Sayfa 507 / 578 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557 ... SonSon
15,181 ile 15,210 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Saygısızlığın bahanesi olmaz. Özür dilemek çok zor değil.
    Kusura bakma demekten ne anlıyorsun bilmiyorum ama özür dilerim.

Yine de söylediklerimin arkasındayım.Ben 3 yıldır buradayım,senin kadar her konuda bilgili birisini zor gördüm ancak senin kadar fanatik,tek taraflısını da görmedim.Yazdığın şeyler ne kadar uzun ve bilgi içerikli olsa da sonuçları hep yazdığının tersi oluyor.

Bir de şu var,ortada tescillenmiş bir şike kararı var (gerçek veya değil orası ayrı), sen buna inanmıyorsun.

Konu Galatasaray oldu mu en ufak bir şeye inanıyorsun yok mahkeme,yok gereği yapılmalı,adalet,hak,hukuk falan ne aleyhineyse sorgusuz sualsiz inanıyorsun.

Aynen senin dediğin gibi,biraz samimi davran lüften.

Aziz Yıldırım'ı paylaşmamın nedeni de senin aynen onun gibi olman.Bir şeyler söylüyor ama ortada olan biten bir şey yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Yine de söylediklerimin arkasındayım.Ben 3 yıldır buradayım,senin kadar her konuda bilgili birisini zor gördüm ancak senin kadar fanatik,tek taraflısını da görmedim.Yazdığın şeyler ne kadar uzun ve bilgi içerikli olsa da sonuçları hep yazdığının tersi oluyor.

Bir de şu var,ortada tescillenmiş bir şike kararı var (gerçek veya değil orası ayrı), sen buna inanmıyorsun.

Konu Galatasaray oldu mu en ufak bir şeye inanıyorsun yok mahkeme,yok gereği yapılmalı,adalet,hak,hukuk falan ne aleyhineyse sorgusuz sualsiz inanıyorsun.

Aziz Yıldırım'ı paylaşmamın nedeni de senin aynen onun gibi olman.Bir şeyler söylüyor ama ortada olan biten bir şey yok.
    Güzel özetlemişsin, bir tarafta bir olay (şike) olduktan sonra yorum yapıp fikir beyan edenler var. Bir tarafta sürekli karalama yapıp, iftira atıp, iddialarda (vergi kaçırma) bulunanlar. Gerçekleşmediği zaman da ya bahane (UEFA arkalarında, işte bunlar hep Fransız) buluyorlar ya da buhar oluyorlar.

Bu arada kendisinin antuda üyeliği var zaten, ben ara ara bakarım o siteye gülmek için. Son dönemde pek göremedim ama orada da yazıyordu sonuç olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

'Antu'da üyeliği var, orada yazıyor zaten' kadar saçma bir karalama görmedim Bir nevi fişleme bu da, orada yazanları çok anormal insanlar gibiymiş gösterip, bak bu da orada yazıyor demek.

Bu arada biz de sürekli GS forumlarını okuyup gülüyoruz ama gelip burada onlara gülmek için okuyorum demiyoruz. Mesajlarında sürekli bir rakip takımı ya da taraftarını küçük düşürme çabası var, sıkıcı bir hal aldı artık. Vaktim olsa hepsine tek tek cevap vermek isterdim ama malum sınav dönemi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne alaka, git antuda yaz demiş, ben de zaten yazıyor dedim.

Gülmek güzeldir, ne mutlu sana. Senin demiyor oluşun benim de diyemeyeceğim anlamına gelmiyor ama. Tercih meselesi sonuçta. Sıkıldıysan mesajlarımı okumama, uyarı butonu kullanma gibi seçenekler var. Sınavlarında başarılar.
    Last edited by uAburak89 : 07.Mayıs.2014 at 16:37

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Senden başka bu vergi konusunda bu şekilde konuşan yok. Bildiklerinden %100 emin misin? Ceza gelmezse UEFA Galatasaray'ı kayırdığı için mi diyeceksin, yoksa demek ki ben yanlış biliyormuşum mu? Transfer, hakem, vergi farketmiyor konu ne olursa olsun olumsuz bir şey olduğunda çok net ve kesin konuşuyorsun hep, tersi çıkarsa ortada yoksun. Sonra da bana karşı neden bu kadar tepki var diye şaşırıyorsun, çok acayip.

Ayrıca bazı kişiler kamuoyunda yanlış yönlendirme yapıldığını söylüyor vergi konusunda. Örnek olarak;

Alıntının kaynağı burasıdır, bence her Galatasaray'lının okumasında fayda var;

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=1475988
    Burada yazılanlar nasıl kanıt olabiliyor? Bu bir yazı sonuçta. Fikir beyan edilmiş. Nasıl bir kamuoyu yanıltması olabilir? İbraz edilen bir vergi borcu gerçekte var. İnternette faturalar var paylaşılmış. Bilerek gerçek bedelinin yarısından daha azı kesilmiş, geri kalanı bağış adı ile alınmış. Kanıtsız demek gerçekleri saptırmak oluyor sadece. Bağış adı altında gerçek bedelin bir kısmını elde etmek vergi kaçırma yoludur. Tespit edilmiş ise geçmiş olsun. Kanunun açığı diyorsa, her kulüp yapıyor neden yapmayalım diyorsa vergi kaçırdığı kabul ediyor demektir. Vergi kaçırmıyoruz, masumuz diye yazdıklarını kendisi tekzip ediyor bu yazı. Her kim yazdı ise kendisini masum olduğunu inandırmaya çalışmış ama kendisi bile inanmadığından açık açık yazmış vergi kaçırıldığını.

Mehmet Şimşek: "Galatasaray da dahil hiç bir spor kulübüne vergi affı yok, Transfere ve futbolculara milyonlarca dolar ödüyorlar, vergi de ödemek zorundalar."

