Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
GS camiasini bu konuda kiskaniyorum, aradaki puan farkina ragmen muhtesem bir skorla kazandiklari mac sonrasi sampiyonluk iddialarina siki siki sarilmasini biliyorlar. onlarin yerinde biz olsaydik ne hoca kalirdi ne yonetim. dumensiz gemi gibi ruzgarin goturdugu yere suruklenirdik. hatta bu camianin ozguveni fenerbahceyi ciddi sekilde sarsabiliyor cogu zaman. 2.yari basladigindan beri FB takimiyla yonetimiyle taraftariyla tedirgin, sanki bu 10 puan farki yapan bu takim degilmis gibi, her an devrilcekmis gibi korku icindeler. bu yapiyi bir sekilde ortadan kaldiracak cozumler yaratmaliyiz. bu konuda en direncli kisi ersun yanal, camiaya bu ozguveni kazandirmak icin haftalardir iddiali aciklamalarini surduruyor. uslubu da cok yerinde. mahmut uslu ya da aziz yildiriminki gibi degil. onlarinki takima daha cok guvensizlik veriyor, 6-0 bursa galibiyetinin yankisi bence onlarinki.
Abi işte bende en çok buna tutuluyorum. İçimizde bi kesim taraftar var malesef sadece kaosta besleniyor bunlar. 7 puan öndeyken rakip değilde sen korkuyorsan burda sorun var demektir. Burada sen derken abi senden bahsetmiyorum konunun genelini kastediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Geçen sene 52456 puan gerideyken umudumu yitirmemiş adamım 7 puan öndeyken şampiyonluk kutlamaları için İstanbul biletimi bile aldım

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Aslında bu Galatasaray'la ilgili değil,Fenerbahçe ile ilgili ve bu sezonluk daha çok Ersun Yanal ile ilgili,ilk yarı fırtına gibi esen Ersun Yanal takımları ikinci yarı da hep düşüşe geçiyor ancak bu takımın Fenerbahçe olması olası düşüşün fazla olmamasına sebep olabilir.

Bakalım görelim,Bursa maçı bizim açımızdan bence dönüm noktası olabilir ancak bu bir maçlık bir performansta olabilir.Aslında puan farkı bu kadar fazla olmayabilirdi ancak Sneijder ve Muslera'nın 1-1,5 ay olmayışı çok etkiledi bizi,özellikle Fenerbahçe deplasmanı gibi beraberliğin bile müthiş olacağı maçta gram varlık gösteremeden yenildik.
Ersun Yanal'ın takımlarında sezon ortalarında/sonunda/başında düşüş olur algısı oluşmasına anlam veremiyorum. Kardeşim sakın sende yanlış anlama lafım sana değil, hazır sen yazmışken burada düşüncelerimi ifade edeyim diye alıntı yaptım.
Ersun Yanal'ın elindeki alternatiflere bakıldığında bu düşüşün biraz daha ötelenebileceğini konuşabiliriz tabi eğer gerçekten böyle bi düşüş cidden varsa ki bence yok. Ha bizdede öyle bol alternatifli bi kadro var mı ? Bence o da yok. Ortasahada bir sürü adam var ama toplasan hepsini 1 orta saha etmiyor malesef. Ersun Hocanın düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor bence. Gerçek Fenerli olduğuna inanıyorum ben, o da o yüzden transfer yapmayıp mesaj vermek istedi ama aksilik işte sakatlıklardan çekeceğiz gibi.
Burda senin dediğin gibi Sneijder ve Muslera gibi adamlar. Bunlar yokken Gs kaybedebilir, hani alternatif eksikliğinden kaynaklanıyor işte bu da . Yani Ersun Hocalık bişey değil bence Keşke bi yerli forvet alsaydık, keşke