Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
Amma olay olmuş yahu. Hakkaten bazı yorumlar da yakışıksız kalmış. Öncelikle karşınızdaki 29 yaşındaki biri, biraz saygı.
Bir insana yaşından gereği değil yaptıklarından dolayı saygı duyular bence.O yüzden hak edene saygı gösterilir yaşa değil.Bir 5-6 sene fazla yaşamışlığın önemi yok o 5-6 senenin insan üzerinde ne kattığı var.Tabiki bunu ABOOO'ya söylemiyorum sadece diğer insanların saygısızlık yaptığını söylediğin için söyledim.

Gabi abinin Fm konusunda da müthiş analizleri vardı onlardan birini yapmış eline sağlık bir şeyler daha da netleşmiş bu konuda.Gerçekte nasıl biridir bilmiyorum ama buradaki amacı çok farklı geliyor bana. Forumda çok insan vardı böyle.Sadece insanları tahrik etmek için yorum yazan.Buraya her arkadaş dilediği yorumu yazıyor niye onlar bu kadar tepki almıyor da sadece bu tepkiyi ABOO alıyor diye oturup bi düşünmek lazım.

Son olarak da ABOO tarafından benim de bi totemin var,iddia konusunda da ne derse tersi çıkıyor.Bende onun gibi bir yorum yapayım eğer ABOO şampiyon Fenerbahçe dediyse şampiyon biziz rahat olsun herkes