Cidden bu konuya bayılıyorum , zaman zaman fanatik yorumlar olsada hoşuma gidiyor.

Benim merak ettiğim ilk konu teknik direktörler ve oynattıkları futbol . Neleri baz alarak bunları yapıyorsunuz ve neden fb gs bjk'nin hocası kovulur kovulmaz , Mehmet Özdilek, Giray Bulak , Shota isimleri ön plana çıkıyor hadi yine Shota diger iki isme göre biraz daha göz önünde zaman zaman diger iki teknik adamında iyi işler çıkardıgını inkar etmiyorum bu 3 isimle ilgili bir takıntımda yok yanlış anlaşılmasın 15'de böyleydi şimdi diceksiniz ki Aykut Kocaman FB , Samet Aybaba Bjk , Hamzaoğlu Gs ile çalıştı . Nitekim doğru bir yorum olucak fakat olası bir kovulma durumunda Galatasaray için yerli bir isim düşünülcekse kimi sayarsınız , 1-Hikmet Karaman olabilir Fatih Terim'in makyajlı hali olabilceginden dolayı 2. Ersun Yanal olabilir FB ile yaptıklarını baz alırsak ayrıca cok da güvenilir bir futbol bilgisi var halkın gözünde 3.Tugay Kerimoglu olabilir neler yapabilcegi çok büyük soru işareti olsa dahi Fenerbahçe'ye dönersek Yerli olarak hala Türkiye'de çalışsa Bülent Uygun ismi düşünülebilir fakat bir tane taraftarın bile Özdilek ismine iyi olur mu acaba dicegini sanmıyorum çok gerçek dışı işler oluyor maalesef .
Rıza Çalımbay , A.Avcı aklıma gelen bir diger isimler bu isimlerin yerli hocaya gidilecekse ilk teklif yapılacak isimler oldugunu düşünüyorum fakat çok abest teklifler ve çok saçma imzalar atılıyor