1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by tevfikken View Post
    neredeyse bütün mesajlar oyuncu bazlıyken benim günahım ne bir de ne yazmamız gerekiyor buraya, eleştiri başlığı değil mi bu?
    Burasi daha cok genel elestiriler icin. Aslinda saniyorum oyun cikmadan once actigimiz basliktan devam etme arzusu da var bir cok kiside.

Tabii arastirmacilarin bu karmakarisik bir hale burunmus olan bu baslikta yazdiginiz yorumlari aramak yerine futbolcu basliklarinda bu yorumlari bulmasi daha kolay.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Burasi daha cok genel elestiriler icin. Aslinda saniyorum oyun cikmadan once actigimiz basliktan devam etme arzusu da var bir cok kiside.

Tabii arastirmacilarin bu karmakarisik bir hale burunmus olan bu baslikta yazdiginiz yorumlari aramak yerine futbolcu basliklarinda bu yorumlari bulmasi daha kolay.
    dediğinizi anlıyorum, sayfalarca dönen tolgay ve bir sayfa öncesindeki jem karacan tartışmalarını görünce buraya yazıverdim.

3. Default

bunlara bir şey daha eklemek istiyorum .
    Beşiktaş kulübünün favori kişileri neye göre belirleniyor acaba ?

Misal C.Daum , Beşiktaş'ta çok başarılı olmuş bir hoca. Fakat sokağa çıkıp Beşiktaşlılara sorsak kaç kişi sever ? Ya da kulüp tarihinde başarılı olmuş olması , günümüz şartlarında ne kadar ve neye göre önemlidir ? (Ülke şartlarına baktığınızda fenerbahçe'de uzun süre çalışmış olması da buna etken)
    ya da kulüp tarihinde başarılı oldu diye , kulüp için sevilen kişi olmak yeterli midir ? eğer öyleyse C.Daum fenerbahçe'nin de favori kişilerinde olması gerekmez mi ?

aynı şekilde Fabian Ernst'i sevmeyen Beşiktaşlı yoktur herhalde. Ama favori kişilerde yok. Kulüp için de önemli bir isimdir.

Genel olarak merak ettiğim konu bu isimler neye göre belirleniyor ? dikkat ettiğim kadarıyla uzun zamandır da hiç değişmedi bu isimler
    Last edited by yuceldeliktas : 21.Kasım.2015 at 05:04

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri