Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
İyide kardeşim bunun için canlı kanlı verebileceğimiz örnek Manisaspor. Manisasporun eti ne budu ne ki zaten ? Neydi hedef, nereye ulaştıramadı onu ? Sezona iyi başladılar kötü bitirdiler bunu konuşuruz ama buda başka bi konu. Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil. Çünkü istediği transferler yapılmamış olabilir yani böyle bakmak lazım bide olaya. Hadi onuda geçtim Eskişehir'e bakıyorum Eskişehirdede öyle muazzam başlayıp kötü mü bitirdi. Hak ettiği yerde bitirmedi o ayrı ama öyle bi düşüş çıkış olmadı benim bildiğim. Kaldi ki Eskişehirde kışın maç oynamak zordur onda hocanın kabahati yok Eskişehirli arkadaşlar daha iyi bilir gerçi yanılıyorda olabilirim tabi.

Demek istediğim Ersun Hocanın takımlarında her zaman bu var demenin neye dayatıldığını anlamıyorum ben. Ersun Yanaldan kaynaklı değil rotasyonla alakalı bi durum bence bu. Bak demin sende dedin Muslera ve Sneijder yoktu ne sıkıntılar çektiniz sen biliyorsun yani. Neden böyle çünkü en değerli adamların bunlar.
Yalnız bir şeyi merak ediyorum. "Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var, çok güzel rotasyonu var" düşüncesi acaba nereden çıktı? Ciddi ciddi merak ediyorum.
- Sağ bek Gökhan Gönül ve sol bek Caner takımın kilit isimlerinden. Yedekleri yok (H.A.K. ve Topuz demeyin lütfen)
- Bruno Alves ve Egemen as oyuncularınız. Bruno özellikle kilit bir oyuncu. Bekir'den başka da yedek stoperiniz yok diye görüyorum.
- Mehmet Topal, Yanal'ın sisteminin sigorta ismi. Yedek olarak elinizdeki Selçuk Şahin bir maç bile oynasa Topal'ın yerini dolduramaz zira adamın rolü çok ama çok önemli ve Topal çok başarılı.
- Orta ikili için Alper ve Baroni ilk söylenebilecek isimler. Gerçekten üstün performansları var. Sahada yokları oynayan Meireles(bu adama nasıl tahammül edebiliyorsunuz anlamıyorum), hiç forma şansı bulamayan ve pişmesi gereken Salih ve sakatlıklarla boğuşan Emre'den başka bir tek Holmen var ki o da pek oynamadı ve pek beğenilmiyor.
- İleri üçlü Kuyt, Emenike, Sow. Yedekleri Webo, ki Webo bu takımın birçok kere kurtarıcısı oldu. Başka da forvet oyuncunuz yok zaten.

Hal böyleyken, kilit adamlarınızdan bir iki tanesi sakatlansa veya ceza görse Fenerbahçe ne yapacak acaba? Webo ve Emenike şu anda sakat. Zannedersem Emenike 2 hafta, Webo da bir ay yok. Ne demek istediğimi bu 2 haftalık süreçte daha iyi anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin sadece lig için yeterli bir kadrosu var demek bile bence doğru olmaz.
" Trabzospor örneği içinde hani Trabzonunda kemik bi kadrosu var, rotasyon olarak her zaman kısıtlı bi kadron var. Ersun Hoca Trabzondayken oynatacağı 13-14 adamı vardı zaten, bunda düşüşün olması normal, bunda kabahat onun değil" savın üzerine yazdım bunu.

edit: Yazıma sen de cevap verebilirsen sevinirim
Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
o sakatliklarin sebebinin de ersun yanalin futbol mentalitesinden kaynaklandigini gormek lazim iste. dusus derken, kadronun mecburi rotasyonlara gitmesinden kaynakli dususten bahsetmis arkadas. ancak FB genis kadrosuyla cozum uretebilecek gucte, yani bizim beklentimiz oyle diyelim

simdi sow ya da kuyt da sakatlanirsa iste o zaman limite gelmis oluruz, cok tehlikeli sinirlarda geziyoruz acikcasi.

edit: su kisisel tartismalari sonlandiralim artik arkadaslar, kabak tadi vermeye basladi. herkes soylecegini soylemis olmali artik.