekten üzülüyorum size.

Neyi tarif ediyormuş? Oyuncunun tercihi, benim yorumlarımdan farklı olabilir. Kendi kariyer tercihi. Buradan karakter analiz çıkarmak saçmalıktan başka bir şey değil.

Hamit, Engin, Shumpert transferi yorumları ile birilerini karaktersizlik ile suçlamak hem hakarete gider, hem büyük saçmalık.

Tek tek çıkarayım yanıldıklarınızı isterseniz. O zaman belki aklınız başınıza gelir. Bilerek ortalığı germek hoş mu anlarsınız.

Transfer haberleri üzerinden karakter analizi yapmak gerçekten komik.
Bir şey ima etmiyorum.
Karakter analizi yapmıyorum.
Karaktersizlikle suçlamıyorum ve hakaret etmiyorum.
Ortalığı germiyorum diyemem önceki mesajım buna neden olabilir haklısın ama...

"Kesin bilmediğiniz şeyleri biliyormuş gibi iddia etmeyin" yazan birinin farkında olarak veya olmayarak aynı şeyi yaptığına dikkat çekmek istedim.

Aşağıda, aynı cümleye tek bir kelime eklemekle anlamının nasıl değiştiğine bakalım:

Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz bence.
Sorun burada işte. Başkaları için değişecek değilim diyorsun ki tabi ki öyle düşünmelisin. Ben de kimse için değişmem. Ama bu bir kelimeyi eklemek seni değiştirmez. İnsanlar senin bu "kesin bilmediğin şeyi biliyormuş gibi iddia eden" tarzda üslubundan rahatsız, onu dile getiriyorlar.

Kimseye saygısızlık yok, hakaret yok yok, aşağılama yok ama kafadan görmek istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama, küçültme yoluna gideek egonuzu tatmin ediyorsunuz.
yazmışsın. Hem bu mesajında hem de bana yazdığın cevapta bunların hepsi var:

...Gerçekten üzülüyorum size (zavallı olduğumu ima edip kendince aşağılıyorsun. aynı zamanda saygızılık ve hakaret)
...saçmalıktan başka bir şey değil (yazdıklarımın saçmalık olduğunu söylüyorsun, saygısızlık. "istemediğiniz yazıları yazanı aşağılama" diye yazmışsın ya aynısını yapıyorsun işte)
...gerçekten komik (küçük görme ve saygısızlık)