Originally Posted by
ABOOO
Photoshop mu? Bu soruşturmanın açılmasını sağlayan bu belgeler oldu zaten. O belgelere hadi inanmayalım ama bu konuda belgeli bir suç duyurusu üzerinden işlem yapıldığını halihazırda biliyorum.
City ve PSG'yi koruması gerçek değil diyorsanız, FFP'nin cezalarının ne zamandır para cezası olduğunu da öğrenmek isterim. Bir kanunu çıkartmak başka, uygulanmasını engellemek başka. Zaten esas mesele bu. Varolan kanunların uygulanamamasıdır esas sorun. Hiç kimse kanun çıkarken kendisine ileride dokunabileceğini düşünmez. Dokunduğu zaman tepki gösterir. 6+2 meselesi gibi. Resmi bir açıklama olmadan konuşmak hâlâ doğru değil aslında.
Kanıt olmadan insanları yargılayacak isek herkes keyfi yargılanabilir. İçinde bulunduğumuz rejim totaliter rejim mi, demokrasi mi? Hukukta masumiyet karinesi esastır diyorum ama diyorsunuz ki şikenin kanıtı nasıl olacak? O zaman herkesin yargılayın gitsin, herkes suçlu, masum olan hiç yok. Suçlu olan ile suçsuz olanı ayırmıyorsanız hukukun olmasının ne anlamı var? Fenerbahçe ile ilgili kesinlik içeren bir kanıt yok. Dediğim gibi varsayımlar ile yargılandı bu insanlar. Şampiyonluğun herhangi bir kanıt olması zaten mümkün olamaz. Çok alakasız şeyler bunlar.
Aziz Yıldırım'ın kendisini savunmak başka, haksızca yargılandığını söylemek başka. Dediğim gibi Deniz Gezmiş banka soygunu yapmış olmasına rağmen işlediği atfedilen suçun gerçek olmaması nedeni ile idam edilmesinden ötürü yıllardır kendisini savunuyoruz. Aziz Yıldırım'ın karakterini savunmuyorum. Dava nedeni ile Aziz Yıldırım düşmanları bile forza Aziz Yıldırım dediler. Bir organizasyonu ele geçirmek için kumpas kurulmasını kimse kabul etmez.