PSG ve City'nin ceza almaması için iddia edilen hukuk katliamından bahsettim. Tabi hiç kimse ceza almıyorsa Galatasaray da kayrılmış olacak. FFP başvuru kurallarında geçmiş dönem borcu olmaması ana kural zaten. Başvuru bile yapılamaması gerekiyor.

Tersi çıkarsa ne demek? Kanunlar, kurallar uygulanmıyorsa yanlış mı söylemiş oluyorum? Bunun adı hukuksuzluk olur, yanılmam değil.

Şike davasında gerçek bir kanıt yok. Aksi kanıtlanamayacak kadar kesinlik içeren bir kanıt yok. Varsayımlar üzerine yargılandı bu insanlar. Cezalarının sebebi, sadece iddia edildiği suçları yapmadığını kanıtlayan belgeler olmaması. Esas kanıtlayan belgeler de yokken yargılanmasını kabul edemem. Nasıl Deniz Gezmiş keyfi idam edildi ise, Aziz Yıldırım da keyfi yargılandı. Hukuk katliamı yapıldı. Deniz Gezmiş'in gerçekte banka soymuş olduğunu da pek bilen yoktur. Ona rağmen biz Deniz Gezmiş'e yapılan bu katliamın faillerinin suçlarını çekmesini istiyoruz. Hukukta masumiyet karinesi esastır.

Aziz Yıldırım'ı swfsi paylaşıyor olmanız bana saygısızlıktan ötürü. Kendisine olan nefretinizi bana karşı kullanıyorsunuz. Bahane üretmeyin lütfen. Aziz Yıldırım'ın yakını değilim. Gerçekten suçu olanı asla korumam.

Konu Galatasaray olunca değil, konu ne olursa olsun kanıtlar ile kesinlik kazanıyorsa suçu olanın cezasını çekmesini arzu ederim. Galatasaray ceza alabilir diyene hemen tepki göstermeniz, kabul etmemeniz Galatasaray'ın zarar görmesini istememenizden kaynaklı bana karşı düşmanlık göstermenizden. Hayal gücünüzde yaratıyorsunuz illegalliği meşru saydığımı ve keyfi düşmanlık yaptığımı.

Aziz Yıldırım gibi kanıtların kesinlik içermediği halde suçlu bulunan insanların kendilerini savunmasını hor görmek demokrasi ile bağdaşmıyor. Herkesin kendisini savunmaya hakkı vardır zaten.

Şike yapan takımın küme düşmesi gerektiğini, yapanların futboldan men edilmesi gerektiğini her zaman düşündüm. Aksini ifade ettiğimi göremezsiniz zaten. Aziz Yıldırım'ın masum olduğunu düşünmem ne zamandan beri suç oluyor? Ortada kanıtlanan bir suç olsa hiçbirimiz böyle düşünmezdik. Balyoz davası ortada. İnsanlara bu dönemde keyfi kumpas kurulduğu gerçeğini kabul etmemek yanlış olur. Galatasaray'ın aldığı bu cezanın temelinde bulunan bağış makbuzlarının gerçek olmadığını iddia edeniniz var mı? Yoksa, siz de vergi kaçırıldığını kabul ediyorsunuz demektir.

Samimi olduğumu kanıtlamak zorunluluğu hissetmiyorum. Şahsen tanıyanlar samimi olduğumu zaten biliyorlar.

Güzel özetlemişsin, bir tarafta bir olay (şike) olduktan sonra yorum yapıp fikir beyan edenler var. Bir tarafta sürekli karalama yapıp, iftira atıp, iddialarda (vergi kaçırma) bulunanlar. Gerçekleşmediği zaman da ya bahane (UEFA arkalarında, işte bunlar hep Fransız) buluyorlar ya da buhar oluyorlar.

Bu arada kendisinin antuda üyeliği var zaten, ben ara ara bakarım o siteye gülmek için. Son dönemde pek göremedim ama orada da yazıyordu sonuç olarak.
    Fikir beyan etmenin hiç bir tarafı suç olamaz. Herkes fikir beyan etmekte özgürdür. Galatasaray'ın vergi kaçırma cezasına iftira ediyorsunuz derken, Fenerbahçe yöneticilerine verilen şike cezalarına gerçek olmadığını düşünenleri suçlamak ile anlatmaya çalıştığınız çelişiyor. Gerçek olmadığına ikna olduğunuz her düşünceyi açıklamaya çalışabilirsiniz. Bunu tartışmak hiç hoşuma gitmedi.

Antu'da üyeliğimin olmasının neresi komik? Gülmek için yazdıklarımı okuduğumu söyleyerek aşağılamak için çaba göstermeniz (ima etmeniz), tahrik etmeye çalışmanız hiç hoş değil. Gerçekten yakışmıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Burada yazılanlar nasıl kanıt olabiliyor? Bu bir yazı sonuçta. Fikir beyan edilmiş. Nasıl bir kamuoyu yanıltması olabilir? İbraz edilen bir vergi borcu gerçekte var. İnternette faturalar var paylaşılmış. Bilerek gerçek bedelinin yarısından daha azı kesilmiş, geri kalanı bağış adı ile alınmış. Kanıtsız demek gerçekleri saptırmak oluyor sadece. Bağış adı altında gerçek bedelin bir kısmını elde etmek vergi kaçırma yoludur. Bunun kurtuluşu da mümkün olamaz. Tespit edilmiş ise geçmiş olsun. Kanunun açığı diyorsa, her kulüp yapıyor neden yapmayalım diyorsa vergi kaçırdığı kabul ediyor demektir. Vergi kaçırmıyoruz, masumuz diye yazdıklarını kendisi tekzip ediyor bu yazı. Her kim yazdı ise kendisini masum olduğunu inandırmaya çalışmış ama kendisi bile inanmadığından açık açık yazmış vergi kaçırıldığını.

Mehmet Şimşek: "Galatasaray da dahil hiç bir spor kulübüne vergi affı yok, Transfere ve futbolculara milyonlarca dolar ödüyorlar, vergi de ödemek zorundalar."
    Ben kanıt veya gerçek doğru budur demedim ki. Senin gibi büyük konuşma huyum yok, hele %100 emin olmadığım konularda hiç yok. Senin ki de fikir yazısı.

Aynı Mehmet Şimşek zamanında Galatasaray'ın vergi borcu yok diye tweet de atıyordu.

PSG ve City'nin ceza almaması için iddia edilen hukuk katliamından bahsettim. Tabi hiç kimse ceza almıyorsa Galatasaray da kayrılmış olacak. FFP başvuru kurallarında geçmiş dönem borcu olmaması ana kural zaten. Başvuru bile yapılamaması gerekiyor.

Tersi çıkarsa ne demek? Kanunlar, kurallar uygulanmıyorsa yanlış mı söylemiş oluyorum? Bunun adı hukuksuzluk olur, yanılmam değil.
    Benim dediğim kesin doğru diyorsun yine her zamanki gibi. Ceza gelirse, haklı çıkacaksın. Gelmezse sen yanılmış değil, hukuksuzluk olmuş olacak. Şike savunmasındaki mantığa çok benziyor. Biz de ceza gelirse hükümet oyun oynadı, yönetim onlara karşı olduğu için onlar yüzünden ceza aldık mı diyelim? Başbakan'ın rengi zaten belli, kişiler ile kurumlar ayrılmalı diyerek kanıtlamıştı zaten, şaşırtmadı mı diyelim?

Benim mantığım belli, ceza gelirse, demek ki bizimkiler bir halt yemiş. Tüm sorumluları defolsun gitsin. Ceza gelmezse de demek ki bir suç yok.

Fikir beyan etmenin hiç bir tarafı suç olamaz. Herkes fikir beyan etmekte özgürdür. Galatasaray'ın vergi kaçırma cezasına iftira ediyorsunuz derken, Fenerbahçe yöneticilerine verilen şike cezalarına gerçek olmadığını düşünenleri suçlamak ile anlatmaya çalıştığınız çelişiyor. Gerçek olmadığına ikna olduğunuz her düşünceyi açıklamaya çalışabilirsiniz. Bunu tartışmak hiç hoşuma gitmedi.

Antu'da üyeliğimin olmasının neresi komik? Gülmek için yazdıklarımı okuduğumu söyleyerek aşağılamak için çaba göstermeniz, tahrik etmeye çalışmanız hiç hoş değil. Gerçekten yakışmıyor.
    Fikrini beyan ediyorsun zaten, ben sadece sürekli aynı şeyin olmasından bahsediyorum. Konu ne olursa olsun, farketmiyor. Daha doğrusu şöyle diyeyim, senin herhangi bir Galatasaray konusunda mesajını gördüğün zaman kesin olumsuz bir şey yazdığını düşünerek giriyorum. Bir kere bile şaşırtmadın.

Antu konusunda benim yazdığımla senin anladığın arasında fark var. Bana göre antu genel olarak komik bir site. Seni orada takip ettiğim falan yok, genel olarak göz atarken mesajlarını gördüm sadece. Nickin aynı çünkü. Yani özellikle senin mesajlarını okuduğum falan yok.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben kanıt veya gerçek doğru budur demedim ki. Senin gibi büyük konuşma huyum yok, hele %100 emin olmadığım konularda hiç yok. Senin ki de fikir yazısı.

Aynı Mehmet Şimşek zamanında Galatasaray'ın vergi borcu yok diye tweet de atıyordu.

Benim dediğim kesin doğru diyorsun yine her zamanki gibi. Ceza gelirse, haklı çıkacaksın. Gelmezse sen yanılmış değil, hukuksuzluk olmuş olacak. Şike savunmasındaki mantığa çok benziyor. Biz de ceza gelirse hükümet oyun oynadı, yönetim onlara karşı olduğu için onlar yüzünden ceza aldık mı diyelim? Başbakan'ın rengi zaten belli, kişiler ile kurumlar ayrılmalı diyerek kanıtlamıştı zaten, şaşırtmadı mı diyelim?

Benim mantığım belli, ceza gelirse, demek ki bizimkiler bir halt yemiş. Tüm sorumluları defolsun gitsin. Ceza gelmezse de demek ki bir suç yok.

Ceza gelmezse suçlu olmadığımız ortaya çıkar mantığı, 17 Aralık soruşturmasında ortayan çıkan delillere rağmen seçimlerde tek parti çıkarak suçlu olmadığımız ortaya çıktı diyen hükümetin mantığından pek de farklı değil. Bu cümle teşbihti, aynı şey değil elbet. UEFA'nın City ve PSG'i koruması için kimseye ceza vermemesi ihtimali yanıldığımı göstermez. Suçun varolup olmaması farklıdır, ceza verilip verilmemesi farklıdır. Sizin görüşünüze da saygı duruyorum ama tek istediğim tartışmacılara haksız ithamlarda bulunmayarak anlamaya çalışmanız. Tartışmayı baltalamaya çalışmamanız.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Karar veren kurumlara güvenmek zorundayım. İnsanların beyanlarına bakarak suçlu/suçsuz demek moda oldu. Katili de, tecavüzcüsü de suçsuzum diyor zaten. Sen kararını çoktan vermişsin zaten, o gördüğün makbuzlar photoshop olabilir en basiti ama tabii böyle bir ihtimal yok değil mi? 17 aralık ve hükümet üzerinden verdiğin örneğe, işte şampiyon olduk masumiyetimiz bir kez daha kanıtlandı diyenler çok daha iyi oturuyor bence.

UEFA'nın City ve PSG'yi koruması senin varsayımın. Bunlar Arap sermayesi ile desteklenen kulüpler, bunları koruyacak olan UEFA FFP'yi de başlatmaz ve uygulamazdı. City ve PSG önermesini benim mantığım almıyor bu sebeple. Ortaya konulanlar çok yetersiz.

Şike için kanıt yok diyorsun, şikenin kanıtı diye bir şey yok zaten. Kendi kalelerine hücum mu edecek rakip takım? Şike yaptığını itiraf eden adamın kendi kalesine attığı golün görüntüsü var başka bir ülkede, adam itiraf etmese maçı izleyen kimse şüphe bile etmez.

Söylediğin gibi isimlere bakmıyor olsan gerçekten, tapelerde spora ve ahlaka bakış açısı çok net şekilde ortaya konan Aziz Yıldırım ve kurduğu yapıyı savunamazdın. İnsanların kendi takımlarının küme düşmemesini, şampiyonluklarının elinden alınmamasını, şikeci yaftasının yapışmamasını istemesini anlıyorum da, bunu meşrulaştırmak için verilen çabaları anlamıyorum. Strum Graz maçını kullanarak kendini savunan adamı savunmak çok acı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Karar veren kurumlara güvenmek zorundayım. İnsanların beyanlarına bakarak suçlu/suçsuz demek moda oldu. Katili de, tecavüzcüsü de suçsuzum diyor zaten. Sen kararını çoktan vermişsin zaten, o gördüğün makbuzlar photoshop olabilir en basiti ama tabii böyle bir ihtimal yok değil mi? 17 aralık ve hükümet üzerinden verdiğin örneğe, işte şampiyon olduk masumiyetimiz bir kez daha kanıtlandı diyenler çok daha iyi oturuyor bence.

UEFA'nın City ve PSG'yi koruması senin varsayımın. Bunlar Arap sermayesi ile desteklenen kulüpler, bunları koruyacak olan UEFA FFP'yi de başlatmaz ve uygulamazdı. City ve PSG önermesini benim mantığım almıyor bu sebeple. Ortaya konulanlar çok yetersiz.

Şike için kanıt yok diyorsun, şikenin kanıtı diye bir şey yok zaten. Kendi kalelerine hücum mu edecek rakip takım? Şike yaptığını itiraf eden adamın kendi kalesine attığı golün görüntüsü var başka bir ülkede, adam itiraf etmese maçı izleyen kimse şüphe bile etmez.

Söylediğin gibi isimlere bakmıyor olsan gerçekten, tapelerde spora ve ahlaka bakış açısı çok net şekilde ortaya konan Aziz Yıldırım ve kurduğu yapıyı savunamazdın. İnsanların kendi takımlarının küme düşmemesini, şampiyonluklarının elinden alınmamasını, şikeci yaftasının yapışmamasını istemesini anlıyorum da, bunu meşrulaştırmak için verilen çabaları anlamıyorum. Strum Graz maçını kullanarak kendini savunan adamı savunmak çok acı.
    Photoshop mu? Bu soruşturmanın açılmasını sağlayan bu belgeler oldu zaten. O belgelere hadi inanmayalım ama bu konuda belgeli bir suç duyurusu üzerinden işlem yapıldığını halihazırda biliyorum. Yapılan işlemin bağış olmadığını düşünüyorsanız bunu tartışabiliriz elbet. Burada yanlış bir taraf yok.

City ve PSG'yi koruması gerçek değil diyorsanız, FFP'nin cezalarının ne zamandır para cezası olduğunu da öğrenmek isterim. Bir kanunu çıkartmak başka, uygulanmasını engellemek başka. Zaten esas mesele bu. Varolan kanunların uygulanamamasıdır esas sorun. Hiç kimse kanun çıkarken kendisine ileride dokunabileceğini düşünmez. Dokunduğu zaman tepki gösterir. 6+2 meselesi gibi. Resmi bir açıklama olmadan konuşmak hâlâ doğru değil aslında.

Kanıt olmadan insanları yargılayacak isek herkes keyfi yargılanabilir. İçinde bulunduğumuz rejim totaliter bir rejim mi, demokrasi mi? Hukukta masumiyet karinesi esastır diyorum ama diyorsunuz ki şikenin kanıtı nasıl olacak? O zaman herkesin yargılayın gitsin, herkes suçlu, masum olan hiç yok. Suçlu olan ile suçsuz olanı ayırmıyorsanız hukukun olmasının ne anlamı var? Fenerbahçe ile ilgili kesinlik içeren bir kanıt yok. Dediğim gibi varsayımlar ile yargılandı bu insanlar. Şampiyonluğun herhangi bir kanıt olması zaten mümkün olamaz. Çok alakasız şeyler bunlar.

Aziz Yıldırım'ın kendisini savunmak başka, haksızca yargılandığını söylemek başka. Dediğim gibi Deniz Gezmiş banka soygunu yapmış olmasına rağmen işlediği atfedilen suçun gerçek olmaması nedeni ile idam edilmesinden ötürü yıllardır kendisini savunuyoruz. Aziz Yıldırım'ın karakterini savunmuyorum. Dava nedeni ile Aziz Yıldırım düşmanları bile forza Aziz Yıldırım dediler. Bir organizasyonu ele geçirmek için kumpas kurulmasını kimse kabul etmez.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Photoshop mu? Bu soruşturmanın açılmasını sağlayan bu belgeler oldu zaten. O belgelere hadi inanmayalım ama bu konuda belgeli bir suç duyurusu üzerinden işlem yapıldığını halihazırda biliyorum.

City ve PSG'yi koruması gerçek değil diyorsanız, FFP'nin cezalarının ne zamandır para cezası olduğunu da öğrenmek isterim. Bir kanunu çıkartmak başka, uygulanmasını engellemek başka. Zaten esas mesele bu. Varolan kanunların uygulanamamasıdır esas sorun. Hiç kimse kanun çıkarken kendisine ileride dokunabileceğini düşünmez. Dokunduğu zaman tepki gösterir. 6+2 meselesi gibi. Resmi bir açıklama olmadan konuşmak hâlâ doğru değil aslında.

Kanıt olmadan insanları yargılayacak isek herkes keyfi yargılanabilir. İçinde bulunduğumuz rejim totaliter rejim mi, demokrasi mi? Hukukta masumiyet karinesi esastır diyorum ama diyorsunuz ki şikenin kanıtı nasıl olacak? O zaman herkesin yargılayın gitsin, herkes suçlu, masum olan hiç yok. Suçlu olan ile suçsuz olanı ayırmıyorsanız hukukun olmasının ne anlamı var? Fenerbahçe ile ilgili kesinlik içeren bir kanıt yok. Dediğim gibi varsayımlar ile yargılandı bu insanlar. Şampiyonluğun herhangi bir kanıt olması zaten mümkün olamaz. Çok alakasız şeyler bunlar.

Aziz Yıldırım'ın kendisini savunmak başka, haksızca yargılandığını söylemek başka. Dediğim gibi Deniz Gezmiş banka soygunu yapmış olmasına rağmen işlediği atfedilen suçun gerçek olmaması nedeni ile idam edilmesinden ötürü yıllardır kendisini savunuyoruz. Aziz Yıldırım'ın karakterini savunmuyorum. Dava nedeni ile Aziz Yıldırım düşmanları bile forza Aziz Yıldırım dediler. Bir organizasyonu ele geçirmek için kumpas kurulmasını kimse kabul etmez.
    Ben olaya Avrupa kulüplerinde olduğu gibi bakıyorum. Neymar transferinde usulsüzlük var denildi, Barca başkanı istifa etti. Ne oldu sonra, adam aklandı. Zamanında Cemal Nalga olayı patladı, üstelik hazırlık maçında saçma sapan bir olay. Konudan haberi bile olmayan Yiğit Şardan istifa etti. Şimdi de varsa bir suç, varsa bir kanunsuzluk hem cezası neyse verilsin hem de sorumluları istifa etsin, bedelini ödesin isterim. Ceza falan gelmezse de kimse kusura bakmasın, City ve PSG yüzünden yırttınız demek resmen iftira ve ithama girer. Bu da fikir beyan etmeyi bariz olarak aşıyor.

FFP bu sene ilk defa uygulanıyor ve geçiş dönemi olacağı için UEFA'nın bu seneye mahsus alternatif çözümler ürettiği söyleniyor. Ben tüm kuralları ve yaptırımları okumadım, bilmiyorum. Ayrıca senin dediğin mantıkla bakarsak FFP'ye gelmeden bizim ülkemizde yapıldı zaten bu. 58. madde değiştirildi bir gece yarısı. Kanunun çıkmasında katkı sağlayanlar radara yakalandı, kanun değişti. UEFA'da iki kulüp için bu yola giriyorsa zamanında men yiyenler uyumasın, hakkını arasın. Beşiktaş'ın başkanı, yöneticisi bir tek açıklama yapmıyor bu konuda, taraftarı bir şey demiyor, ne hikmetse Fenerbahçe'liler ama Beşiktaş diyor? Olay hak ve hukuk mu, yoksa Galatasaray ceza alsın, bizim gibi men edilsin de azıcık keyiflenelim mi?

Soruyu tekrar soruyorum, şikenin kanıtı nasıl bir şey, nasıl olabilir? Söyle bileyim. Ben düşünüyorum, bulamıyorum. Siz sahaya bakıp tertemiz diyorsunuz, burada şike konusu açıldığında konu içinde olsun, özel mesajla olsun bana teşekkür edenleri unutmadım ben. Çünkü ben de maçlara bakmış ve temiz demiştim. Sonra tapeleri okudum, ben o insanlardan herşeyi beklerim, şike gibi konularda PA'ları 200 benim gözümde.

Neyseki mahkemeler olsun, UEFA olsun şikeye böyle bakmıyor. Sahaya yansımış, yansımamış demiyor de hak eden, hak ettiği cezayı alıyor.

Ayrıca senin kulübün zaten ele geçirilmiş, bir şahıs tarafından kalkan olarak kullanılıyor zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şike davasında gerçek bir kanıt yok. Aksi kanıtlanamayacak kadar kesinlik içeren bir kanıt yok. Varsayımlar üzerine yargılandı bu insanlar. Cezalarının sebebi, sadece iddia edildiği suçları yapmadığını kanıtlayan belgeler olmaması. Esas kanıtlayan belgeler de yokken yargılanmasını kabul edemem. Nasıl Deniz Gezmiş keyfi idam edildi ise, Aziz Yıldırım da keyfi yargılandı. Hukuk katliamı yapıldı. Deniz Gezmiş'in gerçekte banka soymuş olduğunu da pek bilen yoktur. Ona rağmen biz Deniz Gezmiş'e yapılan bu katliamın faillerinin suçlarını çekmesini istiyoruz. Hukukta masumiyet karinesi esastır.

Aziz Yıldırım'ı swfsi paylaşıyor olmanız bana saygısızlıktan ötürü. Kendisine olan nefretinizi bana karşı kullanıyorsunuz. Bahane üretmeyin lütfen. Aziz Yıldırım'ın yakını değilim. Gerçekten suçu olanı asla korumam.

Konu Galatasaray olunca değil, konu ne olursa olsun kanıtlar ile kesinlik kazanıyorsa suçu olanın cezasını çekmesini arzu ederim. Galatasaray ceza alabilir diyene hemen tepki göstermeniz, kabul etmemeniz Galatasaray'ın zarar görmesini istememenizden kaynaklı bana karşı düşmanlık göstermenizden. Hayal gücünüzde yaratıyorsunuz illegalliği meşru saydığımı ve keyfi düşmanlık yaptığımı.

Aziz Yıldırım gibi kanıtların kesinlik içermediği halde suçlu bulunan insanların kendilerini savunmasını hor görmek demokrasi ile bağdaşmıyor. Herkesin kendisini savunmaya hakkı vardır zaten.

Şike yapan takımın küme düşmesi gerektiğini, yapanların futboldan men edilmesi gerektiğini her zaman düşündüm. Aksini ifade ettiğimi göremezsiniz zaten. Aziz Yıldırım'ın masum olduğunu düşünmem ne zamandan beri suç oluyor? Ortada kanıtlanan bir suç olsa hiçbirimiz böyle düşünmezdik. Balyoz davası ortada. İnsanlara bu dönemde keyfi kumpas kurulduğu gerçeğini kabul etmemek yanlış olur. Galatasaray'ın aldığı bu cezanın temelinde bulunan bağış makbuzlarının gerçek olmadığını iddia edeniniz var mı? Yoksa, siz de vergi kaçırıldığını kabul ediyorsunuz demektir.

Samimi olduğumu kanıtlamak zorunluluğu hissetmiyorum. Şahsen tanıyanlar samimi olduğumu zaten biliyorlar.
    1- TFF dedi ki ''teşebbüs var,sahaya yansımadı.'' , Uefa 2 yıl ceza verdi,CAS'a başvurdunuz reddedildi,üstüne yargıtay da onadı bu davayı.Onama süresi ne kadardı ? 1 yılı aşkın bir süreç.Hemen kırarlardı kalemini olur biterdi,niye o kadar beklesinler keyfi bir kararsa bu ?

Sizin ''gerçek kanıt'' kabul etmediğiniz şeyi hukukçular gerçek kanıt kabul etmiş demek ki.Farkındaysan ben bu konuda kesin bir şey söylemiyorum senin gibi.Deniz Gezmiş ile Aziz Yıldırım'ı kıyaslamak da ayrı bir komedi olmuş.

2-Aziz Yıldırım swfsi paylaşmam sana saygısızlığımdan değil,senin davranışından dolayı,aynı onun gibi fikirlerin,yazıların var.Benzettim,paylaştım,çok da benziyor bence.

3- Galatasaray bir halt yemişse cezasını çeker,bizde yapanları eleştiririz.Senin zaten ''Galatasaray ceza alabilir'' gibi ihtimalli bir cümle kurduğuna rastlamadım.Hep kesin ve net konuşuyorsun,çoğu zaman da tepkiyi bundan dolayı alıyorsun.

4- Zaten hak hukuk olsa Aziz Yıldırım şimdiye içerideydi,ne zaman içeriye girecek bu adam ? Ne yeniden yargılanması yahu ? Zaman kaybından başka bir şey değil.Gereksiz buluyorum,bu adam yeniden yargılansa o kadar süre dışarı da kalsa,yeniden yargılanmanın sonunda tekrar suçlu bulunsa nolacak ? Zaten hakem odası basmayı alışkanlık edinmiş bir adamın,hakimlerin-savcıların odasını basmayacağını nereden bilelim ?

5-Ben Nisan ayına kadar ''acaba hükümet Aziz Yıldırım'a bir kumpas kurmuş mudur ? '' düşünüyordum ancak Mahmut Uslu'nun olsun Aziz Yıldırım'ın olsun özellikle Nisan'ın başından beridir iktidara,başbakana karşı samimi tavrı tamamen yok etti o düşüncemi,hükümet karıştıysa bu davaya,Aziz Yıldırım'ın lehine karışmıştır diye düşünüyorum artık.İkili oynamayı çok iyi becerdi Aziz Yıldırım ama ne olduğu belli oldu 3 yılın sonunda.

Başkalarını bilemem ama samimi değilsin bence bu konuda,alakası bile yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

@europeanconquer

Sorun da o zaten savcılara, hakimlere güvenmediğimizden adil yargılanma istiyoruz kanıt yok ortada ve suç alıyoruz. Sen gelmiş yargıtay onadı şu ceza verdi vs. diyosun. UEFA'nın cezayı polis belgelerine göre verdiğinide söylemişti Aziz Yıldırım. Yani sonuçta bu adamlara dosyalar gidiyor orada yazana göre ceza veriyorlar gelip kendileri delil aramıyorlar. O sebepten hukukçuların şu aşamada kabul etmesi pek bişey değiştirmiyor lakin somut delil de yok ortada.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    @europeanconquer

Sorun da o zaten savcılara, hakimlere güvenmediğimizden adil yargılanma istiyoruz kanıt yok ortada ve suç alıyoruz. Sen gelmiş yargıtay onadı şu ceza verdi vs. diyosun. UEFA'nın cezayı polis belgelerine göre verdiğinide söylemişti Aziz Yıldırım. Yani sonuçta bu adamlara dosyalar gidiyor orada yazana göre ceza veriyorlar gelip kendileri delil aramıyorlar. O sebepten hukukçuların şu aşamada kabul etmesi pek bişey değiştirmiyor lakin somut delil de yok ortada.
    İyi yeniden yargılansın,sadece zaman kaybı onu diyorum.Bu sürecin sonunda zararı yine Fenerbahçe görecektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1- TFF dedi ki ''teşebbüs var,sahaya yansımadı.'' , Uefa 2 yıl ceza verdi,CAS'a başvurdunuz reddedildi,üstüne yargıtay da onadı bu davayı.Onama süresi ne kadardı ? 1 yılı aşkın bir süreç.Hemen kırarlardı kalemini olur biterdi,niye o kadar beklesinler keyfi bir kararsa bu ?

Sizin ''gerçek kanıt'' kabul etmediğiniz şeyi hukukçular gerçek kanıt kabul etmiş demek ki.Farkındaysan ben bu konuda kesin bir şey söylemiyorum senin gibi.Deniz Gezmiş ile Aziz Yıldırım'ı kıyaslamak da ayrı bir komedi olmuş.

2-Aziz Yıldırım swfsi paylaşmam sana saygısızlığımdan değil,senin davranışından dolayı,aynı onun gibi fikirlerin,yazıların var.Benzettim,paylaştım,çok da benziyor bence.

3- Galatasaray bir halt yemişse cezasını çeker,bizde yapanları eleştiririz.Senin zaten ''Galatasaray ceza alabilir'' gibi ihtimalli bir cümle kurduğuna rastlamadım.Hep kesin ve net konuşuyorsun,çoğu zaman da tepkiyi bundan dolayı alıyorsun.

