1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: 3. Geleneksel Football Manager Türkiye Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carole'un profilde olmamış bence. Ya Semih Kaya'nın 130 Ca sı var şaka mı gülme geliyor artık. açtım editörü gerçeğe kendim yaklaştırıyorum. Semih'in bittiğini istatistiklerle reddetmek bana kafatascı bir anlayıs gibi geliyor artık kimse kusura bakmasın. 10 senedir bu forumdayım. Son 2 senedir Galatasaray araştırmasını beğenmiyorum. Ve tam tersine Beşiktaş araştırması inanılmaz kaliteli yapılıyor. Şu semih'in pozisyon alma, sogukkanlılık nasıl 15 dalga mı geçiliyor anlamıyorum. Bu iki özelliği 14'e çekilince zaten CA'sı 125 civarına düşüyor. Bir kaç düşürme ile yansıtılabilir mevcut hali. Hala eski hali duruyor oyunda. Bitti o 3 sene önceki Semih. Bi görün yahu.

Ne kadar eliniz korkak.

Hamit'in sakatlanma eğilimi 10.
    Carole'un pozisyon alma 11, Semih'in 15;
    Carole soğukkanlılık 12 Semih'in 15,
    Carole önsezi 10 semih'in 15
    Semih güç 13, denge 13??? Her darbede uçan, yıkılan Semih'e bak sen.

Semih reyiz yaaa. İzlemesem Terry sanarım.
    Last edited by Nocna Mora : 05.Mart.2016 at 17:37
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Carole'un profilde olmamış bence. Ya Semih Kaya'nın 130 Ca sı var şaka mı gülme geliyor artık. açtım editörü gerçeğe kendim yaklaştırıyorum. Semih'in bittiğini istatistiklerle reddetmek bana kafatascı bir anlayıs gibi geliyor artık kimse kusura bakmasın. 10 senedir bu forumdayım. Son 2 senedir Galatasaray araştırmasını beğenmiyorum. Ve tam tersine Beşiktaş araştırması inanılmaz kaliteli yapılıyor. Şu semih'in pozisyon alma, sogukkanlılık nasıl 15 dalga mı geçiliyor anlamıyorum. Bu iki özelliği 14'e çekilince zaten CA'sı 125 civarına düşüyor. Bir kaç düşürme ile yansıtılabilir mevcut hali. Hala eski hali duruyor oyunda. Bitti o 3 sene önceki Semih. Bi görün yahu.

Ne kadar eliniz korkak.

Hamit'in sakatlanma eğilimi 10.
    Carole'un pozisyon alma 11, Semih'in 15;
    Carole soğukkanlılık 12 Semih'in 15,
    Carole önsezi 10 semih'in 15
    Semih güç 13, denge 13??? Her darbede uçan, yıkılan Semih'e bak sen.

Semih reyiz yaaa. İzlemesem Terry sanarım.
    Bence Carole'u gozunde fazla buyutuyorsun.
    Bence Carole'un Dany'den tek farki sol ayakli olmasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence Carole'u gozunde fazla buyutuyorsun. Bence Carole'un Dany'den tek farki sol ayakli olmasi.

Ben Carole'u 130 CA yapın falan demedim. Oyuncunun tarzını bile anlamadan izlemeden saçma saçma değerler verilmiş.

Carole'un pozisyon alma 11, Semih'in 15; Carole'da Semih'te 12-13 değerinde olmalılar.
    Carole soğukkanlılık 12 Semih'in 15. Semih 13, Carole 13 olmalı.
    Carole önsezi 10 semih'in 15. Semih 14, Carole 11-12 olabilir. Stoper oynayan bir adam.
    Semih güç 13, denge 13??? Her darbede uçan, yıkılan Semih'e bak sen. Güç 11, Denge 11

Carole 'U falan abarttığım yok. Saçmasapan bir araştırma. Beğenmedim. Dile getiriyorum. Sabaha kadar da tartışırım. Kimseyi abarttığım yok hayatımda da abartma profilden hoşlanmadım. Yetersiz araştırmaysa yetersiz araştırma derim. Burada yeni yetme cmfmfan fanı falan değilim. Doğru düzgün eleştirileri dile getiriyoruz kaale alan yok. Evet gerçeği yansıtmıyor profiller. Görünen köy benim için kılavuz istemiyor. Vakit kaybı tartışmak o yüzden açtım profilleri kendim gerçeğe yakınlaştırdım. Gözümle gördüğümü sahada gördüğümü oyunda da görmek istiyorum ben kimse kusura bakmasın.

Ayrıca bu oyunun her sene çıkmasının nedeni var farkındaysanız ? Form değişikliklerini de yansıtmak gerekiyor. 1-2 sene bekleyelim belki değiştiririz falan nedir yani ? Gömün falan dediğim yok. Pozisyon alma, önsezi, karar alma, denge, güç, markaj 1-2 puan düşünce zaten şu an form düşüklüğü yaşayan Semih ortaya çıkıyor. Hala aynı düzeyde tutmanın anlamı yok. Oyun 2017 yılında da satılacak. Toparlarsa kendisini o zaman geri arttırırsınız. Overrated bir şekilde duruyor o profil şu an. Uzun vadeli database yapmanın anlamı yok. Her sene cıkıyor bu oyun. Garip garip savunmalar üretmeyin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri