@_yoLcu_
Tam tahıllı ekmeklerin kontrollü bir şekilde yenildiğinde kilo aldırmadığı hatta karın yağlarını yaktığı bile görülmüş. O açıdan beyaz ekmek yerine öğünlerde 1-2 dilim tam tahıllı ekmek yemek daha sağlıklı. Ben kilo verirken tüketmeye başlamıştım bu ekmeği. Aradan 5-6 yıl geçti ve kilo verme amacım olmamasına rağmen halen tüketiyorum. Bir süreden sonra alışkanlık yapıyor.
@jevox06
Boyuna göre kilon biraz az. Fakat 1.76 boyuna göre 71 kilo idealdir bence. O yüzden aldığın o gainer'ın iki yada üç kutusu yeterli olacaktır. Sporla birlikte kilo almak demek vücudunun gelişerek hacim kazanması demek. Yani şuan sen spor salonunda çalıştığın ağırlık programınla birlikte o gainer'ı tükettiğinde vücudun yavaş yavaş hacim kazanacaktır.
@ anil luque
5 ay içerisinde çok güzel bir gelişim göstermiş vücudun, tebrik ederim. Ek bir takviye kullanmadığına göre yediğin yiyeceklere dikkat etmişsin gibi gözüküyor. Tabii bu resim çok net gözükmediği için bicepslerini tam olarak göremiyorum. Fakat özellikle göğüs kasları çok iyi gelişmiş, net olarak gözüküyor.![]()