4- Zaten hak hukuk olsa Aziz Yıldırım şimdiye içerideydi,ne zaman içeriye girecek bu adam ? Ne yeniden yargılanması yahu ? Zaman kaybından başka bir şey değil.Gereksiz buluyorum,bu adam yeniden yargılansa o kadar süre dışarı da kalsa,yeniden yargılanmanın sonunda tekrar suçlu bulunsa nolacak ? Zaten hakem odası basmayı alışkanlık edinmiş bir adamın,hakimlerin-savcıların odasını basmayacağını nereden bilelim ?

5-Ben Nisan ayına kadar ''acaba hükümet Aziz Yıldırım'a bir kumpas kurmuş mudur ? '' düşünüyordum ancak Mahmut Uslu'nun olsun Aziz Yıldırım'ın olsun özellikle Nisan'ın başından beridir iktidara,başbakana karşı samimi tavrı tamamen yok etti o düşüncemi,hükümet karıştıysa bu davaya,Aziz Yıldırım'ın lehine karışmıştır diye düşünüyorum artık.İkili oynamayı çok iyi becerdi Aziz Yıldırım ama ne olduğu belli oldu 3 yılın sonunda.

Başkalarını bilemem ama samimi değilsin bence bu konuda,alakası bile yok.
    Hukukta her bir davanın uzun bir süreci vardır; davanın bulgularının araştırılması, Polis fezlekesi oluşturulması, bilir kişi raporu, savcının mütalaası gibi. Her bir davanın ardından başka bir dava görülür ve bu iş yükü her gün büyüyor. Bir celsede biten davalar boşanma davaları gibi basit davalar olabiliyor. Basit anlaşmazlıkta bile davalar 1 yılı bulabiliyor. Düşündüğünüz kadar baside indirgenemez.

Hukukçular gerçek kanıt kabul etmiş tezi, gerçek kanıt olduğunu göstermiyor. Varsayımlar ile yargılandığını söylüyorum ama kanıtın nasıl bir kesinlik içerdiğini dahi ifade etmiyorsunuz.

O swf bana saygsızlıktı, Aziz Yıldırım'a saygısızlıktı. Küçük düşürmeye yönelikti.

Düşündüğümü ifade ediyorum. Ceza alabilirden kastedilen zaten söylediklerim. %100 FFP'den ceza alacak, duruşmayı takip ettim gibi ifadeler mi kullandım? Kurallar ceza almasını gerektiriyorsa ve açık, net ise ceza alması gerektiğini söylemek asla abes olamaz.

Size göre zaman kaybından başkası olmayan başkasına göre doğru olabilir. İnsanlara saygı göstermeye çabalamayı öğrenmeniz gerekiyor. Suçlu bulunmaz ise ne olacak? Aziz Yıldırım'ın karakteri başkadır, kendisine atfedilen suçların gerçek olmaması başkadır. Hakimlerin, savcıların odasını basmak nedir? Jandarma'nın, Polis'in korumasındaki devlet görevlilerini tehdit edeceğini öngörmek iftira olur. Hiçbirimiz burada daha henüz yaşanmamış bir olayı gelecekte yaşanabilir gibi göstermiyoruz. Hoş bir davranış değil. Aziz Yıldırım'ın karakterinden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama Deniz Gezmiş de banka soygunu yapmıştı. İnsanlar sadece yaptıkları ile yargılanmalılar. Aksi durumda siz de aynı durumda kaldığınızda nasıl kendinizi savunabileceksiniz? Sizi sevmeyenlerin size kurulan kumpası ortaya çıkarmaması hoşunuza gider miydi? İnsanların karakteri başkadır, yaptıkları başkadır. Mesele seviyor, sevmiyor olmanız değil.

Teşbihte hata olmaz. Deniz Gezmiş ile Aziz Yıldırım'ın durumları örnek gösterilebilir.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hukukta her bir davanın uzun bir süreci vardır; davanın bulgularının araştırılması, Polis fezlekesi oluşturulması, bilir kişi raporu, savcının mütalaası gibi. Her bir davanın ardından başka bir dava görülür ve bu iş yükü her gün büyüyor. Bir celsede biten davalar boşanma davaları gibi basit davalar olabiliyor. Basit anlaşmazlıkta bile davalar 1 yılı bulabiliyor. Düşündüğünüz kadar baside indirgenemez.

Hukukçular gerçek kanıt kabul etmiş tezi, gerçek kanıt olduğunu göstermiyor. Varsayımlar ile yargılandığını söylüyorum ama kanıtın nasıl bir kesinlik içerdiğini dahi ifade etmiyorsunuz.

O swf bana saygsızlıktı, Aziz Yıldırım'a saygısızlıktı. Küçük düşürmeye yönelikti.

Düşündüğümü ifade ediyorum. Ceza alabilirden kastedilen zaten söylediklerim. %100 FFP'den ceza alacak, duruşmayı takip ettim gibi ifadeler mi kullandım? Kurallar ceza almasını gerektiriyorsa ve açık, net ise ceza alması gerektiğini söylemek asla abes olamaz.

Size göre zaman kaybından başkası olmayan başkasına göre doğru olabilir. İnsanlara saygı göstermeye çabalamayı öğrenmeniz gerekiyor. Suçlu bulunmaz ise ne olacak? Aziz Yıldırım'ın karakteri başkadır, kendisine atfedilen suçların gerçek olmaması başkadır. Hakimlerin, savcıların odasını basmak nedir? Jandarma'nın, Polis'in korumasındaki devlet görevlilerini tehdit edeceğini öngörmek iftira olur. Hiçbirimiz burada daha henüz yaşanmamış bir olayı gelecekte yaşanabilir gibi göstermiyoruz. Hoş bir davranış değil. Aziz Yıldırım'ın karakterinden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama Deniz Gezmiş de banka soygunu yapmıştı. İnsanlar sadece yaptıkları ile yargılanmalılar. Aksi durumda siz de aynı durumda kaldığınızda nasıl kendinizi savunabileceksiniz? Sizi sevmeyenlerin size kurulan kumpası ortaya çıkarmaması hoşunuza gider miydi? İnsanların karakteri başkadır, yaptıkları başkadır. Mesele seviyor, sevmiyor olmanız değil.

