farklı bir bakış açısı mesela bülent korkmaz 29 yaşından sonra bülent korkmaz oldu 29 yaşlarındayken adanaspora falan gönderilmek isteniliyordu
ne zaman ki popescu geldi yanına bak dedi deli arkadaşım çeviksin hırslısın ama işşi bilmiyorsun kademe nasıl yapılır markaj nasıl yapılır öğretti savunma kurgusu nasıl olur öğretti bülente ve biz 4-5 sene inanılmaz bir stoper izledik
elbette diğer futbolcularda da bu olabilir ama ben hafızamı zorluyorum da şuan çanakkale dardanalde oynayan gökmen barış var geriden oyunu kurabilen başkada çıkmıyor yani bide baki mercimekten çok umutluyum o konuda ama şans verilmiyor bazı oyuncular kondisyonla yani art arda maç oynamakla iyi oynamaya başlarlar deniz 10 maç üst üste oynasın appiahı keser diyordu hakikatten kesti selçuk baki servet deniz gibi adamlar özgüvenlerine göre futbol oynayan adamlar ve oynatılması üzerine gidilmesi gerekir uğur uçar ise halen ürkek inşallah dahada geliştirir futbolunu ancak çokta fazla gelişeceğini sanmıyorum özelliklede stoper ile hiç bağdaşlaştıramıyorum uğuru

saygılar