Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor

3 17.65%
  • Fenerbahçe

9 52.94%
  • Berabere

5 29.41%
1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Fenerbahçe | STSL 19. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Gördüğünüz gibi hala bir şey değişmiyor söylemlerinde.Bence bırakın artık çünkü uğraşılacak biri değil kendisi.Allah çevresinde ki insanlara sabır versin.Bu insanların sizden tek beklentisi 'eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakamyın üslubumu düzeltmeye çalışırım' demeniz.Ama gözüküyor ki bu olacak birşey değil.Daha fazla tartışılmasın gerek yok.
    Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Üslubumda saygısızlık yok, hakaret yok. Değiştirilecek bir şey yok. Şahsen tanımıyorsunuz. Tanıyanlar var, yorumladıklarında utanacağınızdan eminim. Gerekiyorsa hatayı üstüme alacak kadar da altan alabilecek, kimsenin canı yanması diye söylediklerinin düşünen biri olmaya çaba sarfederim. Özeleştiriyi her gün fazlası ile yapıyorum zaten. Hayatım boyunca kimseye küfür etmedim. Bunu yapabilecek tek kişi bile yoktur bu ülkede. Tanımadığınız kişiler hakkında analiz yapmamaya özen göstermenizi tavsiye ederim.

Özür dileyeceksek hep beraber özür dileyelim. Çünkü diğer forum sakinlerine saygısızlık yapılıyor. Bana bu kadar saldırmasaydınız kendimi korumak zorunda kalmazdım. Hata yaptığımda kabul etmesini de bilirim. Yanlış anlaşılmak başka, sert olabilir ama amacının kimseye saldırmak olmadığı açıktı. Yanlış anlaşıldım ise özür dilerim. Bunu söylemekten hiç bir zaman korkmadım ki zaten. Ne ile suçladığınızı anlamıyorum. Konuyu ben uzatmadım. Suçlamalarınıza cevap vermek zorunda bıraktınız.
    Sizi şahsen tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz.Dediğiniz gibi çok iyi biride olabilirsiniz bilemem.Burda ortak bir forumda gün içinde stresimizi atmak fikir alış-verişinde bulunmak için geliyoruz.Herkesin kendine ait düşünceleri,kişiliği,yorum tarzı var.Sizi kötülemek yada sizi değiştirmek benim haddime değil.Ama en başından beri o kadar ısrar ediyorsunuz ki söyledikleriniz de artık diyecek bir şeyim kalmadı.Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz çünkü orta yolda buluşamıyoruz bir türlü.Benim tek isteğim yazılarınızda daha dikkatli olmanız.Mesela 'bence,..diye düşünüyorum,..öyle umuyorum' tarzı yazarsanız hepimiz için daha uygun olacağını düşünüyorum.He yazmazsanız da yapabileceğim bir şey yok siz bilirsiniz ben sadece rahatsızlığımı ve gördüğüm kadarıyla bir kaç arkadaşın rahatsızlığını dile getirmek istedim.

Mesaj Yetkileri