Originally Posted by
Suicider
Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.
Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.
Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı