İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.
Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.