Teşbihte hata olmaz. Deniz Gezmiş ile Aziz Yıldırım'ın durumları örnek gösterilebilir.
    Farkındaysan ben bir yorum yapmıyorum,olağan şeyleri söylüyorum.Bu argümanı sunmamın nedeni senin de kanıtları kabul etmemen keyfi demen.Bana göre de keyfi olan bir şey bu kadar uzun sürmez,basite falan indirgediğim yok.

Swf sen nasıl algıladıysan öyledir.

Aynen ona benzer bir cümle kurdun.

Beşiktaş'ın aynı sebepten 1 yıl men aldığı durumda Galatasaray 200 Bin Euro ile kurtuluyor. Sevinilecek bir durum yok.
    Öngörü bile yapmadım ben,varsayımda bulundum.

Fazla uzatmak istemiyorum artık tartışmayalım sen kendince haklısın.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Farkındaysan ben bir yorum yapmıyorum,olağan şeyleri söylüyorum.Bu argümanı sunmamın nedeni senin de kanıtları kabul etmemen keyfi demen.Bana göre de keyfi olan bir şey bu kadar uzun sürmez,basite falan indirgediğim yok.

Swf sen nasıl algıladıysan öyledir.

Aynen ona benzer bir cümle kurdun.

Öngörü bile yapmadım ben,varsayımda bulundum.

Fazla uzatmak istemiyorum artık tartışmayalım sen kendince haklısın.
    Kurtuluyordan demek istediğim, aslen kurallara göre ceza alması gerekli iken almıyor demekti. Kuralları yorumladım sadece. Beşiktaş aynı durumdan 1 yıl men cezası almışken şu durumda farklı ceza verilmesi hoşuma gitmedi, sadece bu. Aynı şeyleri ikimiz de tekrar etmeye başladık, haklısın. Devam etmemek en güzeli.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kaldı ki 2 maç, Trabzonspor deplasmanı ve Erciyes ile içeride. Birinin Avrupa Ligi, diğerinin ligde kalma hedefi var. İkisinin de form grafiği iyi, ikisinde de bize ters gelecek oyuncular var. 2.'lik çok zor gözüküyor, biz kalan iki maçtan 3 ya da 4 puan alırız. Beşiktaş Elazığ deplasmanı ve Gençlerbirliği ile içeride oynuyor. Elazığ'ın hedefi var ama son maçları bize göre daha rahat. Futbolumuz her maç daha da kötüye gidiyor, işimiz bireysel performanslara kalmış durumda...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Güncelle güncelle bitmiyor yav

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post

Kulübün bu sezon ki başarıları:

• Avrupa Ligi şampiyonluğu (kadın basketbol)
    • Türkiye kupası şampiyonluğu (kadın basketbol)
    • Avrupa şampiyonluğu (tekerlekli sandalye basketbol)
    • U19 Türkiye Şampiyonluğu (futbol)
    • Bayanlar ligi şampiyonluğu (judo)
    • Erkekler ligi şampiyonluğu (judo)
    • Bayanlar Avrupa Kulüpler Şampiyonası üçüncülüğü (judo)
    • Şampiyonlar liginde üstüste 2.kez gruptan çıkma (futbol)
    • Süper kupa şampiyonluğu (futbol)
    • Tükiye kupası şampiyonluğu (futbol)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

#REKOR
    Galatasaray Spor Kulübü,
    Tarihinde bu sene tüm branşlarda,
    86 Madalya,
    17 Kupa,
    2 de Avrupa Şampiyonluğu ile Rekor kırdı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mancini: "Başkan beni aramış ancak cevap veremedim, şimdi hemen kendisine geri dönüş yapacağım."
    Ahahahaha beyler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mancini yolcu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Ahahahaha beyler
    kendini garanti altına almak için röpotaj/basın toplantısı nda belirtmiş bunu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hat falan düşmemiş olsa da konuşamamış olsalar keşke.

İşin şakası bir yana, Juventus, Inter, Monaco ve Tottenham ile adı geçiyor Mancini'nin dış basında. Bunlardan biriyle anlaşıp gitse de minimum zararla kurtulsak çok iyi olacak. Mentalite tutmuyor, tutacak gibi de görünmüyor. Her maç biraz daha umudum kırılıyor, bu sene azından Türkiye Kupası, Juve maçı, olursa 2.'lik gibi şeylerle anma şansımız var kendisini. Kalırsa, seneye ayrılık olduğunda çok daha çirkin şekilde olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

mancini gitcek rahad olun

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaraylı futbolcular kupa dönüşünde uçakta Fenerbahçe'ye küfürlü tezahurat yapmış bu ilk değil kendilerine yakışanı yapmışlar,Emre'ye laf edenler kendi futbolcularını nasıl yorumlayacak hadi buyrun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Galatasaraylı futbolcular kupa dönüşünde uçakta Fenerbahçe'ye küfürlü tezahurat yapmış bu ilk değil kendilerine yakışanı yapmışlar,Emre'ye laf edenler kendi futbolcularını nasıl yorumlayacak hadi buyrun.
    Link ver de bir görelim.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Maraton.com.tr gir ve gör o iğrenç şeyin linkini atamam

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Artık dost olmadığımıza göre, çok normal.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Böyle böyle geçiştirilir zaten,söz konusu Fenerbahçe olsa yıkarsınız buraları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Böyle böyle geçiştirilir zaten,söz konusu Fenerbahçe olsa yıkarsınız buraları
    O zat hala avatarında duruyorsa,senin buraya gelip küfür etmişler diye yakınman pek samimi değil.

Burak abinin dediği gibi dostluk bittiğine göre pek umurumda da değil gerçi.

Mesaj Yetkileri